Laden reviews...
161 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren positief op duidelijke communicatie en betrouwbare service. Het bestelproces is eenvoudig en de levering punctueel. De algehele ervaring is zeer goed en flexibel.
Afgelopen zaterdag een sarah pop gehuurd voor mijn verjaardag. De pop was geweldig. Goede service en makkelijk op te halen en weer weg te brengen op de datum en tijd dat het jou uitkomt.
Monika
Ede
Leuke keuzes, netjes verpakt in een kist, degelijke spul zeker aan tevelen. Tijdige levering, perfect
Hans Kruis
Wijdenes
Dag eerder geleverd dan aangegeven , dus dat was top. Super leuke ouwe zakpop hadden we besteld. Hilarisch. Op e-mails antwoordde ze direct. Fijn contact gehad.
Willeke
Zevenbergen
Supertoffe figuur gehuurd. Was een echte blikvanger. Makkelijk op te zetten. Vervoer voor aflevering en ophalen uitstekend geregeld, een echte aanrader. Tot een volgende keer!!
Collin en Karin
Nieuw-Vossemeer
super leuke pop. Ophalen/terugbrengen ideaal met de kastjes
6 July 2026
C
E
De opblaaspop die ik bij Opblaasfiguurshop.nl heb besteld voor mijn vader die 60 werd is goed geleverd, inclusief duidelijke instructies voor opzetten en afbreken en met retourlabel. De pop heeft een halve week gestaan en trok veel felicitaties en leuke reacties. Al met al zeer tevreden over mijn bestelling. Zeker een aanrader!
Boy
Tuitjenhorn
Locatie van afhalen en terugbrengen was goed te bereiken en eenvoudig Netjes verpakt, goede gebruiksaanwijzing erbij en dus heel eenvouding op te zetten Heel veel plezier en bekijks van gehad!
Lydia van Hattem
Rhenen
Wij van de Hubo Spijkenisse hadden een Superzaterdag en wilde heel goed opvallen. Nou dat is zeker gelukt met "onze grote vriend" Bart de Bouwvakker. Het werd een stormloop in onze winkel en met alleen maar leuke berichten over Bart. Dit is zeker een aanrader en wij gaan Bart zeker vaker vragen om langs te komen ;)
Hubo Eijgelsheim B.V.
Spijkenisse
Op de dag van levering in het tijdslot vrij genomen. Komt de levering zit de bestelde opblaasfiguur er niet bij. Dus vrij genomen voor niets. Volgende dag is het opnieuw verzonden toen lukte het wel. Pop was niet 100 procent goed qua naden waardoor veel lucht ontsnapte en dus de pop niet volledig mooi vol lucht kwam.
Bart
assen
Na lang zoeken vonden we opblaasfiguurshop.nl en het was in een paar klikken bestellen. Alle informatie is staat duidelijk op de site en er wordt ook na de bestelling in mail alles duidelijk uitgelegd.
Angelique Bak
Boekel
Ik had een Sara pop gehuurd, communicatie verliep prettig, een extra accessoire was geen probleem. Halen en brengen via het kastensysteem werkt perfect Gewoon Top geregeld
Rijk
Ederveen
Mooie pop en goed geregeld
Marco
Alkmaar
Snelle en keurige levering. Zelfs een berichtje vooraf van precieze tijd. Pop zat goed in gepakt, handig op te zetten en op te blazen. Alles zit erbij. Ook mail contact met vragen tussendoor wordt snel beantwoord. Heel erg tevreden! Het was een feestje!!!
Pamela
Terneuzen
Heel vriendelijk en betrouwbaar wat service betreeft. Pop was snel in elkaar gezet . Gaan we zeker nog een keer huren. Groetjes uit Duitsland
Wiete
46459 Rees
Perfecte service en netjes voor elkaar. Enige nadeel was de regen… maar daar waren ze niet verantwoordelijk voor:)
Joy
Nieuwlande
Ik vond de ervaring perfect, je hebt een ruime keuze, voor ieder wat wils. De communicatie was duidelijk, zowel bij de bestelling, het leveren als bij het weer inleveren! Wordt geleverd in een goede stevige box, die nog zeker wel te dragen is, pop en blower goed ingepakt, duidelijke instructies, goed mteriaal, alles helemaal naar wens!! Een groot succes!
Martine
Berkel-Enschot
Bijzonder goede ervaring. Na mijn vraag om te kunnen huren een vlugge reactie terug. Na het weekend geleverd voor de donderdag en al op dinsdag ontvangen. Zeer tevreden
A van den Heuvel
SEXBIERUM
Super makkelijk om zo op te halen en terug te brengen. T reserveren ging ook heel makkelijk. Alles uitstekend geregeld! Pop viel ook fantastich in de smaak. Kortom alleen maar lof.Dank je wel daarvoor. Als ik weer pop nodig heb kom ik zeker geweten terug!! Nogmaals hartelijk dank. Groet Fam. Van Doorn
A Van Doorn
Lienden
Eenvoudig te bestellen online. Werd keurig gebracht en opgehaald volgens afspraak. Ik had de motor Abraham besteld, en iedereen vond het hilarisch! De pop heeft zeker een bijdrage geleverd aan een geslaagd feest!
Martine Vergouwe
RIDDERKERK
Top bedrijf, goede contact, netjes op tijd geleverd. Makkelijk terug te sturen. We hadden een mooie Sarah die super in de smaak viel. Bij de jarige en langs lopende mensen.
4 June 2026
Bas
Hippolytushoef
Ruime keuze uit opblaaspoppen. Makkelijke website, duidelijk en overzichtelijk. Levering/ ophaal keuze top! Betalen is top Terug brengen ook goed geregeld
4 June 2026
Debby
EDE GLD
Goed materiaal en een fijn systeem van halen en brengen
Gijs
Veenendaal
Op tijd geleverd. Visite enthousiast over de Abraham passend bij beroep van de jarige. (Op tractor) Ophalen verliep ook probleemloos. Goede prijs kwaliteit verhouding als je diverse sites vergelijkt.
Mieke
Eersel
Super contact, reageren snel op je mail, denken mee. Kortom: een bedrijf om zeker nog een keer een pop te huren om het feestje compleet te maken.
Esther
Abcoude
Heel makkelijk ophalen zit geen tijd aan verbonden Goed geregeld
Joeri
Sheerenberg
Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren...
Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt…
Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG…
Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!
Heuvelsepad 62 c
6711JR Ede