Filters

10

Very Helpful and positive experience

I contacted CareerAdvisor to be prepared for upcoming interviews. Noemi helped me to have get some structure, use my strengths and be more confident in my interview. I got the offer. We also helped me to realised, according to my strengths and capabilities, which kind of role I wanted to pursue. After that we focus a lot in burnout management, which was a great help to my current position. I recommend her and CareerAdvisor 100%

 • Aanbevelen? Ja
9

De gesprekken met Sascha Fokker waren zinvol!

Fijn om goede gesprekken te hebben, enerzijds om nare ervaringen te verwerken en anderzijds om de juiste richting te vinden voor de toekomst. Ik vond de gesprekken met Sascha leerzaam en helpend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en persoonlijk traject met concrete resultaten

Het loopbaantraject bij CareerAdvisor heb ik als zeer positief ervaren. Het is een gestructureerd traject waarin de uitkomsten van verschillende testen en oefeningen startpunt zijn van de gesprekken en coachingssessies. Stap voor stap heb ik ontdekt wat mijn sterke punten, drijfveren en werkwaarden zijn. Op basis hiervan bepaald welke richting, branches en werkzaamheden bij mij passen. De coaching en begeleiding van Barbara Altink waren binnen het traject cruciaal. Ze motiveert, geeft richting, is kritisch en zorgt er voor dat je het grote plaatje blijft zien. Uitstekende begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super behulpzaam!

Ik had het genoegen om met Barbara Altink te werken, ze heeft me echt geholpen om weer op het juiste spoor te komen. Van carrière veranderen kan eng zijn. CareerAdvisor heeft veel opties en flexibiliteit zodat ze je zo veel of zo weinig kunnen helpen als je nodig hebt. Het is niet alleen kijken naar verschillende carrièremogelijkheden, maar echt uitzoeken wat voor persoon je bent en hoe je werkt. Ik heb dingen geleerd die ik mee kan nemen naar elke baan, omdat ik nu veel beter weet wat voor soort banen bij mij passen. Ze maken het je ook gemakkelijk in het proces, de eerste gesprekken gaan echt over jou en je waarde, en niet over het behagen van een werkgever. Mijn zelfvertrouwen was vrij laag toen ik aan het proces begon als gevolg van negatieve werkervaringen, nu kijk ik er veel positiever tegenaan. Ik begin nu aan mijn nieuwe baan, maar ik weet dat het niet erg is als het niet lukt, er zijn zoveel opties. Een jaar geleden voelde ik me echt vastzitten omdat Nederlands niet mijn eerste taal is en ik ADHD heb, wat het moeilijk maakt om een kantoorbaan te hebben. Nu voel ik me veel zekerder en weet ik hoe ik grenzen moet aangeven bij nieuwe werkgevers. Kortom, ik kan CareerAdvisor echt aanbevelen en ben erg dankbaar voor mijn ervaring met hen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam, interactief, betrokken en persoonlijk

De opbouw van de training vond ik erg prettig. Vanuit een diffuus denkveld weet Barbara analytisch en via methodieken perfect de kern van mijn zoektocht te achterhalen, waardoor ik weer richting kreeg en mijn koers verder kan bepalen. De training was interactief, professioneel vormgegeven met presentaties en flip-over vellen in een setting die meteen vertrouwd aanvoelde. Wat ik zeer gewaardeerd heb, is de betrokkenheid van Barbara tijdens en na de sessies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Door deze positieve ervaring kreeg ik meer zelfvertouwen.

Ik liep vast in mijn loopbaan en zocht zekerheid. Bij CareerAdvisor ontdekte ik mijn sterke kanten en kreeg meer zelfvertrouwen. Hierdoor kwam ik in aanmerking voor een vaste aanstelling bij het bedrijf waar ik werk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een fijne training om tot nieuwe inzichten te komen!

