5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Anend Harkhoe van lean.nl is een zeer ervaren en deskundige trainer, die heel goed de balans weet te behouden tussen theorie en praktijk! Grote waarde door de interactie met elkaar als mede studenten en de ruimte die er was om met elkaar in gesprek te gaan! Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Recentelijk heb ik een Lean Green Belt opleiding gevolgd bij deze lean.nl. Ik heb deze opleiding als erg goed en plezierig ervaren. Als leraar vond ik Anend Harkhoe energiek met veel humor. Daarnaast merkte ik dat hij veel verschillende bedrijven heeft gezien en hierdoor kon hij onze vragen, wensen en verwonderingen goed relativeren. Ik hoop ook nog Lean Black Belt opleiding van hem te volgen, wie weet :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb op een hele prettige manier mijn 'toolbox' aangevuld met Lean en Six Sigma technieken. Anend weet het allemaal heel inspirerend en praktijkgericht over te brengen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een opleiding Lean Six Sigma Black Belt gevolgd bij Lean.nl. Anend is een heel fijne docent die veel over de materie weet en kan aanvullen met aansprekende praktijkvoorbeelden. Door de dingen simpel te houden wordt de stof heel begrijpelijk en snel inzetbaar in je eigen omgeving. De groepsgrootte wordt bewust klein gehouden, zodat je je niet kunt verschuilen achter de groep en zeer actief wordt gehouden. Ik ben heel blij deze opleiding bij Anend gevolgd te hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige LEAN-training Black Belt gevolgd bij Anend. Een uitstekende mix van theorie en praktijk, waarbij Anend kan putten uit zijn eigen ervaringen. Het mooie is dat Anend tijdens zijn training zelf diverse (presentatie)technieken toepast en laat zien die je als Black-Belter nodig hebt om Lean-projecten uit te voeren. Een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De Lean Six Sigma Black Belt opleiding gevolgd bij Lean.nl. Interessante materie, zeer kundig uitgelegd door onze docent Anend Harkhoe. Goede combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden, dat alles zeer boeiend overgebracht door veel interactieve oefeningen. Absoluut aan te bevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ook als statistiek niet je lievelingsvak is weet Anend Harkoe je te motiveren en mee te nemen in het nut van het meten van gegevens. Een motivator die met veel enthousiasme de opleiding geeft en zorgt dat je het haalt. Mijn complimenten! Ik beveel Lean.nl van harte aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I had a very good experience attending the Japan journey which was really inspiring. Getting immersed in the Japanese Lean society surpasses any standard Lean curriculum. I can recommend it to anyone wanting to get the real feel of Lean practice outside of the office.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerder al de Lean Black Belt training bij Lean.nl gevolgd en daarna mee gegaan naar Japan. Ook deze Japan Experience reis was perfect georganiseerd door Lean.nl met een mooie afwisselend programma. Alles en iedereen is lean in Japan, zoals Anend tijdens de BB training vaak aangaf. Een ongelofelijke ervaring. Heel veel gezien, geleerd, geproefd en ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aan deze Lean Black Belt training begonnen uit nieuwsgierigheid. Anend Harkhoe is een enthousiaste, bevlogen, betrokken en inspirerende trainer met een schat aan praktijkervaring, zodat theorie continue afgewisseld wordt met praktijkvoorbeelden. Anend betrekt de deelnemers doorlopend bij de materie door te vragen naar eigen praktijkvoorbeelden of ideeën over een bepaald vraagstuk. Resultaat: nog nieuwsgieriger geworden en ga met Anend mee op zijn georganiseerde Japan groepsreis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Anend Harkhoe weet moeilijke stof gemakkelijk te maken door steeds weer te herhalen en vele praktijkvoorbeelden aan te dragen. Heb de opleiding tot black belt als erg prettig ervaren en ging steeds met veel plezier naar de lessen toe! Ik beveel https://www.lean.nl van harte aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne docent. Voldoende afwisseling tijdens de lessen tussen theorie, filmpjes, samenwerkingsopdrachten enz.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke opleiding. veel geleerd. Tip vanuit mijn kant. De sheets zijn prima voor de lessen alleen te summier om vanuit te kunnen studeren. Enkele boeken ter naslag zouden wenselijk zijn in een dergelijke training. Hopelijk tot ziens, bedankt voor de leuke tijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende manier van Lean training, een aanrader om processen in het bedrijf te verbeteren. Niet alleen technieken komen aan bod, maar ook menselijke aspecten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Anend is een kundige bevlogen trainer. Ik heb nog nooit zo'n lol in een training gehad! Spelenderwijs een Black Belt training!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede praktische training en trainer. Direct bruikbaar op werkvloer en omgeving. Gericht op basis methodieken en technieken die invoering en borging van LEAN succesvol ondersteund.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Docent heeft veel kennis van zaken en zorgt voor veel afwisseling tijdens de lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldige LEAN-training Black Belt gevolgd bij Anend. Een uitstekende mix van theorie en praktijk, waarbij Anend kan putten uit zijn eigen ervaringen. Het mooie is dat Anend tijdens zijn training zelf diversie (presentatie)technieken toepast en laat zien die je als Black-Balter nodig hebt om Lean-projecten uit te voeren. Een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een interactieve en energieke opleiding zijn wij door Anend met klaargestoomd als Lean Six Sigma Black Belt. Tempo en inhoud waren helemaal goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen periode de training Lean Six Sigma (BB) met succes en veel plezier doorlopen. Anend Harkhoe is een fijne trainer die zijn vak verstaat. Kortom; TOP!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onderwerpen binnen Lean Six Sigma worden goed uitgelegd. Voor een ieder wordt de tijd genomen om te zorgen dat de lesstof duidelijk is. Anend Harkoe weet goed jouw aandacht bij de les te houden door het interactief te houden. Ik heb nu de Green Belt afgerond en zal op termijn zeker de Black Belt via Lean.nl volgen.

