Heel goed en een heel prima service. KAN NIET BETER.
Goed en goede service en duidelijk
goede uitleg over apparaten
Heel goed.
Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen en de aflevering van de wasmachine kon niet sneller!!!!
Het bedrijf Piest werd ons door de vorige eigenaar van onze woning aanbevolen. Erg tevreden met deze tip!!
Meerdere artikelen gekocht. .
we hebben een wasmachine en nu ook droger gekocht, installeren van beiden, met daarbij de nodige adviezen. heeft ons doen besluiten alles witgoed - tv e.d. bij u te kopen.
Al vele jaren klant en altijd een pefecte service. Houden zo
Zeer vakkundigs. We komen al jaren bin jullie
Ik vond het heel fijn dat we een leenvaatwasser aangeboden kregen toen onze vaatwasser stuk was en we nog even op de nieuwe moesten wachten. Dat krijg je niet als je online bestelt!
Snel en vriendelijk
We komen in toekomst heel graag weer
Hier komen we nog wel weer terug:)
prima geholpen door deskundig personeel
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Prijs kwaliteit hoog. Vriendelijk en deskundig personeel en alles volgens afspraak
Ons ervaring is na 35 jaar nog altijd het zelfde vriendelijk en goede service.
Helaas bleek het bestelde artikel niet op voorraad. Dit is echter goed opgelost. Vriendelijk geholpen.
Prettig
uitstekend!
Goede ervaring
Plezierige winkel waar het personeel.weet waar ze het over hebben. Goede voorlichting / uitleg. Een minpuntje is de telefonische bereikbaarheid ( daar moet je een lange adem voor hebben) maar áls je ze aan de telefoon hebt dan wordt je vraag / verzoek direkt geregeld!