Deskundige vakman!
Kevin wist het probleem met mijn auto snel te vinden en te repareren.
9 July 2021
Marie- Cecile Tielemans
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 550 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Kevin wist het probleem met mijn auto snel te vinden en te repareren.
9 July 2021
Marie- Cecile Tielemans
Malden
Je word goed en snel geholpen! ook denken ze altijd met je mee wat het beste is voor de klant. kortom een super garage.
22 June 2021
Jorg Pijman
Zie boven
4 June 2021
Mieke Welschen
NIJMEGEN
Het contact met Kevin verloopt prima en het maken van afspraken gaat uitstekend.
2 June 2021
Michiel
Snel en klantvriendelijk
1 June 2021
ESWMartens-Sloots
Weurt
Ik heb groot onderhoud aan mijn ford uitgevoerd en naar volle tevredenheid. de meerkosten voor banden werden keurig netjes van tevoren uitgelegd.
31 May 2021
Erik
Beuningen
Ik had een lekke band en had van vrienden gehoord dat ik hier altijd terecht kon; dus gedaan en inderdaad werd ik keurig ontvangen en heb ik afgesproken dat ik met mijn Opel Corsa ook voor onderhoud hier naartoe kom. Zeker een aanrader omdat het al moeilijk is om een eerlijke garage te vinden en mijn ervaringen al niet al te best waren.
8 March 2021
Geert
Nijmegen
Vandaag een auto gekocht bij van haren, super vriendelijk ontvangst, proefrit gemaakt, daarna alles keurig afgehandeld. Superfijne auto, ben er heel tevreden over!
19 February 2021
Marian
Etten Leur
Ze zijn klantvriendelijk
3 February 2021
Toon den Hartog
Weurt
De verschillende keren dat ik bij garage van Haren ben geweest werd ik, vooral door Kevin, heel vriendelijk behandeld. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar en er is ook ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast werken er, ook niet onbelangrijk, kundige monteurs die er alles aan doen om jou zo snel mogelijk weer veilig de weg op te krijgen. Als dit onverhoopt niet lukt in de te repareren auto, wordt er goed meegedacht over hoe nu verder. De bestaande auto repareren of toch op zoek naar een andere? Tijdens het maken van die keuze wordt je goed op de hoogte gehouden en ondersteund. En ter plekke meegenomen om een aantal mogelijke auto's te bekijken. Fantastisch!
1 February 2021
Lianne van Dormolen
Nijmegen
Kevin is duidelijk wat er staat te gebeuren. Geen financiële verrassingen!!
31 January 2021
Jan Cobussen
Puiflijk
Altijd zeer behulpzaam en goede service
29 January 2021
Piet
Nijmegen
Als sinds jullie chevrolet dealer werden ben ik vaste klant.onderhouds beurten apk’s en reparatie altijd bij jullie laten doen.nu jullie geen dealer meer zijn blijf ik komen.altijd goede service gehad en nog steeds.goed gedaan Kevin!
28 January 2021
Selma
Nijmegen
Een bedrijf die staat voor wat hij zegt en doet .. deskundig en zeer klant vriendelijk
28 January 2021
Marjo
Weurt
Al vele jaren erg tevreden over jullie diensten. Ga zo door! Leuke samenwerking met Pijman auto’s ook die de verkoop hebben overgenomen.
6 November 2020
Michaela
Nijmegen
Correct en en vakkundig onderhoud altijd in overleg met klant
13 August 2020
Frans
Nijmegen
Ik kom er al jaren voor onderhoud aan mijn auto. Altijd vriendelijk, en goede kennis van zaken. Geen lange wachttijden En altijd een eerlijke prijs
8 August 2020
Stan
van Hinthen
Super goede service en klantvriendelijk! Alles gaat in goed overleg.
7 August 2020
Femke
Beuningen Gld
Goede Klantvriendelijk en voorafgaand bellen ze netjes op wat er mis is voor de APK, Ipv dat er zomaar van alles gedaan wordt.
28 July 2020
Eric
Weurt
Altijd vriendelijk ,niet lang te hoeven wachten goede uitleg als je dat niet begrijpt.
27 July 2020
Mevr. van Lieshout
Wijchen
Vakmensen! Goede service en een nette prijs! Aanradertje!
8 July 2020
Bas
Ewijk
Goed overleg bij reparatie, en wat nog aanstaande is
8 July 2020
Marc Van der well
Nijmegen
Goede afspraak en op tijd, klantvriendelijk . Kevin gefeliciteerd met jouw jubileum en succes met verdere plannen.
7 July 2020
Vriendelijk en duidelijk
19 June 2020
Jolanda
Arnhem
Al meer dan 65 jaar ervaring in het verkopen en onderhouden van auto's zorgt ervoor dat je als klant altijd professioneel wordt geholpen.
Kerkstraat 21
6551 ZX Weurt