Disappointed

Oké nou jullie kondigde aan dat de crème warm word maar dat is niet gebeurd erg jammer. En ook tijden mij sporten werd het niet warm en dat is wel wat jullie zeggen over deze crème. Dus best wel terleurgesteld. De crème smeert goed maar dat is ook alles.

• Would you recommend us? No

Zeer tevreden met de warme crème. Warm gevoel bij t opsturen en meteen pijnverlichting. Groot fan

• Would you recommend us? Yes

Helaas werkt het niet voor mij...

Ik heb de zalf, zowel de warmte als koude meerdere keren gebruikt maar helaas werkt het niet. Het gaat pas werken nadat ik heb hardgelopen, waarom weet ik niet maar voelt een beetje als mosterd na de maaltijd

• Would you recommend us? No

Fan van de cooling gel. Heerlijk na inspanning

Nice and good sports cream

Nice smell, good substance, lekkere geur, smeert prettig, maakt je spieren warm maar niet gloeiend dus top. Snelle levering, alles in orde

Prima spul

Deze balsem creme doet wat die moet doen word lekker warm en de andere tube s worden lekker cool prima spul en het verzacht de pijn ook

Werkt Super

• Would you recommend us? Yes

Een prettige warmte werking op mijn spieren.

Na ontvangst ben ik direct begonnen met het smeren van Ever Ready. Bij insmeren heb je geen sterke lucht van de crème, maar na enige tijd tijdens het sporten voel de warmte naar de spieren gaan. Ik ben erg positief over Ever Ready.

Zeer aangename producten om te gebruiken

Snelle levering goeie producten ready om grenzen op te zoeken

• Would you recommend us? Yes

Haven't used it that much

The times I used it, it felt good. And it smells fine.

Uitstekende producten

Prima spul, doet wat je verwacht! Had misschien bij de douche gel wat meer/sterkere geur verwacht maar is erg bescheiden. Des al niettemin ruikt het wel lekker en voel je je naadloos heerlijk frus

Ever Ready Gel levert betrouwbare prestaties met een soepele applicatie en consistente resultaten.

Ik vind Ever Ready Gel een betrouwbaar product dat precies doet wat het belooft. Het is makkelijk aan te brengen zonder rommel, trekt goed in en werkt telkens consistent. De kwaliteit voelt goed aan en het is iets waar ik op kan vertrouwen zonder twijfel.

Werkt echt !

De warmte en koeling crème zijn een perfect duo. De crèmes trekken goed in en zijn niet plakkerig. Het doet wat het moet doen voor de spieren en het heeft een niet sterke maar aangename geur. De douche gel is ook erg verfrissend en een goede aanvulling op de crèmes.

Allergic…?

Easy online, deodorant fresh and works well, the heat gel gives an allergic reaction? Even days after use I have itching skinn.

Great warmup boost

Fast delivery, good product, helps a lot with warming up

• Would you recommend us? Yes

Geeft goede boost aan spieren

Gebruik Ever Ready voor elke voetbalwedstrijd voor onderrug, hamstrings en kuiten voor extra opwarming en stijfheid tegen te gaan.

Effectieve sportverzorgende lichaams producten

Ik ervaar Ever Ready active body care als een effectieve en aangenaam ruikende sportverzorging die, dankzij de geleidelijke dieptewarmte van de crème en de snelle cooling van de gel, een waardevolle toevoeging vormt aan zowel mijn warming-up als het herstel. Douchegel en deodorant ook top!

Niet voldoende voor mij

de cool creme gaf mij voldoening, maar de warmte creme gaf een branderig gevoel zelfs na aanbrengen van een dun laagje

Het helpt echt!

Snel ontvangen en het helpt echt.

• Would you recommend us? Yes

Heel erg fijne warmte crème

Ik gebruik deze warmte crème al geruime tijd en ben zeer tevreden echt een aanrader.

Fijne gel met resultaat

Fijne gel heerlijk geurend bij preventie va klachten. Maar ook bij klachten die bestaan erg prettige gel. Ik merk minder spierpijn

• Would you recommend us? Yes

Wat leuk die persoonlijke aanpak!

Bij elke bestelling een leuk handgeschreven kaartje, toffe goodies en simpelweg hele fijne producten. Deze persoonlijk aanpak blijft echt hangen en deel ik ook met mensen in mijn omgeving. Doen jullie heel goed!

heel mooi product

Zowel de warmte gel als de cooling down gel doen wat er beloofd wordt. Beetje wennen omdat de warmte zich pas laat ontwikkelt maar erg prettig. En bij de cooling down gel voel je het ook in je spieren trekken wat een comfortabel en prettig gevoel geeft

De verwarmende creme is top

De creme doet wat men voorspelt !

Marten Meesweg 8 10

3068AV Rotterdam

010-2619920

Over Ever Ready

Ever Ready motiveert en inspireert mensen om actief te bewegen. We doen dit met innovatieve, hoogwaardige body care producten. Maar ons streven gaat verder dan alleen producten aanbieden – we willen mensen motiveren en inspireren in alles wat we doen. Ever Ready is er voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau. Samen met ons team bouwen we aan een actiever Nederland.