Het liep allemaal heel vlot en snel na m’n aanvraag. Eerst kwam er een Saar twee maal in de week 2 uurtjes bij m’n zus. De match bleek een heel goede. M’n zus was meteen blij met deze Saar. Compliment voor Tines inzicht in wie bij wie kan passen! Al snel kwam er een 2e Saar bij, ook voor 2x in de week. Alweer een perfecte match! En heel kort daarop gingen we over naar elke dag. Er werden boodschappen gedaan, maaltijden opgewarmd, wandelingen gemaakt, ijsjes gegeten, meegegaan bij doktersbezoek, meegedacht over tijdsbesteding als de dames er niet waren en zelfs kreeg ik hulp bij de verhuizing van mijn zus. En dat allemaal tijdens de Corona-maanden. Dankzij Saaraanhuis is mijn zus deze tijd heel goed doorgekomen. Zij noemde de Saars haar beste vriendinnen. Nu woont ze in een zorgvilla, maar ik heb de beste herinneringen aan deze zorg en kan het iedereen van harte aanbevelen! Vera van Der Land
Met Saar aan Huis heb ik hele goede ervaringen mbt de begeleiding van mijn moeder Prettige en duidelijke uitleg met het intakegesprek. Er worden Saars ingezet die passen bij de situatie van mijn moeder. Mijn moeder heeft daardoor een fijne en gezellige tijd gehad.
Goede communicatie, fijne Saars en een goede hulp voor de mantelzorger. Omdat de Saar bij ons niet vergoed werd is het best duur.
Ruim 3 jaar lang heeft mijn tante gezelschap gehad afwisselend van 2 Saars. elke dag 3 uur en in de laatste periode zelfs 4 uur. Samen naar buiten, voorlezen en .... kruiswoordpuzzels maken. Ook begeleiding bij de lunch en avondboterham. Wat heeft zij genoten! Mede dankzij de inzet, motivatie en liefde, waarmee de Saars mijn tante omringden. Ook in haar laatste fase waren zij er voor haar en hebben wij afwisselend met elkaar, samen met mijn dochter, 24 uur per dag bij haar gewaakt en haar begeleid tot het einde kwam. Tante Iet is 101 jaar geworden.
Saar aan huis is top. Snelle inzet, flexibel en heel betrokken. Ontzettend blij dat we Saar hebben leren kennen. Zonder hen was de hulpvraag moeilijk in te vullen. Een echte aanrader
Saar aan huis heeft voor ons een keuze gemaakt met Saars die zeer goed bij ons paste, kreeg goede, adequate informatie en was zeer behulpzaam bij vragen en onduidelijkheden. De Saars waren beide geweldig, konden zich uitstekend inleven in onze situatie en waren bereid te doen wat nodig was en meer.
Heel fijn contact en duidelijke uitleg.
Voor mijn vader hebben we een aantal weken een tweetal Saar's ingezet. Zij waren echt zeer betrokken en liefdevol aanwezig bij mijn vader. Daarnaast was hun inzet zeer flexibel. In één woord: fantastisch deze Saar's.
Meelevend en vriendelijk en behulpzaam
Er werd een Saar "op maat" door de vestigingsmanager voor ons uitgezocht. Deze wist de juiste toon voor de patiënte te vinden en trad haar met respect en geduld tegemoet. Verder toch doortastend, open en eerlijk en constructief. Dit tot het moment van opname van de patiënte in een verzorgingshuis
Saar aan Huis heeft gedurende een periode van bijna 2 jaar twee oudere dames (88 respectievelijk jaar oud) op leeftijd ondersteunt. Eerst aan huis en daarna nog gedurende een kleine 1 1/2 jaar op locatie in het verzorgingstehuis waar de dames naar toe zijn verhuisd. Alle medewerksters van Saar aan Huis waren even zorgzaam, lief en betrokken bij de dames. Er bestond veel onderling respect over en weer en na verloop van tijd beschouwden de dames de betrokken medewerksters als vriendinnen die hen hebben geholpen de moeilijke stap van thuis wonen naar verzorgingstehuis te maken. Zonder de hulp van Saar aan Huis was het nooit gelukt om de dames ondanks alles nog een fijne tijd te bezorgen.
In een hectische periode contact opgenomen met ‘Saar’, er volgde een korte telefonische intake met een afspraak binnen een week. Tijdens die afspraak vervolg intake en Monique had inmiddels ook al iemand op het oog die waarschijnlijk goed zou passen bij ons thuis. Na nog een paar telefoontjes afspraak met de Saar voor ons gemaakt, dat klikte en meteen data afgesproken waarop zij zou komen. Dit allemaal binnen 3 weken! Daarna nog kennismaking met een andere Saar - als reserve- en ook dat klikte en was direct geregeld.
Wij zijn als familie heel blij met onze Saar. Onze moeder is hoogbejaard en heeft Alzheimer en noemt haar mijn vriendin. Saar is betrokken, heeft geduld, tijd en ruimte. Bovendien wandelen ze regelmatig samen en doen andere karweitjes. Kortom ze houd onze moeder actief, wat wij erg waarderen en waar ze van opbloeit!
Onze vader heeft beginnende Alzheimer en woont alleen. Omdat mijn broer ver weg woont komt de directe "fysieke" zorg voor mijn vader veelal op mij neer. Naast gezin en werk is dit soms erg veeleisend. Onze Saar komt eens per week en dat haalt veel druk van mijn schouders. Omdat de zorgvraag niet direct van mijn vader komt, was het voor onze Saar in het begin niet altijd even makkelijk. Hij heeft zich echter niet uit het veld laten slaan en is er met doorzettingsvermogen in geslaagd om een band met hem op te bouwen. Het is voor ons heel fijn dat onze Saar proactief is in de zorg voor onze vader, hij is flexibel, pakt klusjes en initiatieven voortvarend op en we kunnen altijd vragen of hij bepaalde dingen kan doen. We hebben contact voornamelijk via een App-groep en dat is prettig communiceren en overleggen.
