Zeer goed,professioneel dus prima !!!
Ed
Zie boven
1 July 2021
Helge van Kalken
Benthuizen
In een zeer schone omgeving (coronaproof) werd er alle tijd besteed aan het maken van een nieuwe prothese. Jeroen gaf mij de ruimte om te luisteren naar mijn wensen. Voor mij was het belangrijk dat het hele proces niet eerst verliep via een tandarts, maar direct bij de persoon die de prothese gaat maken. Ik zal in de toekomst graag bij Jeroen onder behadeling willen blijven.
9 April 2021
Marianne Voogel
DEN HOORN ZH
Heel tevreden met de behandeling en service. Jeroen stelt je op je gemak, luistert naar je wensen en legt alles duidelijk uit. Heb lange tijd met pijn moeten eten vanwege een niet goed geplaatste implantaat door mijn vorige tandarts. Deze is nu vervangen en de onderprothese zit perfect. Eindelijk pijnloos eten!!
14 March 2021
Carla
Delft
Jeroen Hoenstok is vriendelijk en professioneel geeft niet op als het een beetje tegenzit.
4 March 2021
Els
Wateringen
heb anderhalf jaar geleden een heel gebit hier laten maken het ondergebit heeft nooit gepast nu brak uit mijn bovengebit een voortand dacht dat ik wel garantie had nou mooi niet dus eigen risico kwijt en bijbetalen geen beste ervaring hier kom ik niet meer
Beveelt niet aan
23 February 2021
bert
's-Gravenhage
Na een grote teleurstelling elders heeft heeft Jeroen voor mij een perfecte prothese gemaakt, hij werkt zeer nauwkeurig en is duidelijk met de afspraken.
21 January 2021
André Cornelder
Goed geinformeerd. prima planning
26 October 2020
Ad Pel
Rijswijk Zh
Ik ben heel tevreden met de behandeling Dankjewel!
21 October 2020
Nadia
Den Haag
Zeer betrouwbaar en erg precies met het maken van een nieuwe prothese, duidelijk in woord een daad. Kortom een echte aanrader!
André Cornelder
Rijswijk
Jeroen neemt uitgebreid de tijd voor zijn klant en geeft heldere tekst en uitleg over het product. “Mijn” product, een frame, voldeed prima, echter na een aantal maanden brak de voortand, deze is kosteloos gerepareerd.
Jan
Voorburg
WERDEN ZEER SNEL EN TOT VOLLE TEVREDENHEID GEHOLPEN.
WOUTER.J.
RIJSWIJK
uitgebreide voorlichting door Jeroen, de implantoloog was ook zeer vakkundig en de assistentes heel vriendelijk. Inmiddels 3 jaar geleden en alles zit nog als gegoten.
11 October 2020
Seth
Delft
Jeroen geeft uitstekende informatie over de behandeling en is zeer nauwgezet voor wat betreft het resultaat.
18 August 2020
Jack
Zoetermeer
Prettig, vakkundig en betrouwbaar
18 August 2020
Van Gestel
Rijswijk
Ben een zeer tevreden klant.
17 August 2020
An Kokee
Gaat voor kwaliteit.
16 August 2020
A .Pel
Rijswijk
Afspraak is afspraak. Prettige sfeer. deskundig advies.
13 August 2020
Wim
Den Haag
Was eerst wel wat bang. Inplantaten gekregen voor een brug voor het ondergebit. Het zit goed en strak. Kan weer alles eten kauwen. Even doorzetten omdat bij het nieuwe gebit bollere vlakken zitten. Maar na 4 weken gaat het steeds beter.
Cisca
Monster
Is mijn 2de gebit. Ben er prima te spreken over. Vind de praktijk een fijne omgeving lekjer knus en klein.
Sonja
Zoetermeer
Hele goede ervaring, mijn kunstgebit is top. Kan altijd terecht als er iets aan moet gebeuren. Ben zeer tevreden
Emmy
Rijswijk
Correcte behandeling in een nette praktijk.
Rudi
Geen
18 March 2020
F.bonte
Delft
Nog nooit zo een slechte tandarts en assistent meegemaakt!
Beveelt niet aan
14 March 2020
Aarabe - Senhaj m
Delft
Goede planning en vriendelijke omgang. Snelle afspraak.Bekwame technicus.
10 March 2020
Ad
Rijswijk
Hoenstok Tandprothetiek is een Tandprothetische praktijk waar wij hechten aan persoonlijke aandacht. Wij bieden tandprothetische zorg voor jong en oud. Alle behandelingen vinden plaats in onze eigen praktijk en worden door ons eigen Tandtechnisch Laboratorium vervaardigd.
Onze organisatie bestaat uit ervaren tandartsen, implantologen, tandprothetici, mondhygiënisten en tandtechnici. We streven continue naar het hoogste niveau van service en kwaliteit.
Haagweg 21
2281AA Rijswijk
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.