Super service!!

Heel prettig contact, afhalen kan op ieder moment, verlengen met een week kon zonder moeite. Top!

Goed geregeld erg duidelijk allemaal

De bezorger kwam mooi optijd en de pop stond vrij snel. Erg blij mee

Super service!

Prima service en snelle levering. Makkelijk om te plaatsen. Zeker een aanrader.

Top geleverd en gehaald

Zeer klantvriendelijk, alles werd vantevoren per sms gemeld. Super!

Logistiek goed verzorgd, gebruiks vriendelijk dik in orde

Logistiek goed verzorgd, gebruiks vriendelijk dik in orde

Geweldig..... ook waren afspraken makkelijk aan te passen..... een hele fijne samenwerking.....

Ik raad iedereen aan zaken met jullie te doen. Alles verliep zeer soepel en leuk.

Top bedrijf

Goed geregeld Een bedrijf dat afspraken na komt top Ga zo door

Super geregeld! Ik kon op gewenst tijdstip de pop ophalen en terugbrengen.

Wat een service!

Top geregeld! De pop lag klaar in een kast waardoor je geen rekening met een tijd hoefde te houden. Geld op een speciale plek en het was geregeld. Volgend jaar kom ik weer!

Helemaal geweldig!

Super geregeld allemaal en top geleverd! De pop was geweldig en een groot succes! Het terugsturen ging ook super soepel en vlot geregeld met het bijgeleverde retour etiket van postnl.

Super fijn en goed

Super goed geregeld pop was super mooi en duidelijke info hoe en wat te doen bij het opzetten Alles goed geregeld top

Goed geregeld met het verzenden en versturen. Pop viel goed in de smaak en was makkelijk op te zetten. Aanrader!

Alles netjes geregeld!

Prima ervaring. Alleen heb je z'n pop niet zo vaak nodig.

Super!

Was perfect.

Mooie pop en goede levering

Pop werd zoals vermeld een dag eerder bezorgd, perfect dan weet je zeker dat je de pop hebt. Makkelijk op te zetten en netjes en schoon aangeleverd. Terugsturen met PostNL is ook handig dan kun je zelf bepalen wanneer het die dag uitkomt en hoeft de pop niet dezelfde dag terug.

Perfect, van A tot Z!

Top verhuurder!! Contact was zéér snel en duidelijk. De pop werd keuring op tijd bezorgd, en was van zéér goede kwaliteit. Ze zijn niet de goedkoopste, maar waarschijnlijk wèl de beste.

Top ervaring

Goede service, mooie pop, prettig contact, duidelijke instructies, makkelijk op de zetten en af te bouwen. Goede bezorging en makkelijk weer retour te sturen

Fantastisch

Het paste precies op de boot helemaal geweldig

Enige pop

De pop was makkelijk op te zetten en een groot succes! De jarige vond het ook enig!

Mooie pop goed op de hoogte gehouden van de verzending

Makkelijk en duidelijk

Het reserveren van de pop en het ophalen en wegbrengen is perfect geregeld. Als ik het nog een keer nodig zou hebben dan ga ik zeker weer hier naartoe

zeer goede service

wij konden de gehuurde pop helaas door de storm Eunice niet gebruiken (werd ook geadviseerd ) de huurprijs werd netjes en vlot terug betaald super .

Allemaal prima geregeld

Mooi figuur de jarig en mensen in de buurt reageerde met lof

Geweldige service en makkelijk op te halen en terug te brengen

Afspraak worden nagekomen en mooie prijs/kwaliteit verhouding

Goede en snelle en correcte levering Wij vonden het in een woord SUPER

Heuvelsepad 62 c

6711JR Ede

06 - 2004 5244

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!