Fijne e-learning

Door de korte filmjes en een paar vragen naderhand, kon ik het goed onthouden en vond ik de e learning makkelijk te doorlopen!

Interessante theorieën werden op een praktische en enthousiaste wijze gebracht

Als niet commercieel ingestelde dienstverlener stapte ik tamelijk groen de Lean-greenbelt-opleiding in. Doordat de instructeur de interessante materie op zeer enthousiaste en praktijkgerichte wijze behandelde, werd ik meegezogen in de wereld van procesoptimalisatie. Veel voor mij volledig nieuwe begrippen en onbekende afkortingen vlogen mij om de oren, maar in plaats van afkeer tegen het onbekende te krijgen, smaakten deze naar meer naarmate de opleiding vorderde. Na het examen met goed gevolg te hebben afgelegd ben ik dan ook enthousiast doorgegaan en heb aanvullend de blackbelt behaald. Uiteindelijk heeft deze opleiding geresulteerd in dat ik nu een Hbo-opleiding bedrijfskunde volg. Al met al een opleiding welke meer teweeg heeft gebracht in mijn leven dan dat ik vooraf had bedacht, zowel in mijn werk als in mijn privéleven. Met de instructeur heb ik nog altijd contact. Echt top!

Prima, duidelijke, overzichtelijke training

De training is gemakkelijk te volgen en het is erg prettig dat je kunt stoppen waar je wilt en het daarna weer oppakken. De opbouw van de cursus is helder en duidelijk, uitleg is goed en de vragen maken dat je de stof echt goed begrijpt.

Ontzettend goede, hands-on training. Direct toepasbeer in de praktijk. Anend is heel deskundig in het Lean vak en weet de stof duidelijk en simpel over te brengen naar alle deelnemers.

Het verandert je manier van denken, op een positieve manier

Lean is een hele goede methode, om zaken blijvend op te lossen. De manier van het geven van training is heel prettig. De trainer is heel kundig. Je wordt aangemoedigd om zelf te gaan verbeteren. Voor mij heeft het blijvend mijn werkplezier vergroot.

Leerrijk omdat deze training je leert wat je moet om: niet hard, maar SLIM te werken.

Doordat ik de Lean training heb gevolgd kan ik nu makkelijk onnodige handelingen in werkprocessen ontdekken en laten verwijderen. De quick wins zijn een grote plus punt voor de organisatie. Verder helpt het heel veel om te werken conform de DMAIC. De brownpaper sessies leveren ook elke weer een positief resultaat op. Dus overall heeft deze training mij geleerd om het reviewen van processen in de juiste volgorde te doen, zodat: 1. Aspecten niet vergeten worden 2. Quick wins en verspilllingen binnen processen herkent worden.

Als klant ben ik zeer tevreden over de klantenservice en de on-line certificering

Aangezien ik al een tijdje bezig was met Lean activiteiten, ben ik bij Lean.nl terecht gekomen om via een on-line training een Black Belt Lean te halen. De training is logisch opgebouwd met DMAIC als leidraad. Alle aspecten die ertoe doen komen aan de orde, zowel de menselijke/cultuur zaken als de gereedschappen en de achterliggende filosofie. Het vergt wat doorzettingsvermogen om de opleiding en de quiz vragen helemaal door te nemen, maar ik heb er heel wat van opgestoken. Ik leerde een paar technieken kennen die ik nog niet was tegen gekomen. De communicatie met Lean.nl over een paar vragen die ik had vooraleer ik aan de opleiding kon beginnen, liep zeer vlot.

Leuke inspirerende opleiding

Ik heb naast de kennismaking met Lean ook de Green en Black belt bij Lean.nl van Anend mogen volgen. De trainingen zijn zo waardevol, omdat het heel goed toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Zeker als je collega(s) ook getraind zijn werkt het als een vliegwiel. Je blijft verbeteren.

Perfecte handvaten om processen te verbeteren!

Een uitstekend hulpmiddel/ondersteuning voor continue verbeteren en dit te creëren in dagelijkse gang van zaken.

Een zeer leerzame cursus met goede ondersteuning

De cursus was goed opgezet en heb ik als prettig ervaren. Ook de powerpoint presentatie is prima als naslagwerk te gebruiken.

Nice way of learning and improving

When the will of having success in life is combined with good institution to guide you for that achievement, it becomes easier and pleasant to reach it smoothly. I super recommend anybody to try and feel the results.

Fijne manier van leren!

Aan de hand van korte filmpjes en teksten wordt de stof behandeld. De filmpjes zijn duidelijk. Het is erg gemakkelijk om steeds een deeltje (bijvoorbeeld een module) te volgen en op een ander tijdstip weer verder te gaan. Toen ik toch een paar vragen had, heb ik gebeld en ben ik erg goed geholpen! Echt een aanrader!

Hele nuttige cursus

Goede ervaring met de docent en het aangeboden lesmateriaal. Een cursus waar je in de praktijk zeker mee vooruit kan. Het analyseren van processen, het verbeteren en controleren.

Leerzaam op korte termijn

Ik merk dat ik tijdens en kort na de cursus iets had aan de informatie. Dat merkte ik ook aan collega’s. Echter, de kennis vervloog vrij snel en ik zou nu niet zo snel meer iets zinnigs over LEAN kunnen zeggen. Wellicht komt dit omdat er na de cursus weinig aandacht meer voor LEAN is geweest.

Leuke manier om je kennis te vergroten

Ik heb de Yellow belt training bij Lean.nl gevolgd. Ik heb dit als leuk en zeer leerzaam ervaren. Begelijdin gehad van een goede docent met veel praktijk voorbeelden. De Yellow belt training heb fysiek gevolgd binnen het bedrijf en opvolgend de online training op eigen tempo kunnen doen, de filmpjes en theorie uitleg is goed te volgen en super leerzaam. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen om een training van Lean.nl te volgen!

veel informatie en leerzaam

leuke training en veel nuttige tips

Zeer prettige manier van leren, geen examenstress

Prettige manier van leren. Je test na ieder onderdeel je kennis en kunt pas verder als dat is behaald. Maar dat houdt ook in dat als je de vragen goed hebt beantwoord, je ook al geslaagd ben voor dat onderdeel. Dit geeft rust in de studie en geen examenstress aan het eind. Erg prettig! Vriendelijk contactpersoon van de opleiding.

Duidelijke training met veel ruimte voor praktijkvoorbeelden en gezelligheid

De training was een goede afwisseling van theorie en praktijk, daarnaast waren het ook leuke trainingen om nog na een werkdag te doen. Ik zou Anend (en Lean) zeker aanbevelen!

De Lean training leert je om je gedachten om te zetten in daden.

Vaak praten we wel over verbeteringen op de werkvloer maar duurt het veel te lang om iets te veranderen omdat iedereen er tegenop ziet of denkt er geen tijd voor te hebben . Door de Lean training zijn we nu in staat om elke week kleine stapjes te zetten in verbetering van onze processen.

Ik vond het verrassend hoe aansprekend e-learning kan zijn.

Ik vond het een zeer onderhoudende manier van lesstof tot je nemen. Korte clipjes, aanvullend materiaal, korte toetsen tussendoor.

De training was praktisch en nuttig. Zonder te vervallen in een enorme papierwerk, kan je na de trai

Nuttige training en goede trainer. Realistische aanpak om zaken te verbeteren.

Meer theoretisch dan praktisch

Er was veel informatie over verschillende theorieën, maar ik had graag meer informatie gehad over hoe ik lean in de praktijk het beste kan toepassen

Prettige online leeromgeving

De online leeromgeving is erg duidelijk. Door de progressiebalk is het makkelijk gemotiveerd te blijven. De stof is soms wat droog en bestaat veelal uit stappenplannen en lijstjes. Verder is het een goede aanvulling en erg nuttige informatie. Constant verbeteren is een mindset geworden en ik zou iedereen een cursus lean aanraden.

Kort-cyclische en duidelijke training

Om wat meer over Lean te weten te komen en alvast wat vingeroefeningen te kunnen toepassen in je werk of privé, is dit een heel mooie en geleidelijke stappenmethode.

Duidelijke lesmateriaal

Hele prettige manier van studeren in je eigen tempo

Emmakade 59

8921 AG Leeuwarden

Over Lean.NL

Ontdek de Kracht van Lean.nl: Meesterlijk Verbeteren Lean.nl is hét toonaangevende internationale trainingsinstituut voor Lean professionals die hun grenzen willen verleggen. Wij bieden Lean trainingen, van White Belt tot en met Master Black Belt, die je meenemen op een reis van continue verbetering en persoonlijke groei. Lean.nl biedt ook Engelstalige Lean-trainingen aan op www.dmaic.com. Bovendien ondersteunt Lean.nl organisaties bij het creëren van een cultuur waarin continu verbeteren centraal staat, door middel van op maat gemaakte opleidings- en adviestrajecten. Bij Lean.nl geloven we dat Lean meer is dan een managementfilosofie: het is een levenswijze die je moet beleven. Onze unieke aanpak omvat bedrijfsbezoeken aan toonaangevende bedrijven, en jaarlijkse studiereizen naar het hart van Lean, Japan. Kies voor de allerbeste kwaliteit met Lean.nl Lean gaat over het voortdurend verhogen van de lat, vooral op het gebied van kwaliteit. Dit is precies wat we onze cursisten bieden: toptrainers die je voorzien van de meest actuele kennis en inzichten. Wat onderscheidt Lean.nl van de rest? Praktijkgericht: Lean is pas echt waardevol als je de opgedane kennis effectief kunt toepassen. Onze opleidingen, trainingen en adviestrajecten zijn daarom nauw afgestemd op de realiteit en de uitdagingen waarmee organisaties dagelijks te maken hebben. Bij Lean.nl werk je samen met toptrainers en adviseurs die hun Lean-expertise jaarlijks in Japan up-to-date houden. Onze passie voor Lean dragen we uit, zowel in het klaslokaal als daarbuiten. We leren samen, van en met elkaar. Just-in-Time: Wij zorgen ervoor dat jouw mensen direct een waardevolle bijdrage leveren aan de uitmuntendheid van organisaties en processen. Certificering: Alle Lean-trainingen van Lean.nl zijn geaccrediteerd door het 'Lean Competency System' van Cardiff University. Lean.nl | Dé opleider van Lean professionals. Dmaic.com | The leading educator for Lean professionals.