Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Repairpoint krijgt consequent positieve feedback over snelle en vriendelijke service en betrouwbare reparaties. Klanten waarderen duidelijke uitleg en klantgericht personeel. De ervaring is over het algemeen positief met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
hulp
15 August 2026
Henry Rosier
Soest
na telefonisch contact werd er snel geschakeld en kon ik binnen een week terecht voor reparatie toetsenbord Mac book pro. alles netjes geregeld en getest op werking.
14 August 2026
tevreden klant
houten
De warme en vriendelijke ontvangst en de geduldige uitleg van alles wat je wilt weten dat kan niet iedereen. Daarvoor moet je bij Repairpoint zijn.
12 August 2026
L.A.M.
12 August 2026
Marc
Soest
uitstekend en op een prettige vakkundige manier geholpen met de aankoop van een nieuwe iphone.
1 August 2026
Lettie
Soest
Snelle reparatie van mijn telefoon keurig volgens afspraak.
27 July 2026
Peter
Almere
Zeer fijn en professioneel geholpen de reparatie was ontzettend snel en keurig uitgevoerd Heel tevreden
25 July 2026
Caroline van Binsbergen
Soest
Prima service en snel klaar
24 July 2026
Frank
Baarn
Snel geholpen. Goed advies
18 July 2026
Nel
Baarn
Voor het vervangen van de accu van de iPad Air 2022. Kregen we bij Apple geen enkele optie eigenlijk. Moeilijk en gedoe aldaar, eigenlijk wil Apple niet dat je hem repareert. Hier fantastisch geholpen: goede prijs, keuzes in soort accu, maken hem nog sneller dan werd aangegeven. Goede sfeer in de winkel. Kortom alweer fantastisch.
12 July 2026
Jan
Zeist
Ik zocht een nieuwe telefoon en zij hebben goed naar mijn wensen geluisterd. Voor al mijn vragen kon ik bij Repairpoint terecht. Erg fijn!
5 July 2026
Merel
Heerenveen
Heldere communicatie. Zeer vriendelijk.
1 July 2026
Roel
Bilthoven
Bestelde iPad heel snel binnen. Alle gegevens vlot overgezet. Goed advies gekregen welk product voor mij het beste is. Topbedrijf! Wij wensen het team van Repairpoint in Soest het succes dat ze verdienen.
24 June 2026
Willem
Soest
Duidelijk overzicht van de opties, goede service
20 June 2026
Martine
Soest
Altijd fijn om repairpoint binnen te wandelen. Ben weer goed geholpen, snelle en super vriendelijke service! Tot de volgende keer!
19 June 2026
Dennis
Bilthoven
Zoals ik gewend ben kom ik hier al jaren Het is voor mij een vertrouwd adres waar ik graag kom . Klantvriendelijk en servicegericht Geweldige zaak
17 June 2026
Dick
Soest
Ik werd steeds gied op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
13 June 2026
Ada van der Heijden
Soest
De behandeling en het herstel van mijn mobile telefoon heb ik als zeer deskundig ervaren.Zeer klantvriendelijk vooral.
2 June 2026
elisabeth van Deurzen
BAARN
Ik kom al jaren bij Repairpoint, altijd snelle service en betrouwbaar advies. Ook deze keer hebben jullie mij weer uit de brand geholpen toen het scherm van mijn laptop kapot was!
1 June 2026
Jeannette
Soest
Maken tijd voor je vrij en je krijgt een goed advies. Op deze mensen moet je zuinig zijn
1 June 2026
Hans Altena
28 May 2026
M.
Aandacht en deskundigheid
27 May 2026
Carla Karwoczik
Soest
Prima service verleend en heel prettig geholpen door medewerkster
27 May 2026
Johan
Soest
Vrijdag kapotte laptop gebracht, zaterdag al klaar. Mijn zoon is er blij mee.
2 May 2026
Ray
Bussum
Ik had een defecte camera ( of kon iig geen QR-codes scannen en scherpe foto's maken) en bij twee andere reparatie shops geweest zonder tot een oplossing te komen. Bij Repairpoint snel een diagnose en kostenopgave. Camera moeste besteld worden, maar na twee dagen kon ik een afspraak maken voor de volgende dag en in 1,5 uur was het toestel gerepareerd. Was niet goedkoop, maar er zit wel een nieuwe camera in mn toestel.
23 April 2026
Paulus Mooyman
Soest
Repairpoint is sinds 2013 dé specialist in reparaties van smartphones, tablets, laptops en computers. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor snelle, vakkundige reparaties met oog voor kwaliteit en service.
Naast reparaties kun je bij ons ook terecht voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment nieuwe en refurbished Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads en MacBooks. Alle refurbished producten zijn professioneel getest, gereinigd en worden geleverd met garantie.
Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom streven we er elke dag naar om iedere klant snel, eerlijk en deskundig te helpen.
Van Weedestraat 23
3761CE Soest