Snelle levering en duidelijke afspraken

goed meedenken in deze bizarre tijd van uitleveren

Perfecte persoonlijke services en aandacht !!

Goede service en een aparte opblaas abraham

Makkelijk te bestellen,goede service

Super levering en contact

Prima levering. Prachtige pop. Goed contact.

TOP

We kwamen er achter dat de partner van onze Sarah dezelfde pop als ons had besteld. Omruilen voor een andere was geen probleem. We kregen zelfs geld terug omdat die goedkoper was. En logistiek ook super geregeld. Topservice, aanrader voor iedereen!!

Precies goed

Op tijd geleverd, netjes, duidelijke installatie en gebruik. Makkelijk te retourneren.

Alles goed geregeld

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, netjes een mail ter bevestiging. 10 minuten voor bezorging netjes gebeld. Duidelijke uitleg hoe op te zetten. Prima service voor een nette prijs!

Makkelijk en 100% goed.

Inmiddels hebben wij twee keer een pop gehuurd. Alles volgens afspraak, op tijd, makkelijk op te zetten en terug te sturen. Een aanrader als je iemand wil verassen voor haar of zijn verjaardag.

Snelle en klantvriendelijke service!

Leuke diversiteit in poppen en deze zijn van goede kwaliteit. En als je een mail stuurt met een vraag krijg je snel een reactie!

Top service, flexibele ophaal- en brengmogelijkheden

Heel tevreden. Zag er keurig netjes uit. Makkelijk op te zetten. Ook positieve reacties van voorbijgangers en visite. Tot een volgende keer.

Perfecte service

Zeer goede ervaring mooi product ,duidelijke beschrijving en de bezorging en retour zending goed aangegeven TOP VOLGENDE KEER WEER

Eenvoudig en goed geregeld

Niks te klagen. Makkelijk, snel en goed geregeld.

geweldig goed

Bestellen ging makkelijk en we kregen de pop ruimschoots op tijd. Alles voor de retourzending was geregeld. Dus weinig omkijken met de retourzending.

Een groot feest

Geweldige service. Makkelijk om op te zetten. En reuze resultaat.

Vlekkeloos en ruim optijd

De bestelling zou mogelijk te laat geleverd worden door post nl wegens omstandigheden en daarom ontvingen we een mail waar in stond dat opblaasfiguurshop de pop daarom eerder ging verzenden. En inderdaad de pop kwam ruim optijd. Erg goede service.

Geweldig, zeer klantvriendelijk

Omdat post.nl door de Corona maatregelen niet kon garanderen dat de pop op de afgesproken datum geleverd zou worden, werd er een koerier ingeschakeld. Dit werd op eigen initiatief en zonder extra kosten gedaan. Van dit soort acties kan ik alleen maar blij worden. verder was het opzetten en afbreken en terug sturen heel simpel en voor iedereen te doen.

Zeer goed .

Alles op tijd geleverd en zeer makkelijk op te zetten en ook weer terug te sturen ! Heel fijn allemaal.

Optijd geleverd ! Mooie pop makkelijk op te zetten. Maar vooral de reacties zijn geweldig! En niet duur!

Super service

Echt top , raad hun iedereen aan!

Netjes geregeld

Alles lag klaar, gebruiksaanwijzing was duidelijk. Alleen aardig aan de prijs.....

Goede service. Optijd bezorgd.

Geweldige service!

Ik heb 3 weken geleden gekozen om hier een opblaaspop te huren. Ik had nog wat vragen en heb toen via de app gevraagd om informatie. Deze werden heel snel en netjes beantwoord. Uiteindelijk ook nog gevraagd om toch de datum te wijzigen.. Ik wilde de pop wat langer hebben. Dit was helemaal geen probleem. Mocht de pop wat later terug sturen. Heel fijn! Manier van opzetten etc was heel makkelijk. Goed aangegeven en pop heeft heel veel bekijks gehad. Heel erg leuk! Was zeker het geld waard!!

Super op tijd geleverd!

Heuvelsepad 62 c

6711JR Ede

06 - 2004 5244

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!