Was alles online maar zo goed

Prima alles klopte zelfs nog een dag te vroeg opgestuurd zodat je de pop altijd op tijd binnen hebt. Makkelijk op te zetten en weer in te pakken

Prima service, mooie pop.

Goede ervaring! Pop werd ruim op tijd bezorgd. Duidelijke uitleg.

Super service

Geweldige service en goede materialen

Ruim op tijd geleverd, stevige opblaaspop, is een bijzondere blikvanger

Na de bestelling kreeg ik een bevestiging, heb gemaild over andere leverdata, werd ruim vantevoren geleverd in stevige zak, met retourlabel. De locatie van PostNL-pakketten was echter niet blij met het grote retour pakket en wilde dat ik het ergens anders zou afgeven, maar ik zei dat het bij elke locatie zou moeten kunnen en er niet bij verschillende adressen mee zou gaan leuren over wie hem wel wilde nemen. Uiteindelijk heeft ze het geaccepteerd. Dit ligt natuurlijk niet aan uw bedrijf, maar was even vervelend. De pop was snel en makkelijk op te zetten en vast te maken. Het is weer eens wat anders dan een standaard Abraham, veel persoonlijker. Hij viel op en werd gewaardeerd.

Fantastische service

Super service alles werd goed verpakt en zelfs 2 dagen eerder in verband met de feestdagen op gestuurd.

Snelle levering

Opblaaspop was ruim op tijd geleverd, duidelijke instructies gekregen en makkelijk op te zetten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nette service, lag mooi klaar om mee te nemen.

Uitstekende klantvriendelijke service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld allemaal! Vriendelijke communicatie. Top! Zeker een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima verzending en goede communicatie!

super goed geregeld top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door ziekte heb ik een Abraham af moeten zeggen Dit was geen probleem En alles is prima afgehandeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van A tot Z gekregen wat ze beloofd hebben. Klasse!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topsite, topcommunicatie, goede prijs-kwaliteit, klantvriendelijk en erg meedenkend. Het opblaasfiguur word keurig aangeleverd in een goede verpakkingszak met daarin een duidelijke omschrijving van hoe het opgezet en afgebouwd moet worden. Al met al heb ik een fijne ervaring met Opblaasfiguurshop.nl!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed geregeld. Pop zelfs 1 dag eerder geleverd i.v.m. eventuele mogelijke vertraging post zonder extra kosten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles op de site is duidelijk. Via de e-mail wordt snel antwoord gegeven. Pop was op tijd geleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kort gezegd uitstekend, levering was perfect en de pop geniaal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke klantenservice. Goederen zijn netjes op tijd geleverd met duidelijke instructies. Ga zo door!

• Collectie N.v.t.

van a-z prima geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles comform afspraak! Helaas trok de wind erg aan en heeft de pop niet langer dan 2,5 uur gestaan...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had pop op motor besteld voor mijn zwager in Steenderen deze is per post geleverd jullie bedrijf zorgde al voor een dagje eerder! Top En het terug sturen ging ook perfect Top geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering en perfecte kwaliteit

Heuvelsepad 62 c

6711JR Ede

06 - 2004 5244

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!