Super snelle levering

Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnengekregen

Goed werk met uit- en inbouw afzuigkap geleverd.

Ondanks dat de monteur ipv ‘s morgens in het begin van de middag kwam (het had hem de hele ochtend al tegen gezeten). Situatie goed ingeschat. Ook bij ons een probleem met uitbouw van oude afzuigkap. Was na plaatsing door tegeltjes in de achterwand vastgezet. Monteur ging omzichtig te werk. Zonder noemenswaardige schade aan te richten is de nieuwe afzuigkap ingebouwd. Dus zeer tevreden.

Vriendelijke en vakkundige monteur

Aanschaf nieuwe inbouwkoelkast en vaatwasser, inclusief montage. Service in de winkel was goed, wij zijn vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Binnen een week een afspraak voor de montage. De monteur (Ben) was zeer vakkundig, vriendelijk en niet voor 1 gat te vangen. Ondanks enige tegenslagen, heeft Ben het professioneel en vakkundig opgelost en de koelkast en vaatwasser perfect ingebouwd.

super goed

Uitstekende service

Dikke 10

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor een klant.

Betrouwbare winkel met prima service

Ben zeer te spreken over het bedrijf dat in mijn keuken een nieuwe afzuigkap heeft geplaatst. Na een bezoek aan huis werd me een dag later een offerte gedaan voor een passende afzuigkap. Na bestelling werd deze door een vriendelijke, deskundige monteur geplaatst. Dankzij de stille, krachtige motor werkt de afzuigkap perfect zonder hinderlijk lawaai te veroorzaken in de woonkamer. Ben er heel blij mee. Bedankt Piest!

Superservice

Zoals altijd, goede service en aandacht voor de klant.

Hele fijne winkel

Al 33 jaar klant. Dat zegt al genoeg. Onlangs keuken renovatie Hello Front/ Piest en dus ook nieuwe apparatuur. Alles is geregeld door Raymond van Piest. Super tevreden!!!!!

Altijd behulpzaam

Bij piest , kunnen ze altijd goed uitleg geven over de apparatuur die je wil kopen. Ze hebben ook alle tijd voor de klant.

Fijn en behulpzaam

Goede uitleg

Snelle vervanging kapotte vriezer op zaterdag

Toen onze vriezer kapot ging, zorgde Piest binnen een uur voor een nieuwe vriezer. Ook al was zaterdag eigenlijk geen bezorgdag. Super!

Leuk bedrijf doet wat die zegt

Leuk bedrijf doet wat die zegt Met div collega s ieder kent zijn eigen specialisme

Goed en vriendelijk

Bij Piest is het vertrouwd om apparaten aan te schaffen. Wij zijn al jaren tevreden klant!

Dit keer een droger aangeschaft: vlot geleverd, geïnstalleerd en uitgelegd. Service door de leverancier van is een goede combinatie gebleken in het verleden!

Werk uitstekend uitgevoerd.

De plaatsing van de nieuwe kookplaat werd snel en goed uitgevoerd.

Goed neergezet de koelkast inbouw

Snelle levering en goede service!

Goed geholpen

Ik zocht apparatuur voor een nieuwe keuken. Ik ben vriendelijk geholpen door een mevrouw. De gekozen kookplaat met geïntegreerde afzuiging werd bij een concurrent aangeraden. Maar was zeer prijzig. Deze was €650 goedkoper bij Piest! Dat is een fors verschil. Hierop ook de vaatwasser, koelvries, combi oven gekocht bij Piest. Ook hier werd rekening gehouden met prijzen elders en de wensen die ik had qua functie, kleur etc. Bestelling en bezorging verliep soepel. De wat oudere heren hebben alles 1 trap omhoog getild zonder problemen. Hoe alles bevalt weet ik nog niet want de keuken moet nog worden ingebouwd, maar hierin verwacht ik geen problemen.

Goede communicatie en fijne installatie

Vakwerk voor het plaatsen van een vervangende inbouwkoelkast. Oude werd meegenomen en de nieuwe zat er vlot en superstrak in. Ook prettig dat Ben met een goed gevoel voor humor de koelkast geinstalleerd heeft :)

Zeer tevreden over service, flexibiliteit en kennis van witgoed

Zeer tevreden over service, flexibiliteit en kennis van witgoed

Goed geholpen met de keuze voor een elektrische fiets

Goed geholpen met de keuze voor een elektrische fi

Vriendelijk personeel

Goed en vakkundig geholpen is en blijft onze perfecte witgoed zaak

Prima geholpen bij aankoop E bike.

Prima geholpen door meneer Wais. Heb nog wel een tip: Als je een nieuwe E bike op komt met halen zorg dan dat de batterij volledig is omgeladen.

Olieslagweg 43

7521HX Enschede