Mooie poppen en goed leverbaar

De tweede keer dat we een pop bij jullie gehuurd hebben. De pop stond klaar toen ik hem op kwam halen Op zaterdag en terugbrengen was geen probleem. Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Superrrrrrr

De pop werd dag van tevoren geleverd, perfect. Een dag later weer bij post pakket aangeboden. Makkelijk zonder poespas.

Snelle levering, goede uitleg, super kwaliteit

Gezien je tijdens een lockdown niet echt een feestje kan geven, had ik opblaasfiguur bestelt om toch iets speciaals te kunnen geven. Omdat postnl de levering niet kon garanderen werd het opblaasfiguur gratis en met een courier op tijd geleverd. Alles zat netjes in de geleverde zak (pop, pomp, haringen, handleiding, etc). heldere uitleg en helemaal compleet. Het opblaasfiguur stond binnen 5 minuten al helemaal op. Aan het eind van de dag was het een kwestie van de handleiding volgen om het opblaasfiguur terug in de verzend zak te krijgen, dit was ook weer zo in 5 minuten geregeld. Daarna met geleverde retour label terug gestuurd via postnl punt. Simpel, snel en super service Zeker een aanrader!

Goed meegedacht!

In het kader van onze jarige buurvrouw (90 jaar!) hebben wij geïnformeerd naar mogelijkheden om een opblaaspop met rollator te huren. Het contact hierover via whatsapp was duidelijk, onze wensen werden door Amanda uitstekend vertaald in een passend aanbod. Er kon bovendien nog wat worden aangepast in de planning om e.e.a. gerealiseerd te krijgen. Het klaarzetten om de pop zelf te kunnen ophalen en naderhand weer inleveren in Stroe is ook vlekkeloos verlopen. Opzetten en weer afbreken was kinderlijk eenvoudig uit te voeren en duidelijk beschreven in de gebruiksaanwijzing. Met windkracht 5 was het even spannend of de pop de hele dag kon blijven staan, maar ook dat is goed gekomen. Waar het allemaal om begonnen was: onze buurvrouw heeft een onvergetelijke verjaardag gehad! Een dikke pluim voor de goede service namens alle buren! Hartelijke groeten uit Nunspeet.

Fantastisch

Mijn vrouw werd 50 jaar en toen is aangeboden een andere koerier in te zetten, aangezien de TPG wel eens te laat aankwam (er zat net een weekend tussen). Maw een fantastische service en een mooie opblaasdame....!!

komen de afspraken helemaal na.

Hebben een abraham pop brandweer gehuurd en alles is netjes en op tijd geleverd. goede service ook via de app snelle reactie van Amanda.

Super en erg makkelijk

Alles is uitstekend gegaan. Zelfs dag eerder geleverd dan nodig was. En mooie service dat de pop dan op de maandag na het weekend via PostNL punt gewoon weer retour gestuurd kan worden. Jullie hebben mijn verwachting meer dan waar gemaakt. En manlief was blij met deze pop van motorrijder i.p.v. de antieke abrahampop. Kreeg ook leuke reacties uit de buurt.

Super klantgericht

Top bedrijf Snel makkelijk en klantvriendelijk Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar

Alles prima geregeld!

Was te gek mijn vriendin was mooi verrast

Super te vreden een 9

Erg goede service, snelle en vlot team.

Alvorens het bestellen goed contact gehad. Tijdens en bij het leveren, goede uitleg en reageren ook vrij snel terug. Kwaliteit en erg mooie gadgets.

In 1 woord super....!! Makkelijk op te zetten en makkelijk weer op te ruimen....!!

Simpel, snel en goed!

Bestellen ging natuurlijk enorm makkelijk, aangezien het momenteel wat druk is bij de bezorgers hebben ze de pop een dag eerder bezorgd en met een koerier. Dus gewoon ruim op tijd binnen. Opzetten ook een fluitje van een cent, zeker een aanrader.

Prima service!

Vanwege de Corona werd het pakket niet een dag ervoor, maar echt al voor het weekend geleverd zodat de pop zeker op tijd binnen zou zijn. Prima mailcontact ook hierover gehad waarbij ze mee dachten hoe eea het beste geregeld zou kunnen worden. Dik tevreden dus!

Geweldige verrassing voor de jarige!

Goede service van opblaasfiguurshop. De pop werd (ondanks corona) nel bezorgd in een stevige tas. De pop zelf zag er goed uit en was erg makkelijk op en af te breken. Wel vond ik de prijs wat aan de hoge kant.

Makkelijk op te halen en weer terug te brengen. Eenvoudig op te zetten.

Afspraken nagekomen!

Alleen vind ik het jammer dat ik geen geld terug krijg, omdat ik de pop van woensdag t/m zondag had besproken maar ik heb de pop vrijdag alweer geretourneerd. Dat is 2 dagen korter!

Leuke reacties gehad..

Prima hoor

Perfecte service

Goede service!

Goede service, meedenend, goede communicatie. Kortom aanrader als je een opblaasfiguur nodig hebt.

Prima verzorgd

Mijn ervaring is heel goed.De pop werd met een koerier gebracht om er zeker van te zijn dat hij er op tijd was en daarna konden we alles heel makkelijk in een tas afgeven bij de Post. Goed geregeld allemaal!

Precies wat je besteld en afspreekt

Uitstekend.. al ruim van tevoren in huis.

Fantastisch!

De service is echt van grote klasse. Jullie komen de pop per koerier brengen ivm de Corona drukte. Ik kon helaas niet op de afgesproken dag retour leveren en dat was geen probleem. Fijn dat jullie zo super professioneel weken!

Ondanks de corona omstandigheden wordt er extra voor gezorgd dat het opblaasfiguur op de gewenste datum toch geleverd wordt.

Makkelijk bestellen , je krijgt netjes bericht dat het klaar staat , en ook om de spullen terug te brengen is super geregeld .

Heuvelsepad 62 c

6711JR Ede

06 - 2004 5244

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!