Goede begeleiding van de Saars en de mensen die we krijgen, dragen allemaal op hun eigen manier een positief steentje bij.
Mijn vrouw moest geopereerd worden en een lange revalidatie aan de knie ondergaan. Hoe gaan we dat regelen met de kinderen van 6 en 4 jaar? Gelukkig werd Saar aan Huis ingeschakeld. Twee lieve vrouwen die elke werkdag onze kinderen bij ons thuis vermaakten. Natuurlijk als ouders zeer benieuwd hoe de kinderen hier op zouden reageren. Nou die hebben ervan genoten. Elke dag druk in de weer met de hulp; kleuren, spelen, bezoeken speeltuinen, bos, etc. Focus daardoor minder op mama. Zorg voor de kinderen is weggenomen wat de revalidatie ten goede kwam. Zeker een aanrader!
In onze situatie verlenen de 4 Saars, middels PGB, dagelijkse intensieve zorg. Omdat wij als familie op afstand wonen verlaten wij ons geheel op Saar. Tegelijkertijd zijn wij als kinderen onderdeel van hun team. Via WhatsApp blijven wij dagelijks op de hoogte en in contact met onze vader. Dankzij hen kan onze vader zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Omdat hij dagelijks dezelfde mensen ziet bouwt hij een band met hen op en dat voelt voor hem en voor ons zeer vertrouwt. Wij zijn heel erg blij met deze professionele zorgverleners!
De afgelopen twee jaar hebben drie dames van Saar afwisselend voor mijn 97 jarige moeder gezorgd. Zij deden dat met veel liefde ,zorgzaamheid ,en geduld. Verzorgden haar avond eten,deden een kaartspelletje en kletsen met haar. Het concept is geweldig.Het ontlast de familie en is een welkome afwisseling. Veel succes voor de toekomst.
Saar aan Huis was voor ons een hele mooie manier om een stukje van de eenzaamheid van onze ouder op te lossen. Het contact met Saar aan Huis was vanaf het eerste moment prima: vriendelijk, meedenkend, duidelijk en heel gericht op de aanpak van onze vraag. Het wekte vertrouwen. En vooral ook bieden zij snelheid; je hoeft geen weken te wachten tot er een aanbod komt. De 'Saar' die bij onze ouder aan huis kwam, was empathisch, aandachtig gericht op de wensen van onze ouder en heel flexibel. Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Saar aan Huis, ons vertrouwen hebben zij volledig waar gemaakt. Wij bevelen hen dan ook van harte aan. De diensten van Saar aan Huis hebben ons als mantelzorger(s) echt ontlast.
De dames van Saar, hebben mijn broer en mij geholpen, om onze moeder door een lastige tijd te helpen. Het geduld en de humor waarmee ze onze moeder tegemoet traden waren erg vertrouwd voor mijn moeder. Niets was teveel en ook al veranderde de tijden om langs te komen er werd onmiddellijk geschakeld. Dank jullie wel jullie zijn oprecht een aanrader.
Onze moeder, 90 en licht dementerend, had gedurende een aantal weken waarin de dagbesteding niet geopend was vanwege de lock down enorm veel steun aan de gezelschapsdames die haar bijna dagelijks bezochten. Dit was voor ons ook een enorme opluchting. Ook het feit dat ze een aantal zaken in de huishouding konden doen betekende verlichting. Er werd op een flexibele manier en onbureaucratisch op onze verzoeken ingegaan. Binnen een dag was alles geregeld. Zeer aanbevelenswaardig.
Ellis Peters verleent zorg op de vrije dagen van onze inwonende zorghulp. Niets is haar te veel. Ze is een opgewekte en opwekkende persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in ons en onze familie. Ze is vlug van begrip en past zich moeiteloos aan. Ze kookt heerlijke maaltijden.
Linda is een zonnetje in huis, ook als je in de regen met haar gaat lopen. Jammer dat de Corona regels voor einige beperkingen zorgen. Maar voorzichtigheid is de belangrijkste prioriteit voor hun klanten. Voor iedereen is 'Saar aan Huis' een aanrader die hulp nodig heeft.
Saar aan Huis is een mooie oplossing geweest om de eenzaamheid van mijn vader te verruilen voor warmte en gezelligheid. De Saar (en ook de organisatie) was betrokken en begeleidde mijn vader op liefdevolle wijze. Door Saar kreeg hij weer zin in de dag en keek hij altijd uit naar haar komst.
Vanaf het moment van contact leggen met de organisatie viel het me op dat er snel geschakeld wordt. Dat is enorm prettig. De samenwerking verloopt prima, de communicatie is helder. De Saars spelen een belangrijke rol in de zorg voor mijn familielid. Zij zijn initiatiefrijk, stimulerend en erg betrokken. Er is sprake van een grote mate van flexibiliteit. Mijn familielid is erg te spreken over de hulp die zij krijgt. Zij ziet uit naar de komst van de Saar.
Laan van Langerhuize 3
1186 DS AMSTELVEEN
Wilt u aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving: dan biedt Saar aan Huis uitkomst. Saar aan Huis is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg / aanvullende mantelzorg bij u thuis. Onze Saars ondersteunen inwoners in diverse regio’s met het uitoefenen en begeleiden van hun dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten. Samen met u zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in uw eigen vertrouwde leefomgeving. Onze “Saars” helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd.