Filters

10

Super tevreden !

Zijn echt Gewoon vakmensen werken netjes en weten wat ze doen heb gewoon weer een volle bos met haar boven verwachting hoe het eruit ziet heel blij mee !!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Oplichters

Mijn ervaring bij Medical Point was ronduit teleurstellend en verontrustend. Tijdens de behandeling kreeg ik het gevoel alsof ik als een kind werd behandeld, wat mijn vertrouwen in de professionaliteit van de kliniek aantastte. Gedurende de behandeling moest ik op mijn buik liggen voor het verdoven van het donorgebied, maar werd ik niet voorzien van steriele mouwovertrekken om mijn eigen kleding te beschermen. Dit gebrek aan hygiëne was zorgwekkend. Hoewel ik tijdens de 6 uur durende behandeling tweemaal rechtop mocht zitten op verzoek, werd mij bij de derde keer verteld dat dit niet langer mogelijk was vanwege tijdgebrek. Dit gebrek aan flexibiliteit en begrip voor mijn comfort tijdens de behandeling was zeer onprofessioneel. Bovendien lag ik tijdens de behandeling met mijn gezicht op een lap doek die helemaal onder het bloed zat, wat een onhygiënische en oncomfortabele ervaring was. Toen ik dit aankaartte, werd er op een respectloze en ongepaste manier gereageerd. De reactie van de behandelaars was niet behulpzaam en liet zien dat zij geen respect hadden voor mijn bezorgdheid over hygiëne en comfort tijdens de behandeling. Na afloop van de behandeling ontdekte ik dat er nog een aantal grafts over waren die niet waren geplaatst. Dit duidt op een gebrek aan efficiëntie en voorbereiding tijdens de behandeling, aangezien er niet voldoende openingen of incisies waren gemaakt om alle grafts op een juiste manier te plaatsen. Bovendien constateer ik dat mijn haarlijn aan mijn voorhoofd niet correct is uitgevoerd, wat de algehele kwaliteit van de behandeling verder ondermijnt. Al met al ben ik zeer teleurgesteld en vind ik dit niveau van dienstverlening niet acceptabel. Het lijkt erop dat mijn ervaring overeenkomt met de negatieve recensies die ik op Google heb gezien, waarin mensen vergelijkbare klachten hebben achtergelaten. Ik raad anderen ten zeerste af om gebruik te maken van de diensten van Medical Point, gezien de ernstige tekortkomingen die ik heb ervaren tijde

 • Aanbevelen? Nee
5

4 weken geleden

4 weken geleden is mijn vriend hier geweest. Behandeling verliep verder goed. Wel vond ik dat het mega snel ging in 4,5 uur 4000 grafts zeggen ze. Maar dat vind ik op zijn hoofd niet te zien. Ook is de kruin nog erg leeg en heel kaal. En ook zijn haarlijn zit nog ver naar achter. We wachten het af maar heb niet een goed gevoel erover.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig!

Kan dit iedereen aanraden: deskundig personeel die erg vriendelijk zijn en meedenken. Vooraf duidelijke en snelle antwoorden op alle vragen. Het enige wat tegenviel waren de verdovingen maar dit kan per persoon anders zijn. Twijfel niet en maak een afspraak want alles is perfect geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Was heele fijne kliniek

Heb 4 setember haartransplantatie gedaan was fijn fijn ontvangen 3500 grafs gezet is super gegaan naar afloop nog lekker eten gekregen een echte aan rader top kliniek

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijn bedrijf, ik voelde me erg op het gemak tijdens de behandeling.

Ik heb 28 juli 2023 een transplantatie ondergaan. Het gehele traject werd mij goed uitgelegd. Ik werd heel prettig te woord gestaan door de medewerkers en de artsen/specialisten. Hier wordt totaal niet moeilijk gedaan over het aantal grafts, men wil gewoon een goed resultaat bereiken. Wat namen ze een tijd, ik kon merken dat ze erg gedreven waren en ook op het laatst, het kostte flink wat tijd, werd er nog een uitvoerig final check gedaan. Voordat ik weg kon, moest ik eerst nog wat eten. Het eindresultaat zal ik te zijner tijd nog doorgeven maar nu, één dag na de behandeling, ben ik erg tevreden. Geen pijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en het resultaat overstijgt alle verwachtingen

De praktijk is hygiënisch en de medewerkers zeer professioneel. De haartransplantatie is een lange rit maar zeer de moeite waard. Het resultaat is na 6 maanden al fantastisch en overstijgt mijn verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een super goede ervaringe

Top ervaring gehad, heel duidelijk en behulpzaam. Geen pijn en een heel goed resultaat! Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit, zorg, professioneel en top artsen

Heb bij Medicalpoint mijn inhammen laten doen. Alles is top gegaan, goede informatie en zorg. Na de 9 maanden controle heeft er aan 1 kant een klein stukje niet helemaal gepakt, ik vond zelf goed en was al zeer tevreden met behaalde resultaat. Alleen Medicalpoint was niet tevreden want ze willen 100% resultaat. Door de garantie die ze afgeven ging ik nog een keer kosteloos onder het mes. Ik wil daar mee aangeven dat de kwaliteit en service enorm hoog ligt met een top locatie en super artsen. Ik raad Medicalpoint 100% aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele kundige kliniek

Gisteren zijn ze 6.5 uur non stop met me bezig geweest. Tuurlijk je voelt de prikken wel maar verder goed te doen. Half wakend door de nacht maar vanmiddag gaat het prima. Resultaat zie je pas over n tijdje en zal ik hier vermelden maar het ziet er erg goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedenk geen excuus, als je het geld heb, doe het direct ! YOLO

Fijn contact via WhatsApp, eerlijk en direct Super schone kliniek. Tip: neem draadloze oortjes mee om muziek te luisteren. Ontbijt heel stevig wat het is een lange zit. 3500 grafts geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!..

Ik heb voordat ik bij Medicalpoint kwam meerde consult gesprekken gevoerd bij andere klinieken.. Uiteindelijk viel de keuze voor Medicalpoint, omdat ze vanaf heb begin erg duidelijk, betrokken en eerlijk waren over wat ik kon verwachten.. Ik ben na me haartransplantatie 4 weken geleden net terug geweest voor de nazorg en die verloopt ook erg goed.. Natuurlijk was de prijs ook scherp en duidelijk die zij hanteren zonder bij komende kosten achteraf.. Medicalpoint.. Zeker doen!..

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en nazorg

Heel duidelijk uitleg vooraf en professionele mensen. Nazorg wordt er veel aandacht gegeven. Gewoon doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Hele mooie locatie in Landsmeer. Goede service goede begeleiding. Team werkt uitermate professioneel en hygiënisch.

 • Aanbevelen? Ja
10

.

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet twijfelen maar doen

Op 23 april 2022 heb ook ik mijn eerste haartransplantatie gehad.Ik raad iedereen het aan om de stap gewoon te zetten. Operatie was niet pijnlijk. Het viel allemaal mee. 3250 grafs geimplanteerd. Allemaal vriendelijke mensen en goed service. Nu afwachten voor resultaat Ben goed begeleid en kon met al mijn vragen terecht bij Medicalpoint. De artsen nemen alle tijd om je gerust te stellen tijdens de verdoving en behandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Kliniek

Top kliniek, Ben vanaf het begin goed begeleid en kon met al mijn vragen terecht bij Medicalpoint. Ik ben behandeld in hun nieuwe locatie in Landsmeer (Nederland) en het ziet er heel erg hygiënisch en mooi uit. De artsen nemen alle tijd om je gerust te stellen tijdens de verdoving en behandeling en de dames hebben mij goed geïnformeerd over de voorbereiding en nazorg. Nu wachten op een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top Kliniek!

Nadat mijn broers zijn geweest, was ik helemaal verkocht. Top ervaring gehad met top artsen in december 2021. Goede prijs en meedenkende mensen. Ze zijn 24/7 bereikbaar voor vragen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Nette kliniek en goed werk geleverd

Mijn ervaring is zeer positief .Bij binnenkomst goed ontvangen door een vriendelijke dame die alles goed heeft uitgelegd. Een dame en een jonge heer is 7 uur bezig geweest met mijn haar transplantatie. Wat een vakwerk en kunstwerk hebben ze er van gemaakt. Ben ze erg dankbaar ervoor.

 • Aanbevelen? Ja
1

Nooit meer medicalpoint

Naar Turkije geweest waren met zijn tweeën. Alkemaal rommelig, de dag van transparantie hadden geen rekening gehouden met 2 cliënten, maar toch transparantie gedaan.maar geen nazorg wel gebeld maar geen gehoor. Transparantie niet goed gegaan kruin was nog leeg,ook bovenop.daarnaa gebeld voor nazorg geen gehoor uiteindelijk contact gehad met medicalpoint 2 keer naar Amsterdam gereden 1000 euro voor 2de transparantie. Had bloedverdunners 1ste keer niet naar gevraagd maar omdat ik een stent had geen tweede transparantie voor mij nooit meer medicalpoint oplichters

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Het is zeer jammer dat je 2e haartransplantatie niet door kon gaan ivm je gewijzigde medische status. Wij willen uiteraard dat het voor al onze patiënten medisch verantwoord is om de behandeling te kunnen ondergaan. Ten tijde van je eerste behandeling was het wel veilig en helaas is dat nu niet meer het geval. Wij hopen dat je dit vanuit ons kant ook begrijpt want we kunnen de behandeling niet uitvoeren als dit voor jou onveilig kan zijn. Met vriendelijke groet, Team Medicalpoint Clinic

7

Fijne behandeling

Ik heb gisteren 24 maart de behandeling (haartransplantatie) gehad. Van tevoren wordt er goed gecommuniceerd over wat jij wilt en wat hun adviseren. De behandeling zelf is niet pijnlijk. Alleen de injecties voor de verdovingen voelden wat vervelend. De artsen spreken gewoon Engels, dus als er iets is kun je dit gewoon aangeven. Het duurde ongeveer 4 uren en daarna kreeg ik gratis lunch. Voor en na de behandeling wordt er duidelijk uitgelegd hoe de nazorg eruit ziet en je kunt ze daarna nog altijd bereiken voor vragen via Whatsapp. Het eindresultaat is nog even afwachten, maar de ervaring was zeker positief!

 • Aanbevelen? Ja
8

11-3-2022 Eerlijk verhaal en goede prijs in nette kliniek.

Ik vond de behandeling erg pijnlijk vooral het begin ondanks de verdoving, het 2e gedeelte was minder pijnlijk. Ziet er nu netjes uit en nu afwachten wat het eindresultaat wordt. Ben wel blij dat ik Nederland ben gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
7

Ik ben tevreden

Het is bijna een maand, moeilijke nachten zijn achter de rug, ziet heel goed uit en ik ben benieuwd naar de resultaat. Aardige mensen en zeer professionele dokters

 • Aanbevelen? Ja
8

Top ervaring

Goeie service, klant vriendelijk en altijd duidelijk !

 • Aanbevelen? Ja
8

Vol vertrouwen !

Vol vertrouwen dat alles er over een jaar prachtig uitziet! Waarom geen 5 sterren? De communicatie via Whatsapp verloopt prima! Op de dag van de behandeling ( is toch een heel belangrijke dag!) was de begeleiding minder . Ontvangst oké ! Een Nederlands sprekende dame die helaas al snel weg ging De behandelaar sprak alleen Turks en de assistente Engels…. Onderling werd er constant Turks gesproken. Zou fijn zijn om iets meer betrokken te worden bij alle gesprekken. Kliniek in Landsmeer ziet er TOP uit! Eindelijk een betaalbare haartransplantatie ook hoor vrouwen!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Zuideinde 107

1541CC Koog aan de zaan

06-10180841

[email protected]

Over Medicalpoint

Wij zijn een Nederlands kliniek met vestigingen in Landsmeer en in Istanbul en klanten over de hele wereld. U kunt zelf kiezen waar u de behandeling wilt ondergaan. Ons jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we met de beste artsen en specialisten werken. Hierin is de kwaliteit, hygiëne en een natuurlijke uitstraling na de haartransplantatie voor ons altijd een leidraad geweest. Wij willen niet dat u voor verassingen komt te staan, vandaar dat we van tevoren heel duidelijk met u doornemen wat u te wachten staat en welke kosten hieraan zijn verbonden. Uw nazorg wordt in Landsmeer voortgezet en u krijgt van ons uw groeigarantie mee. U bent van begin tot eindresultaat in goede handen. Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring, een hoog kennisniveau en zijn betrokken bij uw situatie. Wij bieden zorg van hoge kwaliteit en werken uitsluitend strikt met medische protocollen. Ons team staat 24/7 klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.