Duidelijk en onderbouwde uitleg

Door voor- en nadelen naast elkaar te zetten, werd de keuze tot aanschaf van een wasautomaat duidelijk gemaakt. Goede uitleg. Ook transport naar zolder en plaatsing zijn netjes uitgevoerd.

vriendelijk en snelle service

defecte apparatuur door stroomdip. na melding volgende dag iemand van piest langs geweest en totaal loss verklaart. einde van de week al nieuwe elektronica geplaatst, perfect!

Netjes en Correct

Topservice

Nadat mijn accu was gestolen heeft Piest zeer netjes gehandeld Mijn fiets opgehaald, gerepareerd binnen een week en afgehandeld met de verzekering Aanrader

Geweldige Service

Geweldig geholpen na de diefstal van mijn fietsaccu.

Goede sfeer in de winkel. Vriendelijk en kundig personeel. Koelkast werd netjes thuis afgeleverd en op de plek gezet/aangesloten. Afval en de oude koelkast werden weer meegenomen, erg prettig.

Viendelijk personeel

Ik heb bij deze zaak een wasmachine gekocht Deze is door de zaak geinstaleerd Alles is ons uitgelegd hoe deze machine werkt

Goed advies, betrouwbaar, goede service.

Houden zich aan afspraken, inmeten ging snel en goed advies. Plaatsen kon snel en gebeurde vakkundig.

uitstekend

heel goed

Super geregeld

Een goede service

Prima personeel.

Prima personeel. Goed geholpen

Prettig geholpen met uitzoeken nieuwe electrische fiets

Prettig geholpen met uitzoeken nieuwe fiets, en administratie via fietsplan goed geregeld, door de medewerker.

Goede kwaliteit.

De levering en service zijn prima.

Zeer tevreden over de levering en plaatsing van onze Inductie kookplaat

Zeer vakkundig geholpen in de winkel tijdens het uitzoeken van een nieuwe inductie kookplaat. Daarna ook zeer snel geleverd en geplaatst.

Alle zaken prima geregeld.

Van langskomen, offertes, installatie, betalen alles correct conform afspraak snel geregeld.

In het verleden waren wij positiever.

Altijd positief geweest over producten, kwaliteit en service. Dit keer bij aanschaf vaatwasser iets minder positief. Levertijd van 2 dagen werd meer dan een week. Daarnaast paste de vaatwasser niet. Deze moest weer terug en vervolgens afwachten wanneer op een andere vaatwasser . Helaas was de andere vaatwasser ook nog eens € 400,00 duurder.

Piest is een prima bedrijf met een uitstekende service.

Onlangs een wasmachine gekocht. Snel bezorgd en vakkundig aangesloten door een vriendelijke en deskundige monteur. Service vind ik heel belangrijk en dan zit je bij Piest goed. Ben al 30 jaar klant met alleen maar goede ervaringen.

Advies was goed, bezorgen en op de plek zetten van nieuwe koelkast was vlot geregeld

Vriendelijke

Vriendelijke en kundig

Zeer kundig en behulpzaam medewerkers

Goed personeel

Goed en leuk personeel, goede service

klantvriendelijk met uitstekende service

klantvriendelijk met uitstekende service