voelt direct verkoeling in de spieren

Ik heb de gel een aantal keren na de training opgesmeerd op mijn pijnlijke spier. Direct merk je verkoeling en het blijft lang koel aanvoelen. Koelen na inspanning bij een stijve spier of blessure is altijd goed. De gel is een mooie aanvulling bij het herstel.

superproduct

1e kennismaking was n klein tubetje uit n goody bag. In eerste instantie dacht ik: 't zal wel meevallen, de zoveelste merk gel. Maar eenmaal t gebruikt te hebben, werd ik totaal verrast. Bestelde meteen een grote tube warmtecrème en cooling gel. De warmtecrème wordt superwarm, de spieren, vlak voor n wedstrijd voelen meteen soepel aan. Ná de wedstrijd de cooling gel en dat geeft zo'n heerlijk gevoel op de spieren, wat heel rustgevend is na zo'n inspanning. Ben er ontzettend blij mee.

Snellere verlichting na inspanning

De koude gel gaf meteen ontspanning na stevige inspanning, echt het gevoel dat het werkte.

Prima!

Snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Dat is iets wat ik heel erg kan waarderen. Ik ben zelf ondernemer en wij streven zelf ook naar persoonlijke aandacht. Als jullie groter worden, hou dit vast, ondanks dat het meer tijd zal nemen. Want dit spreekt erg aan!

fijne gel, ruikt heerlijk, voelt goed

Gisteren de gel uitgeprobeerd bij een lange hardloop sessie. Werkt goed, ruikt heerlijk en voelt goed.

Fijne producten

Zowel de cooling als heating gel gebruikt, makkelijk aan te brengen en goede werking. Beide werken direct naar aanbrengen en blijven ook lang werken. De geur is ook niet heel sterk, ook een pluspunt.

Prettig smeerbaar product

Een crème die aantrekkelijk ruikt, goed smeert en doet wat het moet doen.

Hoezo vermoeide benen

Heerlijk kunnen lopen in een zwaar traingsweekend. Opstaan met zware benen, maar tijdens het lopen eigenelijk nergens last van. Fijn spul, smeert lekker uit en ruikt ook nog eens lekker.

Superfijn spul!

Heel fijn merk voor verkoelende en verwarmende gel voor de spieren na inspanning of bij spierpijn.

Onopgemerkt

Ik had 1 kuit ingemasseerd met het product en de andere niet. Tijdens deze ochtendloop, bij 4 graden, merkte ik geen verschil tussen beide kuiten. Dit was wel even anders nadien, onder de douche. Dan werd de ingesmeerde kuit dermate warm, heet zelfs, dat het onaangenaam werd..

Fijn productwn

Top product. Zeker de moeite waard.

Fijne gel en brengt verlichting

Ik heb express gewacht tot mijn langste duurloop, ik gebruikte de cool gel en dat is echt een heel fijn gevoel na het lopen

Fijne zalf die niet heftig ruikt

De zalf smeert goed, en ruikt verrassend goed. Geen heftige menthol geur.

De crème zorgt voor soepele spieren

Ik heb de warmte crème gebruikt voorafgaand het hardlopen, om de doorbloeding te stimuleren. Ik heb hem op mijn benen gesmeerd, de crème vond ik prettig ruiken en hij trok snel in. Ik merkte zelf niet zo veel van het verwarmende effect, maar mijn benen voelden wel lekker soepel.

Snelle service

Prima service en snelle levering, soms bij grote aantallen sturen ze zelf ander tester model mee !

Warmtegel geprobeerd, werkt direct en fijne is ook dat het geurloos is

kleine hoeveelheid is voldoende voor direct effect.

fijne smeersels!

Makkelijk aan te brengen, trekt snel in en voelt goed aan.

Ziet er goed uit

Mooie kleine tubetjes om uit te proberen.

Prima!

Ik heb, behalve het testen van producten, verder geen ervaring. De mails ervaar ik als prettig en informatief, verder heb ik geen contact gehad.

De Ever Ready warmte crème werkt echt goed

De warmte crème wordt direct na het smeren al warm en houdt lang aan. Werkt dus super goed op stijve spieren voor en tijdens de inspanning. Trekt ook snel in en is kleurloos. Stuk fijner in gebruik dus dan bijvoorbeeld tijgerbalsem. Ook is ever ready niet zo sterk qua geur wat ik ook wel prettig vind. Behoorlijke aanrader dus.

Weinig tot geen effect op mijn spieren en training

De warmtecrème was gemakkelijk aan te brengen en trok snel in. Geen reactie voor of tijdens het sporten te merken van de crème. De koelingcreme trok ook snel in en gaf een verkoelend effect aan de huid, niet aan de spieren.

Smeert goed, lekker.

Bijna gelijk warm

prettig in gebruik en effectief

Vooral de warmte gevende 'ever ready' creme, deed het bij mij heel goed. Ik was echt verbaasd over het positieve effect, en werking. En met lekkere geur ook nog....prima. Bij de verkoelende creme merk je ook direct de werking, hoewel ik iets minder zelf van deze geur houdt, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het werkte zeker heel verfrissend dus ook hier positief over het gebruik!

Werkt direct

Hele fijne cooling en warmte gel voor de spieren. Werkt direct en merkbaar voor de spieren.

Heerlijk ruikende gels

De gels smeren goed uit, niet te vettig en drogen op een gewenst tempo, ruiken heerlijk vooral de cooling gel ruikt naar Vicks. De cooling gel werkt redelijk snel, je voelde het tintelen maar voor mijn gevoel was hij ook weer snel uitgewerkt. De verwarmende gel werkte snel, je voelde het branden maar niet op een vervelende manier. Ik denk dat hij zelfs sneller werkt dan de 10 minuten voor de workout.

Marten Meesweg 8 10

3068AV Rotterdam

010-2619920

Over Ever Ready

Ever Ready motiveert en inspireert mensen om actief te bewegen. We doen dit met innovatieve, hoogwaardige body care producten. Maar ons streven gaat verder dan alleen producten aanbieden – we willen mensen motiveren en inspireren in alles wat we doen. Ever Ready is er voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau. Samen met ons team bouwen we aan een actiever Nederland.