Zeer prettig in contact en alle vragen werden beantwoord. Goed helder rapport ontvangen.
Uitstekende communicatie en kennis van zaken.
Was top, om vanaf een andere hoek naar het huis te kijken.
Heel blij met de keur. Goede en slechte dingen aan het huis werden gronding bekeken en besproken.
Er vond een grondige keuring plaats en al mijn vragen en twijfels werden beantwoord. Het rapport was ook helder en alles kwam daar in terug.
Wij moesten ons huis laten inspecteren voor het afsluiten van een verzilverhypotheek. Er werd met ons meegedacht. Blij mee.
Professioneel en snel
Ik kan Perfectkeur iedereen aanbevelen. Zeer deskundig en er wordt vooral naar de wensen van de klant geluisterd.
Was snel geregeld en gedaan, rapport ontvangen, prima!
Professionele service, heldere en vriendelijke communicatie.
Zie boven
Goed bedrijf met kundige nette medewerkers.
Het plannen van een afspraak liep soepel en op korte termijn. De inspecteur was vriendelijke, zeer secuur en bekwaam. Nam alle tijd om zijn werk goed te doen. Rapport werd snel verzonden.
Goed geholpen, alles duidelijk en begrijpelijk uitgelegd door vriendelijke medewerker. Rapport super snel opgeleverd.
Helder en duidelijk uitleg gekregen. Rekening houdend met mijn slechthorendheid. Heel fijn, boven mijn verwachting. De zelfde dag de rapport ontvangen. :)
Professionele en vriendelijke inspecteur
Deskundige keurmeester die alle gebreken in Jip-en-Janneke taal uitlegde. Uitgebreide rapportage per mail en een samenvatting over de post, inclusief kostenindicatie. Mooi rapport in onderhandeling met de verkopende partij.
Goede communicatie. Prettig contact en uitleg tijdens de inspectie. Rapport zag er verzorgd en gedetailleerd uit. Goed geschikt om te gebruiken voor meerjarenplan
Quick and thorough work. Excellent report
Het had wat haast, en dat is erg fijn opgepakt. Erg prettige en vakkundige aanpak; tijdens de keuring werd ik als kopende partij echt betrokken. Erg fijn!
Alles was zeer professioneel en prettig
Goede en correcte afhandeling
Fijn dat we er zelf bij konden zijn.
De bouwtechnische keuring werd snel na de aanvraag ingepland en ze konden op zeer korte termijn al langskomen. Tijdens de keuring was de uitleg van de medewerker ontzettend prettig en uitgebreid zodat we precies wisten waar we voor de toekomst aan toe waren en op moesten letten. Ook na het stellen van veel (specifieke) vragen over de bouw van de woning, wist de medewerker overal een duidelijk antwoord op te geven. Al met al een top service.
Jullie hebben onze eerste uit gedaan Super fijne man die kwam Hij heeft alles super goed uit gelegd We hadden alle papier de zelfde dag allemaal Uitgewerkt binnen
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!