Ik heb de training 'Regie over je eigen loopbaan' gevolgd en deze was erg waardevol voor mij. In drie trainingsdagen gingen we aan de slag met het onderzoeken van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Om vervolgens een actieplan te maken! Barbara is een fijn persoon, die goed luistert, de juiste vragen stelt en ook echt betrokken is. Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven, waar ik nu langzaam mee aan de slag ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam, duidelijk en interactief

Na het volgen heb ik eindelijk een duidelijk doel qua werk en toekomst voor mij in zicht. Ook vond ik de manier waarop de training gegeven werd heel fijn. De groep was niet heel groot waardoor je een stuk persoonlijk kon zijn. Daarnaast weet ik nu beter wat mijn drijfveren en kwaliteiten zijn, en hoe ik deze in kant zetten als ik mezelf presenteer. Hier kan ik dan ook goed mee aan de slag gaan, zodat ik uiteindelijk bij de voor mij geschikte baan terecht kom.

 • Aanbevelen? Ja
9

Middels een breed aanbod worden op een positief kritische manier handvatten gegeven

Wanneer je eigen hulpvraag nog niet direct helder is, maar je op een gegeven moment wel ervaart weinig werkplezier te hebben, kan Barbara hier helpend in zijn. Door diverse materialen/testen krijg je steeds meer zicht op bijv. drijfveren, interesses, vaardigheden, energiegevers en -lekken. Hierdoor kan goed in kaart worden gebracht waar je behoefte eigenlijk ligt op werkgebied (andere baan / ander werkveld / binnen je huidige baan kijken naar andere taken). Daarbij is Barbara goed in staat te luisteren wat je zegt, heeft ze dit ook nog helder na een aantal sessies en kan hierbij verrassende verbanden leggen. Haar kritische houding heb ik als zeer positief ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig.

Door de opdrachten die ik moest maken leerde ik mijzelf nog meer en op een andere manier kennen (in positive zin) Door mijn begeleiding werd mij duidelijk wat echt bij mij past qua werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

ben prima geholpen

mijn ervaring met jullie was uitstekend, ben goed opgevangen na een moeilijke tijd van ontslag en met opgang komen van nieuw werk te zoeken dankjewel hier voor

 • Aanbevelen? Ja
7

Positief

Goed uitleg over mogelijkheden, goede kennis van zaken. Je moet zelf ook je huiswerk doen en met vragen komen zodat je optimaal wordt geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kritische sparringpartner die me een zet in de juiste richting heeft gegeven!

Barbara heeft me een flink eind op weg geholpen met de zoektocht naar een ander carrièrepad. Aan de hand van testen, opdrachten en fijne, scherpe gesprekken zijn we erachter gekomen waar ik in mijn loopbaan tegenaan loop en wat voor mij een meer passende werkomgeving zou zijn. Met die 'bril' op ben ik meer kritisch naar vacatures gaan kijken, resulterende in een weloverwogen overstap naar een heel ander type werkzaamheden! Ik zou CareerAdvisor aanraden aan diegene die een kritische sparringpartner met verstand van zaken kan gebruiken om zo een 'zetje' te krijgen naar een volgende stap in zijn/haar loopbaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik weet weer waar ik goed in ben en wat ik leuk vind.

Ik was aan een nieuwe baan begonnen en kwam erachter dat ik erg zoekende was naar datgene wat ik leuk vind en de tegenstellingen die ik dagelijks ervaarde. Structuur en duidelijkheid zijn daarnaast voor mij belangrijke factoren, ook dit miste ik in mijn nieuwe baan. Hoe ga je hier dan mee om. Zo kan een goede coach je helpen om een beter inzicht te krijgen en je door praktische tips, oefeningen en voorbeelden goed op weg te helpen. Vincent heeft mij hier enorm goed bij geholpen. Hij is een empathische en doortastende coach en daarnaast een goed klankbord. Hij motiveert maar houdt je ook de spiegel voor. Hij heeft me geholpen om beter bewust te worden van datgene waar je krachten liggen maar ook waar je grenzen liggen. Zijn aanpak op werkgebied maar ook op mensgericht hebben mij aan het denken gezet en heeft mij de bagage gegeven die ik nodig had. Het is me mede daardoor ook gelukt om door te pakken in datgene waar ik goed in ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

