De verwarmende creme is top
De creme doet wat men voorspelt !
13 April 2026
Raymond
Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 390 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een hoge tevredenheid over de verwarmende en verkoelende crèmes en gels. Klanten waarderen snelle levering en duidelijke service. De geur en de gemakkelijke smeerbaarheid komen vaak terug naast de effectieve werking tijdens het sporten. Enkele opmerkingen gaan over variatie in warmte-ervaring, maar de algemene waardering blijft hoog.
De creme doet wat men voorspelt !
13 April 2026
Raymond
Fijne crème, werkt goed.
28 March 2026
Renate
De lier
Eerst alleen 1 tube warmte crème geprobeerd. Bestellen ging makkelijk, snelle levering en er zat een klein proefmonstertje van de koude variant bij de bestelling. Kon ik die ook gelijk testen.
3 March 2026
Yvonne
Zuid-Holland
Met een dikke laag Ever Ready voelt dit lekker warm tijdens het hardlopen. Warmte is oppervlakkig en trekt naar de spieren. Dit voelt erg prettig.
25 February 2026
Adriaan
Meppel
Ik ben Ever Ready gaan gebruiken door een blessure. Zeker in de winter maanden heb ik moeite mijn spieren goed op te warmen.
20 February 2026
Jorg
Veghel
Top producten! Wat een verademing in opwarming en cooling down
22 January 2026
Brecht
Kortrijk
Deze warmtecreme ervaar ik als een intense diepe warmte waardoor ik verlichting ervaar bij pijn. Daar waar andere crèmes vooral de huid verwarmen dringt deze echt diep door. Zelfs uren later kan de warmte weer toenemen bij beweging waardoor ik flink wat uren kan profiteren van 1 x smeren. Ook de geur is heel subtiel.
28 December 2025
Annouschka van Leersum
Apeldoorn
Het aanbrengen gaat heel vlot zonder brandende substantie aan je handen, waardoor je je handen moet wassen ! ! !
27 December 2025
Roeland Raymond
KAPELLEN
Erg fijn en wordt pas geactiveerd als spieren warm zijn.
15 December 2025
Joran
Utrecht
De warmte is echt: het activeert optimaal tijdens het bewegen voor een next level warming-up en diepe spierwerking. Geen vieze zalf lucht, maar een frisse geur! Het maakt je soepeler dan ooit, herstelt sneller, en is de perfecte kickstart voor en na je training.
7 December 2025
Glenn
Amsterdam
Tijgerbalsem gewend en de indringende geur en hoe het in je kleren gaat zitten altijd als nadeel gezien. Dit probleem is met ever ready niet meer aan de orde!
26 November 2025
Michel
Augustinus
Ik ben zeer tevreden over de warmte creme. Mijn spieren worden warm en de spierpijn vertrekt!
13 November 2025
Ulrich
Groningen
Everraedy Sportgels: Top! Ik ben zeer tevreden over de Everraedy verwarmende en koelende sportgels! Ze doen precies wat ze moeten doen, met een merkbaar effect op mijn spieren. De werking is fantastisch en wat het nog beter maakt: ze hebben allebei een heerlijke en aangename geur. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar effectieve en goedruikende sportverzorging!
11 November 2025
Rob
Ranst
Heel erg tevreden mee, aanzienlijk minder last van knieklachten sinds ik Ever Ready gebruik
10 November 2025
Martijn
Breda
De warmte crème gebruik ik veel voorafgaand aan de activiteit/ training en/ of wedstrijd. Coolingscreme gebruik ik iets minder vaak.
29 October 2025
Anita
Geervliet
Heel fijn om de spieren wat extra warm te hebben voor het sporten. Zo heb je al een goed begin voor het sporten.
21 October 2025
Amanda Vis
Drachten
Creme werd snel prettig warm. Smeert goed uit.
18 October 2025
Nancy
Geleen
Fijne crèmes.
12 October 2025
Mirjam
Den Haag
Deze cooling gel doet wat ie zegt. Ideaal om de spieren/pezen af te koelen. Geen gedoe met koelelementen of koude kompressen. De cooling gel smeert gemakkelijk en heeft een aangename geur.
6 October 2025
Ingrid
Rijswijk
Deze crème via een gratis tube geprobeerd en ik was gelijk tevreden. Deze crème blijft echt een tijdje warm, trekt snel in en ruikt niet heel sterk. Daarna de crème besteld met ook de koude crème. Deze vind ik niet perse heel bijzonder voor mij.
25 September 2025
Samantha
Breda
Mooi bedrijf. Ze komen hun verwachtingen na en de producten werken top. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
12 September 2025
Mitchell
Den Haag
Deze crème was nieuw zeker een aanrader
11 September 2025
Jannie Halma
ZWOLLE
Product doet heel goed wat het moet doen en Zeer goede service. Ik bestelde een pakket, maar door omstandigheden niet bij mij terecht gekomen. Contact gezocht met de helpdesk en dit is meteen opgepakt en een paar dagen later een nieuw pakket in huis!
10 September 2025
Tom
Zeddam
Een top merk met goede producten
9 September 2025
Rik
Haarlem
Geen enkele crème heeft mij tot nu toe goed geholpen, maar de warmte crème van Ever Ready is next level! Het smeert makkelijk uit, is zuinig in gebruik en werkt zoals het hoort te zijn en meer. Pijnlijke spieren worden binnen no time warm na het insmeren en de pijn blijft weg. Zeer tevreden
21 August 2025
Monica
Vlaardingen
Ever Ready motiveert en inspireert mensen om actief te bewegen. We doen dit met innovatieve, hoogwaardige body care producten. Maar ons streven gaat verder dan alleen producten aanbieden – we willen mensen motiveren en inspireren in alles wat we doen. Ever Ready is er voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau. Samen met ons team bouwen we aan een actiever Nederland.
Marten Meesweg 8 10
3068AV Rotterdam