Heeft een totaal van 265 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment95%
De reviews benadrukken snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Klanten waarderen tijdige levering en betrouwbare planning. De algehele ervaring is positief met nadruk op betrouwbaarheid.
Sterke punten
Snelle service
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 15 reviews
containers zijn prima
het werken met het scheiden van afval is gemakkelijker geworden door het aanbod van de verschillende containers met diverse kleur deksel.
de container is tot nu toe groot genoeg gebleken ( ong. 3 weken tussen ophaalbeurt) .
Wat betreft de prijzen. geen ervaring mee. dit loopt via de gemeente.
Deze beoordeling is over de containers die we via de gemeente hebben gehad.
Beveelt niet aan
20 April 2024
Lucy
Helder
Alles netjes op de afgesproken tijd,vriendelijke medewerkers alleen de betaling kan anders duidelijker geregeld worden
18 January 2024
Yvonne
Den Bosch
Vriendelijke chauffeur die met je meedenkt en moeite voor je wil doen.
Container makelijk te bestellen en wordt na een belletje) mail opgehaald.
Top dus.
27 December 2023
André Faas
VUGHT
Helemaal prima
Prima op tijd geleverd en opgehaald
27 December 2023
Bertrums
Berlicum
Super vriendelijke telefonisch contact en chauffeur.
29 November 2023
edwin ter hoeven
's-Hertogenbosch
Alles naar mijn wensen verlopen
Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van de bigbags voor bouwafval. Elke keer is alles netjes volgens afspraak opgehaald. Ik heb nog een zak staan, dus als het nodig is kan ik nogmaals gebruik van maken.
29 November 2023
Ruud
Schijndel
Gewoon goed
Gewoon goed geregeld zoals afgesproken
16 September 2023
Frank
Rosmalen
Afgesproken tijd, leuke en nette chauffeurs
12 September 2023
Ben Rondel
Den Bosch
Snelle levering en goede service
Alles conform afspraak en prima kosten
12 September 2023
Bram
Perfecte service
In totaal 4 bigbags besteld in twee leveringen. De eerste 2 op zondag gevuld met puin op het web formulier ingevuld en op maandag morgen al weer opgehaald.
Op dinsdag weer 2 zakken gevuld formulier ingevuld en nu zouden ze op maandag komen, maar door ruimte gebrek bij ons gebeld of het eerder kon werden ze de zelfde dag nog weg gehaald en de chauffeur heeft nog geholpen met de laatste stenen erbij te doen, wat een service van dit bedrijf perfect en dat voor een goede prijs. Zeker waard om aan te bevelen bij iedereen die een big bag nodig heeft.
11 July 2023
John van Drunen
's-Hertogenbosch
Goede prijs, goede service
Met name gekozen ivm nabijheid woonplaats. Maar ook ivm duidelijke prijzen op de site.
Qua prijs vergelijking met anderen een van de betere keuzes. Makkelijk te vinden welk afval in de gewenste bak mag. Combinatie grond en grasplaggen was doorslaggevend. Levering en ophalen conform afspraak.
Binnenkort is de voortuin aan de beurt.
28 June 2023
Maurice
De. Bosch
Alles volgens afspraak, vriendelijk en goede prijs
Heb diverse containers gehad, snelle levering en snel ophalen. Zelfs wisselen na een telefoontje de zelfde dag geregeld. Vriendelijke chauffeurs
6 June 2023
Ernst Brouwer
Als ze hun facturen aanpassen geef ik ze 5 sterren
Allereerst, ze leveren altijd zoals afgesproken. Chauffeurs bespreken netjes waar de containers komen. Ze halen ook altijd op wanneer afgesproken. Ze leveren bijna altijd dezelfde dag als je het vroeg in de ochtend bestelt. Je hebt zelfs de optie om de containers per whatsapp af te melden.
Enige minpuntje is dat ik altijd de facturen in mijn boekhoudprogramma moet aankaarten. De kunstmatige intelligentie snapt niks van de facturen.
Ik gebruik snelstart als mijn boekhoud programma
6 June 2023
Elham
Zeer goed bedrijf .
Een geweldig bedrijf met vakkundig personeel en goed gereedschap.
1 March 2023
Komen afspraak goed na
10 December 2022
Richard
Nuland
Overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snelle levering TOP
E. van den Acker
Goede service makkelijk te bestellen
Goede afhandeling.
Elly van den Acker
Breda
Container was snel geplaatst en op tijd weer opgehaald.
Container was snel geplaatst en op tijd weer opgehaald, zodat ik weer snel verder kon met het opknappen van mijn voortuin. Dit alles voor een schappelijke prijs.
Hans
Rosmalen
Container was snel geplaatst en op tijd weer opgehaald.
Hans
Prima bedrijf komen afspraken netjes na
Alle afspraken netjes nagekomen. Chauffeurs vriendelijk en zetten containers netjes weg.
Eric
Sint Michielsgestel
Prima bedrijf komen afspraken netjes na
Eric
Sint Michielsgestel
In een zin fantastisch!
Container snel geleverd en weer netjes opgehaald volgens de afspraak.
5 November 2022
Michel
Oss
Makkelijk, snel en goed geregeld!
Via de website Theo Heijmans Afvalcontainers besteld. Dag gekozen voor afleveren en klik. Klaar! Volgende dag stond hij er al.
Na de verbouwing een telefoontje en hij werd weer netjes opgehaald! Top geregeld en zeker aan te bevelen!
5 November 2022
Erwin