Filters

10

Er word naar je geluisterd welke baan bij je past

Marijke heeft met veel goeie tips mij door het loopbaan traject begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan de moeite waard.

Na mijn onverwachte ontslag contact opgenomen met CareerAdvisor. Vanaf dat moment voelde het als thuis komen. Geen gehaast, alle tijd van de wereld. Zeker in de onzekere situatie (ik ben 55 jaren oud) waarin ik me verkeerde. Zij halen echt alles uit de kast, niet alleen voor een baan. Maar zeker ook voor jou als mens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie ontdekkingsreis naar je beste zelf.

Ik zit op dit moment nog in het traject en heb nog waardevolle gesprekken gepland staan met mijn loopbaancoach Vincent Heinink. Hij weet net als ik wat het is om tussen twee banen te zitten en is daarom ook ervaringsdeskundige pur sang. Ik ben nu al zeer tevreden met de opgedane inzichten over wie ik ben, wat ik kan, waar ik blij van wordt en wat ik volgend jaar wil gaan doen. Voor mij is CareerAdvisor een organisatie die door inzet van professionals, assessments, netwerk en tools, de juiste ondersteuning biedt om het beste uit jezelf te halen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Positiviteit

Het team van Careeradvisor en coach Leon zijn zeer klantvriendelijk en beweegt mee naar de wensen van de klant. Het team bestaat uit diverse profesionals met elk een eigen specialisme. Zij zijn zeer betrokken in elke stap van het proces. Je krijgt wel waar voor je geld! Soms zit er iets teveel tijd tussen de gesprekken anders zeker een 10.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Andre, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor

9

Prima coaching.

Job coaching was onbekend bij mij. Door ontslag werd mij dit aangeboden en ik dacht, dat kan wel eens goed voor mij zijn. Ben tenslotte al 58 en heb 10 jaar lang niet gesolliciteerd. Er is vast veel veranderd... Met Vincent gelijk een prettige klik. Het feit dat je kan sparren met iemand van gelijk niveau, is al heel prettig. Ik denk dat Vincent meer luistert dan praat. Maar dat is voor een oudere werkloze boekhouder een prettige gesprekspartner. Dat is ook coaching. Ik denk dat de coaching mij een beetje meer lef heeft gegeven om vooral mezelf te zijn in mijn CV, sollicitatiebrieven en sollicitatiegesprek. Uiteindelijk heb ik precies volgens het boekje aan het eind van de rit een goede en leuke baan te pakken! En of dat nou door de coaching komt of door mijn kwaliteiten, dat weet ik niet. Het is denk ik wel een feit dat door de gesprekken ik mij in het sollicitatiegesprek "vrij" voelde om mijzelf te zijn, waardoor ik uiteindelijk gekozen ben. Ik zal Vincent/ Careeradvisor zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Hartelijke groeten, Marco de Haan

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Marco, Bedankt voor je mooie review! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor

10

Prima advies en hulp gehad en vooral een luisterend oor

Vincent heeft mij zeer goed op weg geholpen met het herschrijven van mijn CV. Ook heb ik door hem buiten de bestaande paden gekeken naar andere mogelijkheden. Ik ben erg tevreden over het verloop en de begeleiding die ik heb gehad. Heel erg bedankt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Marc, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor

8

Een prachtige ervaring

Ik ging met een gebrek aan zelf vertrouwen het traject aan, maar door middel van eerlijke en open gesprekken in combinatie met verschillende Assessments kreeg ik mijn vertrouwen terug. Vol energie ga ik aan de slag als vrijwilliger want dat blijkt mijn passie te zijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Alex, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor

9

Fantastisch

Ik heb veel geleerd van mijn coach. Hij weet waar hij het over heeft. Is gedreven, betrouwbaar, betrokken, geduldig, inspirerend, betrokken en meelevend. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en zie de toekomst zonniger in. Vincent je bent een TOPPER!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Shelley, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier in de toekomst! Team CareerAdvisor

10

Geweldige begeleiding!

Al langere tijd was ik ontevreden over mijn huidige carrière. Toen zelf besloten om op zoek te gaan naar coaching. Via Career Advisor in contact gekomen met coach Vincent. Samen met hem heb ik ontdekt waar ik goed in ben, wat ik moet vermijden en hebben we samen ontdekt welke kant m'n carrière wél op moet.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne Coach Rene en flexibel bureau

Zeer fijne coach Rene en CareerAdvisor dacht goed mee welke stappen te zetten. Miste soms een beetje de snelheid in het traject. Wel snel weer aan het werk :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Superfijne ervaring. Echt een aanrader!

