Peter is een vakman. Wanneer hij uitlegt begrijpen zowel de leek als pro hem.
Super aardige man super netjes gewerkt. Alleen de geschatte prijzen vonden wij vrij laag zeker voor waar wij ons huis hebben, vaak zijn de parkeren kosten al duurder dan reparatie prijzen die zij benoemende. Ook geen rekening gehouden met het type huis (monumentale pand) waardoor de kosten nog meer afwijken.
Als niet alleen an de te keuren patij een datum was voorgesteld om te keuren hadden wij als betalende patij bij de keurib aanwezig kunnen zijn wat ons nu ontnomen is. Als een voorsteldatum naar allecpatijen worden gestuurd had dit voorkomen kunnen worden..
Goede ervaring gehad tijdens en na de keuring. Meelopen en vragen stellen tijdens de keuring was top. Rapport snel opgeleverd en netjes en uitgebreid beschreven.
De communicatie verliep goed, inspecteur had verstand van zaken. Duidelijke uitleg tijdens de keuring.
Eenvoudig een afspraak gemaakt. Tijdens de bouwtechnische keuring ging de inspecteur zorgvuldig te werk. Nam mij, als koper, goed mee in zijn bevindingen en gaf aan waar ik extra goed op moet letten. Fijne communicatie achteraf en het rapport ziet er goed, duidelijk en volledig uit!
Na onze keuring hebben we telefonisch nog bijna een uur met de keurder gesproken. Hij gaf antwoord op al onze vragen en kon goed aangeven wat wel en niet binnen zijn expertise viel. We hebben een weloverwogen keuze kunnen maken naar aanleiding van het rapport.
Goeie check op staat van het aan te kopen object.
Prettig
Professional service from booking to execution of the requested checks. Inspector was thorough and was able to answer all questions related to the check.
Vriendelijke meneer. Ging voirzichtig met alles om.
Snel, professioneel en heldere uitleg. Rapport hadden we dezelfde dag nog in de mail.
Betrouwbaar, persoonlijk, snel een rapportage
Goed uitleg gekregen over de stand van zaken rondom de woning en over de punten waar in de toekomst rekening mee gehouden moet worden.
Prima. Wel jammer dat ik niet mee was bij de keuring van het bijgebouw. Dat ging best snel. En er zat asbest in. Was fijn geweest
Keurig en correct, goed informatie.
De inspecteur was vriendelijk, duidelijk en sneller dan ik verwacht had.
De inspecteur was zeer deskundig en hield ons prima op de hoogte tijdens de keuring. Erg fijn dat we ook advies kregen tijdens de keuring om een defect te herstellen.
Het verliep heel netjes.
Zeer kundige man.
Keuring kon snel worden ingepland en uitgevoerd - rapportage was snel beschikbaar en inspecteur heeft veel toegelicht tijdens de keuring. Ik had een 10 gegeven als een issue met de mechanische ventilatie was opgemerkt.
Ga zo door!
November 2025 een bouwkeuring laten uitvoeren. Fijn contact via de mail en door de telefoon. Heldere communicatie en er werd de tijd genomen voor de bouwkeuring. Na afloop van elke verdieping was er tijd voor vragen. Inspecteur wist waar die het overhad. Mailtje over extra asbestkeuring was, wat laat maar kwam doordat er snel geschakeld moest worden.
De woning werd grondig doorlopen en ik kreeg eennduidelijk rapport.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!