Altijd zeer goed geholpen
Maken tijd voor je vrij en je krijgt een goed advies. Op deze mensen moet je zuinig zijn
1 June 2026
Hans Altena
Laden reviews...
56 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 906 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Repairpoint krijgt consequent positieve feedback over snelle en vriendelijke service en betrouwbare reparaties. Klanten waarderen duidelijke uitleg en klantgericht personeel. De ervaring is over het algemeen positief met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
1 June 2026
Hans Altena
28 May 2026
M.
Aandacht en deskundigheid
27 May 2026
Carla Karwoczik
Soest
Prima service verleend en heel prettig geholpen door medewerkster
27 May 2026
Johan
Soest
Vrijdag kapotte laptop gebracht, zaterdag al klaar. Mijn zoon is er blij mee.
2 May 2026
Ray
Bussum
Ik had een defecte camera ( of kon iig geen QR-codes scannen en scherpe foto's maken) en bij twee andere reparatie shops geweest zonder tot een oplossing te komen. Bij Repairpoint snel een diagnose en kostenopgave. Camera moeste besteld worden, maar na twee dagen kon ik een afspraak maken voor de volgende dag en in 1,5 uur was het toestel gerepareerd. Was niet goedkoop, maar er zit wel een nieuwe camera in mn toestel.
23 April 2026
Paulus Mooyman
Vriendelijk personeel.
29 March 2026
yvon
soest
Wordt niet neergekeken op digibeten als ik maar constructief meegedacht
29 March 2026
Guus Fakkel
Baarn
Heel blij met repairpoint in Soest. Vertrouwde gezichten, Vakmanschap, goede adviezen en mijn mobiele strubbelingen zijn weer goed opgelost. Onmisbaar zo'n winkel in Soest. hartelijk Dank. HW
26 March 2026
H
Prima reparatie vriendelijk geholpen
18 March 2026
Elise
15 March 2026
A
Soest
En ze hebben altijd een oplossing
13 March 2026
Willem keizer
Een Geweldige en Betrouwbare Service. En heel vriendelijk personeel. Ga zo door
6 March 2026
Henny
Soesterberg
Er werd eerlijk gezegd wat er bij mankementen moest gebeuren. Ook snel gerepareerd
3 March 2026
G.H. Fikse
Soest
Repairpoint heeft een ruim aanbod, denkt met je mee en is klantvriendelijk met scherpe prijzen. En een snelle service! Aanrader!
26 February 2026
Frank
Bilthoven
Vriendelijk en kundige vakmensen. We zijn als jaren klant.
26 February 2026
Jan Ronald Waanders
Nijkerk
Goede en helder contact. Klein min puntje: Bij het ophalen kreeg mijn dochter de macBook mee, zonder een tasje. Was beetje slordig van de medewerkster Ze had het op zijn minst kunnen aanbieden/vragen.
14 February 2026
Pim
Soest
Reparatie naar tevredenheid. Meedenken over oplossingen zonder op de commerciële tour te zitten.
6 February 2026
Henny
Zeist
Heel erg goed Zo snel en super begeleiding Zal zeker reclame voor jullie maken Dankjewel
31 January 2026
Albert
Vleuten
Mijn bijna nieuwe laptop kreeg een glas water over het toetsenbord en viel na 15 minuten uit. Nog dezelfde dag zijn ze bij repairpoint ermee aan de slag gegaan. Gedurende het proces hielden ze me op de hoogte en na 2 dagen kreeg ik het telefoontje dat de laptop weer 100% gereed was na de nodige Apple testen. Topservice, kwaliteit en vriendelijke en kundige mensen. Ook goed betaalbaar.
31 January 2026
Michiel
Baarn
Mijn iMac 27 5K retina had een harddisk crash na 11 jaar en de vervanging van de disk door een SSD was snel en correct uitgevoerd. Hij loopt weer als een zonnetje.
26 January 2026
Hans
Soest
Prima geholpen bij reparatie iPhone
24 January 2026
Martijn
Soest
Bij aanschaf nieuwe telefoon ben ik goed geadviseerd en op afgesproken tijd lag mijn nieuwe telefoon klaar inclusief de data van mijn defecte mobiel. Super!
29 December 2025
Cor
Soest
Voor de eerste keer in deze zaak geweest ik werd goed geholpen .Ik had op de site een Apple iPhone 15 pro zien staan en die hadden ze nog ,de koop was snel beslist alles was goed over gezet van oude telefoon ,Apple iPhone 15 pro werkt perfect ben er blij mee .Dank aan Laura die me goed geholpen heeft.
19 December 2025
Henk
Baarn
Al meerdere keren bij deze zaak wat gekocht. Elke keer vriendelijk en professioneel geholpen.
12 December 2025
Marina
Baarn
Repairpoint is sinds 2013 dé specialist in reparaties van smartphones, tablets, laptops en computers. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor snelle, vakkundige reparaties met oog voor kwaliteit en service.
Naast reparaties kun je bij ons ook terecht voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment nieuwe en refurbished Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads en MacBooks. Alle refurbished producten zijn professioneel getest, gereinigd en worden geleverd met garantie.
Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom streven we er elke dag naar om iedere klant snel, eerlijk en deskundig te helpen.
Van Weedestraat 23
3761CE Soest