SuperB

Fijne organisatie, van info aanvragen tot coaching denken ze mee, helpen ze, en zijn ze er 200% voor

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer positief

Het traject mag vanaf het begin wel iets sneller gaan dus meer gesprekken in 1 week bijv. Daardoor kun je nog iets sneller met jobhunting beginnen. En dus eerder aan het werk komen maar goed dat is voor iedereen weer anders natuurlijk. Over het geheel postitief en toch weer snel aan het werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettige ervaring met Careeradvisor.

Heel professioneel, gemoedelijk, open en verhelderend!

 • Aanbevelen? Ja
8

Begeleiding op maat

Geen standaard programma aflopen, maar echt signaleren wat er nodig is om een goede begeleiding te leveren. Ik kon naast mijn coach zelfs met een collega spreken met meer expertise op een bepaald gebied. Dat was een mooie aanvulling!

 • Aanbevelen? Ja
8

behulpzaam

ik heb er dingen geleerd waarvan ik dacht die drempel ga ik niet over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne persoonlijke warme begeleiding

CareerAdvisor, met name Roel Speelman, hebben mij in de afgelopen periode met veel warmte, kennis en persoonlijke begeleiding laten ontdekken waar mijn passies in het werk zitten. Met deze persoonlijke begeleiding heeft Roel mij geholpen te realiseren wat ik te bieden heb en welke ervaringen ik meebreng in mijn (toekomstige) werkzaamheden. Door helder te maken waar ik voor sta en welke ervaringen ik mee breng, is het ons gelukt een baan te vinden die bij mij past en waar ik al mijn ervaring en passie kan inzetten en gebruiken. Ik heb er zin in. Thanks Roel, ik ben je dankbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel professioneel

Ik heb heel fijn gewerkt en veel geleerd van mijn geweldige coach Sascha Fokker

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Het is een ontzettende hulp geweest. Er werken ontzettend fijne mensen met veel kennis( Carolien ) . In mijn geval hoefde ik ( rappe mijn werkervaring) geen hulp bij het opstellen van een cv etc, maar de support en het advies hebben mij ontzettend goed gedaan en was het heel goed voor je zelfvertrouwen. En dat is zeker minstens zo waardevol in een zoektocht naar een baan. Ik heb hele fijne gesprekken gehad !

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik werd gezien als persoon

Op mijn vragen kreeg ik duidelijk antwoord met adviezen wat te kunnen doen. We hebben elkaar maar 3x gezien omdat ik weer een baan gevonden heb.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig en toegankelijk

Mijn ervaring met Barbara als coach zijn erg positief. Zij is zeer deskundig, betrokken en weet de juiste keuze te maken in de coachingaanpak. Iets dat natuurlijk van persoon tot persoon verschilt. Ik heb veel baat gehad van haar begeleiding en hoop de laatste sessies met haar met net zoveel positief resultaat te mogen ervaren. Ik kan en zal haar aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele bijzonder en mooie ervaring om je toekomst te verbreden

Cécile de Graaf heeft me enorm bijgestaan in het onderzoeken van een carrière switch. Het is niet alleen iets vinden om te vinden, maar het is ook jezelf leren kennen wat nou echt de juiste beslissing is. Onderzoeken wie je bent en wat je interesses zijn en welke mogelijkheden er zijn. En van daaruit gaan kijken welke opties er zijn. Cécile de Graaf veert mee en heeft echt interesse in je fysieke en lichamelijke toestand, en daar speelt ze op in per moment. Soms een beetje afremmen en soms wat gas erbij. Niet pushen, je niet ergens heen willen laten gaan, maar echt luisteren, meedenken en begrijpen. Hele fijne ervaring en heb er echt heel veel van geleerd. Echt een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja

Over CareerAdvisor

CareerAdvisor: regionaal de sterkste! CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.