Prima geregeld!

Was erg leuk. Toegestuurd en retourneren is easy. Top!

Bijzonder pop, eenvoudig bestellen, ophalen, opzetten en terugbrengen!

Ze hebben veel unieke poppen in plaats van de standaard oude vrouwen poppen. Eenvoudig online besteld en betaald. Tussendoor nog contact via mail en whatsapp over het bord met de leeftijd. De pop op de afgesproken datum opgehaald in Barneveld, vlakbij de snelweg. De pop is goed ingepakt en past eenvoudig in de auto. Heel attent is de mail met weer voorspelling voor de dag. Zeker omdat die dat storm werd voorspeld. Op de verjaardag de pop opgezet. Zelfs met 2 linkerhanden lukt dit :-) Extra stevig vastgezet. Door de storm hebben we helaas al halverwege de middag de pop al neergehaald en ingepakt.

Super!!!

Alles volgens afspraak verlopen!

super tevreden over de geleverde opblaasttractor

ik heb super tervreden over de opblaas tractor .hij werd 3 dagen ervoor geleverd en ik heb hem de dag nadat we hem gebruikt hadden weer retourgestuurd met de bijgeleverde retour etiket. ik vind het een echte aanrader en zou het zeker nogmaals bij hun regelen

Het was een top pop. Veel leuke reacties

Was makkelijk op te zetten en weer in te pakken

Super!

Alles super geregeld met leveren. Extra mail vanwege de storm. Alleen het afgifte post.nl was ff slikken toen we zak inleverde voor retour.

Super geregeld

Snelle service, goede en duidelijke uitleg. Vond alleen het geld in de brievenbus vooraan de straat doen wel een dingetje.

Keurige bezorging van een mooi opblaasfiguur

Een mooi opblaasfiguur die keep reminding g bezorgd is. Heldere omschrijving erbij voor gebruik en retourzending. Mijn man vond de verrassing voor zijn 40e verjaardag geweldig!

Een goede en een snelle levering

De opblaaspop is in goede staat aangekomen en de handleiding en de service is uitmuntend goed te noemen ik vind het een aanrader

Makkelijk met bestellen, (in mijn geval) makkelijk met ophalen en weer retour brengen (pop uit een kast halen en ook weer retour in stoppen).

Zeer goede service

Via internet een opblaasfiguur besteld. Alles keurig netjes via de mail geregeld. Ook het brengen/ophalen via extern bedrijf ook prima via de mail gegaan. Echter privé omstandigheden gooiden roet in het eten. Gebeld met opblaasfigurenshop.nl op de zaterdag. Werd keurig te woord gestaan en er was alle begrip. De datum werd veranderd zonder bijkomende kosten. Ook het exterene bedrijf voor het leveren/ophalen van de pop was fantastisch. Met deze service en begrip voor de omstandigheden heeft opblaasfigurenshop.nl ons toch een mooie dag bezorgd met de pop. Alsnog heel erg bedankt

Geen bijzonderheden

Geweldig en mee denkend

Zie hier boven

In één woord TOP!!

Snelle en duidelijke communicatie. Pop ruim van tevoren binnen. Echt een aanrader!

Helemaal prima!

Alles goed geregeld!

Op tijd, netjes, goede instructie en communicatie

Alles keurig op tijd geleverd! Goede communicatie via e-mail. En heel blije jarige!

Snel en de perfecte pop beschikbaar

Top service

Top geregeld!!

Makkelijk en zeer vermakelijk

Superservice! Makkelijk met ophalen en brengen. Gewoon top.

Precies wat we zochten..... Angus

Duidelijke communicatie; prima verzorgd door bezorgservice. De juiste opblaasfiguur die wij zochten en makkelijk weer in te pakken en teug te brengen naar postnl in het dorp. Wellicht lastig als je geen vervoer hebt, om het opblaasfiguur naar postnl te brengen, maar weet niet of dat al eens een keer is voorgekomen.

Geweldig leuk

Goed geregeld, goede documentatie erbij. Makkelijk op te halen in een tas.

Fantastisch gereged

De communicatie en de manier van afhalen en opbrengen is super geregeld,zeker in deze corona tijd. De pop is van goede kwaliteit met een duidelijke omschrijving erbij.

helemaal top

Super goed geregeld. zelf meteen antwoord gekregen via de ap. echt een aanrader, ophalen en in de kast terug brengen is ook super.

Superservice en een mooie pop!

Het was een grote verrassing

Leuke pop, jarige was blij verrast!

Heuvelsepad 62 c

6711JR Ede

06 - 2004 5244

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!