Mijn ervaring met Careeradvisor en vooral met Vincent als coach is echt super verlopen. Goede tips, coaching en gesprekken waar je wat aan hebt en mee kan. Ik zag er heel erg tegenop om na 21 jaar o.a. weer een cv te maken, te solliciteren, sollicitatiegesprekken te voeren en op zoek te moeten gaan naar werk. Vincent gaf mij weer moed, zelfvertrouwen en de steun welke ik nodig had.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Jolanda, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor

9

Open en prettige gesprekken met de nadruk op eigen ideeën en mogelijkheden

Het contact met Vincent was erg prettig. Het voelde vanaf het begin erg goed. Vincent is erg motiverend, luistert goed naar wat je zou willen en denkt enthousiast mee over ideeën en mogelijkheden. Goede adviezen, iemand waar je goed mee kunt sparren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Focus op mijn toekomst

Ik heb met Vincent een duidelijke click. Gezien zijn verleden en switch heb ik een vergelijkbare situatie. Dat was ook een van de redenen om voor CareerAdvisor te kiezen. Zeer prettige gesprekken gevoerd om te ontdekken of wij nog blind spots konden bloot leggen. Al op een redelijk termijn was het voor mij duidelijk welke kant ik op zou gaan en waar mijn focus zou komen te liggen. Vincent is in de gesprekken open, enthousiast, motiverend en prikkelend in zijn vraag stellingen. Al met al een positief traject. Use Your Power

 • Aanbevelen? Ja
10

Reset

De gesprekken met Sascha hebben mij goed geholpen om opnieuw te kijken naar mijn keuzes in werk. Door de juiste vraagstelling ben ik mij weer bewust van mijn passie. Deze reset heeft mij inzicht en richting gegeven waar ik mee verder kan. Tijdens de coaching heb ik een leuke nieuwe baan gevonden. Sascha is een Topcoach. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Inspirerend en waardevol

Vorig jaar gestart met mijn loopbaantraject om even los te komen van de race waar ik op dat moment uit kwam. Tijdens de gesprekken ga je eerste even terug naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. En vanuit dat vertrekpunt reis je door naar de onderwerpen die je leuk vindt of waar je blij van wordt. Zo ontstaat de richting waar je heen wil en dat voelt goed! Met de hulp van Careeradvisor investeer je in jezelf. En dat is de beste investering die je kan doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig aansluitend bij mijn ontwikkelingsbehoeften!

Als 64-jarige had ik er weinig vertrouwen in om weer die nieuwe mooie baan te vinden. De persoonlijke begeleiding, de belangrijke tips én complimenten, de aangeboden training LinkedIn en het daadwerkelijk meezoeken naar dat passende werk hebben mij dat vertrouwen weer teruggegeven. En ... hebben ertoe geleid dat ik die droombaan toch weer gevonden heb! Mandy, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel met kennis van zaken

Direct vanaf de intake had ik een klik met de coach Cecile en een goed gevoel bij Careeradvisor. Haar rust en doortastendheid zorgt dat je focus komt op je kwaliteiten. Daarnaast stuurt ze je subtiel de juiste richting op. Door haar kennis en kwaliteiten, ben ik mijn eigen talenten gaan ontdekken en daardoor heb ik nu een tijdelijke baan gevonden waar mijn kwaliteiten tot uiting komen. Door dit traject heb ik kennis opgedaan die ik in de toekomst goed kan gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een inspirerende reis

Door Vincent werd ik me weer bewust van mijn kwaliteiten en capaciteiten. Hij liet me nadenken over wat ik wil en kan maar ook over wat ik niet wil. Mede door zijn begeleiding ga ik nu iets doen wat ik al heel lang wil maar waar het nooit het goede moment voor leek te zijn. Hij leerde me om te gaan voor wat belangrijk is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Het klikte meteen. Door de persoonlijke benadering ben je meteen op je gemak. Er wordt maatwerk geleverd. Dankzij duidelijke doelstellingen en een vinger aan de pols heb ik mijn doelstelling binnen de gestelde termijn gehaald: Een nieuwe baan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer proffesssioneel