Emmakade 59

8921 AG Leeuwarden

Over Lean.NL

Ontdek de Kracht van Lean.nl: Meesterlijk Verbeteren Lean.nl is hét toonaangevende internationale trainingsinstituut voor Lean professionals die hun grenzen willen verleggen. Wij bieden Lean trainingen, van White Belt tot en met Master Black Belt, die je meenemen op een reis van continue verbetering en persoonlijke groei. Lean.nl biedt ook Engelstalige Lean-trainingen aan op www.dmaic.com. Bovendien ondersteunt Lean.nl organisaties bij het creëren van een cultuur waarin continu verbeteren centraal staat, door middel van op maat gemaakte opleidings- en adviestrajecten. Bij Lean.nl geloven we dat Lean meer is dan een managementfilosofie: het is een levenswijze die je moet beleven. Onze unieke aanpak omvat bedrijfsbezoeken aan toonaangevende bedrijven, en jaarlijkse studiereizen naar het hart van Lean, Japan. Kies voor de allerbeste kwaliteit met Lean.nl Lean gaat over het voortdurend verhogen van de lat, vooral op het gebied van kwaliteit. Dit is precies wat we onze cursisten bieden: toptrainers die je voorzien van de meest actuele kennis en inzichten. Wat onderscheidt Lean.nl van de rest? Praktijkgericht: Lean is pas echt waardevol als je de opgedane kennis effectief kunt toepassen. Onze opleidingen, trainingen en adviestrajecten zijn daarom nauw afgestemd op de realiteit en de uitdagingen waarmee organisaties dagelijks te maken hebben. Bij Lean.nl werk je samen met toptrainers en adviseurs die hun Lean-expertise jaarlijks in Japan up-to-date houden. Onze passie voor Lean dragen we uit, zowel in het klaslokaal als daarbuiten. We leren samen, van en met elkaar. Just-in-Time: Wij zorgen ervoor dat jouw mensen direct een waardevolle bijdrage leveren aan de uitmuntendheid van organisaties en processen. Certificering: Alle Lean-trainingen van Lean.nl zijn geaccrediteerd door het 'Lean Competency System' van Cardiff University. Lean.nl | Dé opleider van Lean professionals. Dmaic.com | The leading educator for Lean professionals.