Topmakelaar!
Goede ervaringen bij aan- en verkoop. Ook in het weekend goed bereikbaar. Goede communicatie. Reageert snel en onderneemt snel actie.
7 July 2019
Review overzicht
7 July 2019
Herman
Medemblik
Uitstekende, in ons geval, verkoop makelaar. Pakt alles serieus op. Fantastische communicatie. Deze makelaar is altijd bereikbaar, zeer snelle reactie op al onze vragen. Een zeer goede ervaring.
11 April 2019
Frank
23 March 2019
Stephanie
Hoogwoud
Geweldig ervaren zelfs contact in de avond en weekend. Goede open communicatie, denkt prima mee en snelle aktes
20 March 2019
Jenny
Spanbroek
In zijn totaliteit is alles goed en vlot gegaan
1 October 2018
Gerard
Wieringerwerf
Bedankt voor je aktie mbt koopakte
3 July 2018
Meco
Alkmaar
Ik ben goed geholpen bij de aankoop van mijn huidige woning!
27 June 2018
Limmen
12 June 2018
Roel
Hoorn
Zeer goede voorbereiding. Huiswerk top. Informatie uitgebreid helder en zeer duidelijk
12 June 2018
Annelies
Grootschermer
Persoonlijk en heel prettig en vertrouwd mee samen gewerkt,wij kunnen iedereen Sebastiaan aan raden. Vr gr Rob en Petra Meester
11 June 2018
Petra
Medemblik
Sebastiaan heeft een mooi makelaarskantoor en is ontzettend gedreven. Heel veel succes!
11 June 2018
Marc
Net dat beetje extra. Prima service en zeer vriendelijk.
10 June 2018
Suzan
Nibbixwoud
Mijn huis super en vlot verkocht!
10 June 2018
Karel
Amsterdam
Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren.
Annet
Spanbroek
Sebastiaan vriend is een hele enthousiaste verkoper die alles in het gereed stelt om je zo goed mogelijk te helpen met het verkoop van je woning en te voorzien van informatie over de verkoop. Alle vragen werden ook direct professioneel beantwoord.
Marcel
Attente,vriendelijke en klantgerichte dienstverlening
S
Enkhuizen
Prettige man die snel handelt en goede orde houdt over deze belangrijke zaken.
Frank
Goede ervaring en behulpzaam
Nel
Spanbroek
Sebastiaan heeft de tijd voor mij genomen, concreet en overzichtelijk uitleg gegeven en dat allemaal met een glimlach en een dosis humor. Daarbij het gevoel gegeven dat er ten alle tijden vrijblijvend informatie opgevraagd kan worden en hulp gegeven kan worden.
Melanie
Hoogwoud
Ellen
Nibbixwoud
Zeer prettige begeleiding gehad bij de aankoop van mijn woning. Veel nuttige informatie en adviezen gekregen. Echt een aanrader!!
R
Midwoud
Sebastiaan heeft met veel aandacht en tijd de bezichtingen in ons nieuwe huis begeleid. Geduld op het juiste moment, eerlijke en juiste informatie. Stipt en correct. Zeer tevreden!
anoniem
medemblik
Sebastiaan houdt zich aan de afspraken! Hij denkt met je mee, tijdens de verkoop van het huis! Geeft een goed advies!
Ina
Medemblik9
Prettig contact. Goed bereikbaar, no nonsens
anoniem
Bagijnhof 10