Veel steun en vertrouwen rondom ons zorgkind.
Wij zijn ontzettend tevreden over Saar aan Huis en over de ondersteuning die wij de afgelopen tijd hebben gekregen. Voor ons ging het vooral om hulp en ondersteuning rondom ons zorgkind. Dat is iets wat je niet zomaar aan iemand toevertrouwt. Juist daarom was het voor ons heel belangrijk dat er eerst een goede band en vertrouwen opgebouwd werd. Dat is gelukkig ook echt gebeurd. In het begin moet je natuurlijk aan elkaar wennen, maar al snel merkten we dat er heel rustig, geduldig en betrokken met onze dochter werd omgegaan. Daardoor groeide het vertrouwen steeds meer, niet alleen bij haar maar ook bij ons als ouders. Dat heeft ons ontzettend veel rust gegeven. Voor ons is het heel waardevol om te weten dat we haar met een goed gevoel bij iemand kunnen laten en dat er iemand is die haar inmiddels kent, haar begrijpt en weet hoe ze met haar om moet gaan. Dat is voor ons echt niet vanzelfsprekend. Ook alles rondom de ondersteuning hebben we als heel prettig ervaren. Er werd goed meegedacht, naar ons geluisterd en er was altijd ruimte om dingen te bespreken. We hebben ons daarin echt gehoord en geholpen gevoeld. De hulp van Saar aan Huis heeft ons de afgelopen periode daarom ontzettend veel gebracht. Niet alleen praktische ondersteuning, maar vooral rust, vertrouwen en het gevoel dat we er niet alleen voor staan. Daar zijn we heel dankbaar voor.
Hoe tevreden bent u over Saar aan Huis
Prijs/Kwaliteitsverhouding
Informatievoorziening website
Vestiging:
Saar aan Huis regio Meppel
In hoeverre bent u tevreden over de service van uw vestigingsmanager?
In hoeverre bent u tevreden over uw lokale Saar?
Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis?
Huisarts
Beveelt aan