Na onverwacht ontslag, mijzelf aangemeld via de site voor informatie. De aanmelding is binnen 24 uur behandeld met als gevolg dezelfde week een kennismaking met Vincent Heinink. Ik kan wel zeggen dat het duwtje in de rug en het mij scherp houden vanuit Vincent snel resultaat gegeven heeft. Ik zou dit traject met deze coach iedereen wensen die zijn/haar baan kwijt is of een nieuwe stap wil zetten in zijn/haar carrière en nog niet precies weet hoe of wat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onmisbare ondersteuning in mijn 'reis' naar een nieuwe toekomst!

Het contact met Vincent Heinink heb ik als zeer prettig ervaren. Vincent kon mijn gemoedstoestand en wat ik nodig had goed in kaart brengen. No nonsens, communicatie als 2 gelijken! Het is Vincent gelukt om mij te activeren om met mezelf aan de slag te gaan. Door deze 'reis' ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Wie ben ik, waar sta ik voor. Je neemt jezelf toch altijd mee, ongeacht het werkveld waar je in terecht komt. Voor mij persoonlijk was het dus niet zozeer het uitzoeken wat er qua werk goed bij mij past, maar om als persoon (werknemer, vader, vriend, zoon) veel meer in balans te komen. Dit is door dit traject goed gelukt en weet ik waar ik in de toekomst op bedacht moet zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk traject met geweldige uitkomst

Na een aantal jaar in het buitenland gewoon en gewerkt te hebben, zocht ik een partner met kennis van de huidige arbeidsmarkt in Nederland om mij te begeleiden naar een passende volgende baan. Marike heeft me de perfecte balans gegeven van goede gesprekken waarin ik nog beter helder heb kunnen krijgen wat voor mij belangrijk is, met goede tips om mij te kunnen differentiëren van andere kandidaten. Ik heb het als zeer waardevol ervaren en zal bij een eventuele toekomstige zoektocht absoluut opnieuw gebruikmaken van de hulp van Marike.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vincent helped me to see new perspectives

During these sessions I was guided on many aspects, not just on professional career, but on personal level as well. Between a regular 'job administrator' and a 'psychotherapist' there are enough roles for an advisor to step into, and help you accordingly. Behind the advisor, I didn't see just the person that wants to find me another boat (job) and sail away, but also I could identify the friend that wants you to succeed in your new job. I was helped with understanding many aspects regarding how to focus better, networking, dos-and donts of Dutch working culture in particular and so on; and of course, I was presented with enough jobs to choose from. Maybe we are tempted to think that of finding a 'new job' is not such a big deal after all. It may be so for some people, but finding the 'right job' is a big deal for all of us (because you want to be happy at work too). Either way, when a friend is by your side encouraging and energizing you all the way, grasping the right job becomes much more feasible. This makes quite a difference. Thank you for the journey, Vincent!

 • Would you recommend us? Yes
9

Vincent geeft veel vertrouwen in je eigen kunnen

Na een gesprek met Vincent ga je altijd met een positief gevoel naar huis. Hij helpt je inzicht te krijgen in hoe je ervoor staat en helpt je je eigen verlangen in een baan invulling te geven. Stap voor stap en gewoon klein beginnen vanuit je eigen netwerk. Voor mij was belangrijk dat Vincent zelf ook een switch maakte in zijn carrière en vanuit zijn eigen ervaring kon praten. Dat hielp me bij het accepteren dat het soms ook echt even niet leuk mag zijn. Vincent gaat vanuit jouw energie, kwaliteit en talent om zo samen de weg te vinden naar de baan die echt bij je past. En zo fijn is dat Vincent daar ook echt in gelooft. En zo is het ook. Het kan allemaal!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vincent legt de focus op een positieve mindset

Helaas heeft CareerAdvisor mij als niet aan een andere baan kunnen helpen, maar het was prettig om een enthousiaste coach te hebben, die met je meedenkt, die je bijpraat over de actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, die je adviseert hoe je de contactpersonen bij potentiële werkgevers het beste kunt benaderen en die je leert omgaan met teleurstellingen en hoe je je het beste kunt profileren op de arbeidsmarkt.

 • Aanbevelen? Ja

Over CareerAdvisor

CareerAdvisor: regionaal de sterkste! CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd