Heeft een totaal van 65 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews benadrukken consequente proactieve communicatie en duidelijke updates. Het vakmanschap en de kwaliteit van het werk worden regelmatig genoemd. Klanten waarderen de prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid van de oplevering. De algehele ervaring is professioneel en klantgericht.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Kwaliteit en vakmanschap
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 7 reviews
Prima vakwerk, prettig kontakt.
De medewerkers van Groen leveren echt vakwerk. Het werk wordt gedegen voorbereid en uitstekend afgewerkt. Het is duidelijk dat de schilders mensen zijn met ervaring en liefde voor het vak.
24 July 2020
Peter
Amsterdam
Very friendly and professional.
Every person we came in contact with, from quota to planning and execution, was very friendly but at the same time professional. Work was done as planned and workers were very flexible and considerate of the fact the house was lived in while work was ongoing.
We added a little bit of work last minute and some other unexpected issues arose (like it always does when renovating) but it was all solved smoothly and fast. Happy clients.
2 July 2020
Mikael
Amsterdam
Aanbevolen voor duurzaam schilderwerk aan monumentale gebouwen
Wij moesten een heel pand laten schilderen en wilden ook dat met milieuvriendelijke (lijnolie)verf laten doen en voor een redelijke prijs.
Dan moet je al met een lampje zoeken. Gelukkig vonden we GroenSchilders. Die bovendien ons nog konden/wilden inplannen in een overspannen bouwvakmarkt 2019/20.
Wij zijn meer dan tevreden over het werk, dat gedaan werd door zeer vakbekwame, vriendelijke en beleefde Poolse schilders, die Engels spreken. We hebben met Nederlandse bouwvakkers wel minder meegemaakt, hoewel ook de door Groen ingehuurde steigerbouwers prima bevielen. Het pand ziet er weer spic en span uit en we hebben geen minpunten te melden.
15 June 2020
Jan
Amsterdam
Het schilderwerk is heel secuur en netjes gedaan.
Alle afspraken netjes nagekomen, schilderwerk heel netjes en secuur gedaan. Heel tevreden met het werk en het resultaat.
27 May 2020
Elles
Klasse vakwerk!
Gewoon heel goed vakwerk, netjes achtergelaten
2 April 2020
Iwan
Amsterdam
Groen levert van offerte tm oplevering professioneel, accuraat en kwalitatief goed werk.
Ervaringen:
Groen was van A tot Z vlot en goed.
Adequate communicatie dn beantwoording van vragen.
Goede begeleiding en monitoring van de uitvoering.
Uitvoerende timmerlieden en schilders werkten secuur.
De communicatie vanuit en met hen was ook goed.
Duidelijke uitleg over wat en waarom verschillen offerte en eindfactuur.
27 March 2020
VVE JMKemperstraat 60
Amsterdam
Het hout aan de voorgevel van ons huis is prima gerepareerd en geschilderd!
De kozijnen en andere houtwerk in onze voorgevel is goed gerepareerd en geschilderd. Binnen de afgesproken tijd en het budget.
17 February 2020
Errol
Aanrader! Goed werk & prettige medewerkers en goede kwaliteit
Zonder meer tevreden, zowel over het mooi opgeleverde werk als over de medewerkers en de updates en vlotte reacties op vragen.
8 January 2020
Leonie
Geweldig schildersbedrijf
Ons houtwerk aan de binnenzijde van de woning was echt aan een grondige schilderbeurt toe. Vanaf het eerste moment maakte Groen Schilders een vakkundige indruk. Er werd tijdens de schilderklus ook enorm veel rekening met ons gehouden. Het is niet altijd even makkelijk om twee schilders in je huis te hebben, terwijl er twee jonge kinderen in huis rond lopen, maar we hebben er amper last van gehad. Het resultaat mag er zijn. We zijn heel tevreden!
20 December 2019
Ernst
Amstelveen
goed werk geleverd en heldere communicatie
Foutje, een pui vergeten, in offerte. Inschattingen van extra werk is natuurlijk ingewikkeld en is even slikken. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en het schilderwerk alsmede de vervangen houtrot plekken professioneel aangepakt. Naar tevredenheid de oplevering.
26 November 2019
Gert Jan
Amsterdam
Keurig werk en snel geregeld
Groen Schilders heeft ons appartement in IJburg opgeknapt. Vanaf de offerte (op basis van de plattegronden en foto's op Funda!) tot aan het opleveren liep het vlot. De muren zien er weer keurig uit en bij afronding was het hele appartement weer netjes opgeruimd.
