top geregeld

Top geregeld......zeer blij met goede/snelle levering en leuk product...nogmaals toppie

Goed en snel contact.

Een bedrijf dat met je meedenkt, ik heb goed en snel contact gehad ondanks dat ik bijna te laat was met bestellen. Het is goed gekomen en het was een mooie verrassing.

super snel

snelle levering , mooie pop van goede kwaliteit

Geweldige service!

Gewoon met de post een opblaas Sarah ontvangen, opgeblazen op de feestlokatie en daarna weer naar het postkantoor gebracht. Wat een gemak en levert een blije 50-jarige zus en leuke foto's met haar gasten op! Super bedankt.

Super service !!!

Zelf opgehaald en terug gebracht ging prima zelf in container leggen ! Top geregeld

Vriendelijke mensen bij vragen meteen antwoord terug denken met je mee.

Zeer netjes geregeld met opsturen en terug sturen goede beschrijving erbij. Kort gezegd een zeer goede ervaring zeker een aanrader.

Top service

Top service,snelle reacties op mail. Geen top en ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen

Verzending en retour is super geregeld. Pop opzetten is een fluitje van 'n cent.

Geweldig geregeld!

Goede snelle communicatie, meedenken, kortom alles geweldig geregeld!

Toppie

Goed op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Top service

Ideaal om op deze manier, snel en eenvoudig aan een opblaaspop te komen om zo iemand te verrassen voor zijn verjaardag

Goede service en snelle levering.

Pakket is optijd geleverd en dat maakte de verrassing alleen maar leuker. Duidelijke informatie die met het pakket meegeleverd wordt waardoor het opzetten gemakkelijk gaat. Daarnaast is het ook makkelijk terug te sturen. Al met al zeer tevreden. Zou het zeker aanbevelen!

Precies zoals verwachting

Communicatie, uitleg en materiaal prima in orde. De pop zag er fantastisch uit.

Mijn partner werdt 50 jaar en voor deze speciale gelegenheid wilde ik een leuke pop. Ik kwam na wat googlen op internet bij deze shop terecht met de leukste opblaas poppen. Voor ieder wat wils en toepasselijk op de jarige zelf. Je kan de pop laten versturen maar ik zelf had m op gehaald. Vrijdags opgehaald...zaterdags feest en heel fijn dat ik in overleg met de eigenaar die maandag de pop weer kon terug brengen Een hele goede aanrader als u een leuke pop voor de jarige wil hebben!!

Mooie producten, tegen goede prijs en geweldige service.

Hele gave Sara op de motor! Uitstekend geregeld!

De Sara op de motor viel enorm in de smaak bij de jarige en alle gasten. Verzending is prima geregeld. keurig volgens alle afspraken.

geweldig

Gemakkelijk op te zetten en af te breken, Prima

In één woord Geweldig!

Wij hebben een super gave Abraham figuur gehuurd. Super makkelijk per postNL ontvangen en ook weer teruggestuurd. Gaaf om eens een ander figuur hier in de buurt in de tuin te zien👍👍👍

Makkelijk om op te zetten en goed af te halen /weg te brengen

Het was een hele leuke verassing voor de 50 jarige verjaardag van mijn vriend. Het opzetten ging goed en was niet moeilijk. Op halen en weg brengen naar een tnt punt was ook erg prettig omdat je het zo op je eigen tijd kon doen en thuis niemand iets door had

Super service

Goed geregeld, makkelijk te bestellen en te betalen. Mooi optijd binnen. Makkelijk retourte sturen. En erg leuke reakties op de pop gehad. Een aanrader

Goed geregeld en goede communicatie

Mijn bestelde pop had ik op dinsdag nodig dus zou dan maandag geleverd worden. Maar omdat post NL niet op maandag pakketjes leverd kreeg ik de pop al op zaterdag binnen. Hierover heb ik netjes en mail gekregen. Al met al een uitstekende communicatie en geleverd wat ik gevraagd had.

Top!

Hoe makkelijk is het! Thuis gestuurd per post. Makkelijk op te zetten. Prachtige lichtgewicht pop. Stekker eruit en weer terug sturen.

Mooie pop, goede levering!

Top, bij je thuis bezorgd en de pop zelf zag er goed en schoon uit. Makkelijk ook weer te retouneren.

Uitstekend, goede service

Heuvelsepad 62 c

6711JR Ede

06 - 2004 5244

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!