Hallo Henny, Goed om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn. Geniet van jullie gazon! - Team Vario Fields.
Hallo Eep, Hartelijk dank voor je enthousiaste review. Geniet van jullie gazon. Met vriendelijke groet, Team Vario Fields
Goedemorgen Albert, Hartelijk dank voor je positieve review. 😉 - Team Vario Fields
Hallo Bjorn,, Bedankt voor deze positieve review! 😃 - Team Vario Fields
Goedemiddag Bean, Hartelijk dank voor je enthousiaste review.😀 Geniet van jullie nieuwe gazon! - Team Vario Fields
Dank je wel voor jullie enthousiaste review! 😁
Hi Joyce, Hartelijk dank voor je enthousiaste review! 💪 - Team Vario Fields
Hoi Erwin, Bedankt voor je enthousiaste review! 😉 - Team Vario Fields
Hi Manuela, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. - Team Vario Fields
Goedemiddag Willemijn, Bedankt voor je enthousiaste review. 😀 - Team Vario Fields
Hallo Jan, Bedankt voor je enthousiaste review. Geniet van jullie prachtige kunstgras mat. 😁 - Team Vario Fields
Originele beoordeling
Vario – Fields of Happiness is al sinds 2006 dé specialist voor het compleet inrichten van recreatieve buitenruimten. Hoe kunnen we mensen maximaal laten genieten van uitdagende speel- en sportvelden? Elke dag houden we ons bezig met het ontwerpen én realiseren van kleurrijke, veilige en duurzame projecten in de buitenruimte! Met de projecten die we maken, brengen we mensen in beweging én naar buiten! Wij geven jouw vierkante meters een nieuwe dimensie. Daar staan wij elke ochtend voor op! Vario Fields B.V. Koningslinde 5 7131MP Lichtenvoorde, info@variofields.com 0544-820440
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.