13 November 2019
Theo
Amsterdam
Schilderwerk ziet er heel mooi uit en afwerking is netjes afgehandeld in overleg met eigenaren
2 November 2019
Emma
Amsterdam
Vakkundig,kompleet, met vragen aan bewoner. Aan de dure kant.
23 October 2019
Marcel de Heer
Amsterdam
Erg prettig en betrouwbaar!
Het was de tweede keer dat Groen Schilders werkzaamheden aan ons pand verrichten en ook deze keer waren we erg tevreden. Duidelijke afspraken en keurige afhandeling, en goed werk & advies. We gaan absoluut met ze door!
16 October 2019
Pamela Spruyt
Amsterdam
Echte vakmensen, vriendelijk, prettig contact
Positieve ervaring. Schilders zijn beleefd en vriendelijk, werken netjes en ruimen op na elke dag.
6 October 2019
K
Ziet er prachtig uit!
Afspraak is afspraak. Werken zeer netjes en leveren geen half werk. Schakelt zo nodig snel een timmerman in voor herstelwerk, zodat het schilderwerk binnen de afgesproken termijn afgerond kan worden.
28 September 2019
Bart
Amsterdam
Professioneel bedrijf met vriendelijke schilders
De ploeg schilders heeft in korte tijd zeer mooi werk geleverd. Ze denken met je mee en lossen kleine puntjes meteen op.
Er wordt netjes gewerkt en komen hun afspraken na.
Ik zou dit bedrijf zo weer inschakelen.
28 September 2019
Francis
Amsterdam
Netjes gewerkt, maar planning en nogal chaotisch
De schilders hebben naar verwachting prima gewerkt, netjes en vriendelijk, maar niet perfect in de afwerking. Contact verloopt prima, maar wel wat chaotisch, planning schuift vaak, soms naar voren, soms naar achter.
20 August 2019
Yvonne
Amsterdam
Ondanks de hoge temperaturen fantastisch werk afgeleverd.
Goede begeleiding. Schilders waren heel duidelijk over wat en wanneer er iets moest gebeuren en hebben gewerkt zonder rommel achter te laten.
10 August 2019
Sandra
Netjes en flexibel
Waren bij ons in de zomerperiode maar desondanks flexibel toen de klus groter bleek dan verwacht. Eerste ploeg heel zorgvuldig en rustig gewerkt, met fraai resultaat. Laatste stuk werd helaas door invallers gedaan die wat slordiger en luidruchtiger te werk gingen. Dit is later weer goed opgepakt.
De bereikbaarheid mag verbeteren maar over het algemeen positief!
13 July 2019
Sophie
Amsterdam
Schilderwerk erg netjes, communicatie kon beter
Netjes afgeplakt, goed geschuurd, grondverf, scheurtjes gevuld en goed gelakt. Allemaal zoals het hoort. Communicatie mbt plannig, steigeropbouw, werkzaamheden en ramen op laten verliep allemaal wat rommelig.
13 June 2019
Rene Bulthuis
Amsterdam
Zeer prettige samenwerking, snelle reacties.
Fijne samenwerking, goed resultaat en snel met reacties en afhandelen van klachten.
11 June 2019
Regien
Amsterdam
Uitstekend bedrijf dat mooi werk levert.
Fijne mensen, communicatie prima, werken heel netjes en prachtig resultaat! Al met al heel erg tevreden.
4 June 2019
Marianne
Super goed
Heel prettige samenwerking
Harde werkers
Zelfstandige schilders
( geen geklaag gekreun en koffie werd afgeslagen ) eigen tempo lunchpauzes enz
Aansturing heel actief en precies
Klus is binnen 3 weken geklaard heerlijk mooi huis aan de buitenkant achter en voor
Steigerbouwers enige grove manier van werken maar ok
2 June 2019
Pauline
4 sterren: goede service, goed behandeld
24 March 2019
A
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 65 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Heym Verduurzaming B.V.
Op zoek naar een bedrijf in Amsterdam dat u kan helpen met het verduurzamen van u vastgoed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heym is gespecialiseerd in verduurzaming door renovatie in en rondom Amsterdam. Isolatiewerkzaamheden, binnen en buiten, kozijnen vernieuwen HR++ glas en schilderwerk. Bij Heym Verduurzaming uit Amsterdam bent u aan het juiste adres.