Kwaliteit en snelle reactie!
Hele snelle en goede service. Alles was binnen een korte tijd geregeld terwijl je bij andere lang moet wachten.
18 August 2023
Een goed service
11 August 2023
Hans
Wintelre
Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan , en snel alles geregeld , zeer tevreden Geen verhaaltjes van . . Ja maar ......
11 August 2023
Manuela
Hillegom
Met vriendelijke geholpen
Beveelt niet aan
6 August 2023
Abebe
Hellevotesluis
Polis counter is goed bereikbaar en ook het contact was goed. Duidelijkheid en snel handelen was voor mij van belang en dat was ook uitstekend geregeld. Binnen een paar dagen was de verzekering rond. Ik ben goed tevreden.
6 August 2023
Glenn
Purmerend
Snel en vlot geholpen, binnen half uur 2 auto verzekeringen afgesloten. Telefonisch contact gehad, geen tig wachtende voor u. Direct geholpen.
30 July 2023
Olaf
Landgraaf
Correcte communicatie en werkwijze
29 July 2023
Johan
Boekel
Snel geholpen goed advies snelle service
28 July 2023
Liesbeth Jansen
Alphen aan den rijn
Snel en duidelijk aan te vragen via internet.
28 July 2023
Dominic
Rijen
Ben snel geholpen. Polis was binnen 10 minuten rond.
14 July 2023
Roy
Aadorp
Een makkelijke website met duidelijke en eenvoudige stappen om snel en gemakkelijk alles te regelen
14 July 2023
pieter willems
Dordrecht
Zie boven.
1 July 2023
Fred Veerman
Hengelo Gld Netherlands
Zeer klantvriendelijk en snel geholpen
26 June 2023
Alexandra
Leiden
Ik ben snel en goed geholpen
22 June 2023
Sheraz
Lylestad
Aangevraagd en binnen 24u alles geregeld en aangevraagd. top service
19 June 2023
Mario
Zandvoort
Ik ben piloot in de burgerluchtvaart en heb een PPL-brevet. Gelukkig heb ik nooit een ongeluk gehad, noch in een vliegtuig, noch in mijn auto. Ik ben me ervan bewust dat, hoeveel voorzorgsmaatregelen er ook worden genomen, er altijd een ongeval kan gebeuren waarvan de oorzaak buiten de verantwoordelijkheid van de bestuurder ligt. Poliscounter verzekert u van een goede afhandeling van de omstandigheden die kunnen voortvloeien uit een onverwacht ongeval.
16 June 2023
Arturo
DORDRECHT
super
11 June 2023
jaap
Brummen
Zelfs op zaterdag is mij verzekering, ondanks dat het om een bedrijfsauto ging, snel geregeld
9 June 2023
Dirk
Zaandam
Het was makelijk en snel en duidelijk en goedkoper.
2 June 2023
H Astitou
Breda
Alles is vlot gegaan zonder problemen
26 May 2023
Moustakim
Rotterdam
Was geweldig makelijk in vullen snel gergeld top
26 May 2023
Almere
5 May 2023
Janwillem jonkman
rotterdam
Poliscounter heeft inmiddels 10 jaar ervaring in online verzekeren. Dit met veel passie en een gemotiveerd team.
Londen 4
2993LA Barendrecht