De opdracht was helder, de bouwkundige inspectie en funderings onderzoek vakkundig en het rapport transparant en compleet. Ik zeg perfect ge(keur)d.
Het was een prettige ervaring met goede en duidelijke communicatie. Ook de inhoud en de snelheid van het proces was super
Ervaring was goed., op sommige punten iets teveel nadruk. Zoals zaken onder de vloer, wij komen nooit onder de vloer, wonen hier al 15 jaar. Schilderwerk was onvoldoende, dat begrijp ik masr in oktober komen de schilders weer, abonnement. Dus eigelijk meer een asndachtspunt.
Good customer support, professional and effective.
Roy was vriendelijk, zag alles meteen, legde duidelijk uit wat hij bedoelde en had dezelfde avond het rapport nog geleverd.
Prettige ervaring!
Meneer was op tijd en nam ook te tijd om alles te checken. Schoonvader kon goed met hem overweg. Na afloop even gesproken over wat wel even naar gekeken zou moeten worden. Vriendelijk. Duidelijke rapportage.
De keuring was uitvoerig gedaan met als de uitleg. We kregen een goede uitleg van wat er gedaan moest worden en achteraf kregen we een duidelijk rapport via de mail en per post. Ook de positieve punten werden benoemde waardoor wij met een goed gevoel gaan verhuizen
Snelle en prettige dienstverlening
Ik ben zelf niet bij de keuring aanwezig geweest. Het rapport (met foto’s van hetgeen er beoordeeld is), geeft een zorgvuldig en helder beeld van de staat van het huis.
Een grondige inspectie waarbij alles goed en duidelijk werd beargumenteerd, zowel positief als negatief.
Prima advies duidelijk verwoord!
Goede communicatie vooraf aan de keuring. Kon telefonisch een paar aandachtspunten aan de betreffende inspecteur doorgeven. Ben niet aanwezig geweest als koopster. Was niet nodig. Zeer uitvoerig rapport gekregen conform de regels en voorwaarden van Perfectkeur. Alles goed uitgelegd. Ook de samenvatting van het rapport heel handig Dit zal ik gebruiken met de aannemer.
Bedankt voor de mooie review!
Het onderzoek werd uitgevoerd door een vriendelijke man Alles werd duidelijk uitgelegd
Mijn ervaring was prima. De medewerker kwam vriendelijk en kundig over. Hij nam ons helemaal mee in zijn werkzaamheden. Ik raad Perfektkeur dan ook zeker aan
Na onze aanvraag is er erg snel gehandeld door perfectkeur. We hebben tijdens de bouwtechnische keuring veel extra informatie en tips meegekregen en bevelen het daarom erg aan om aanwezig te zijn bij de keuring. Dezelfde dag hadden wij het rapport via de mail binnen en hebben dit later ook netjes op papier ontvangen. De keurder was erg zorgvuldig, had veel kennis en heeft alle vragen beantwoord. Het rapport was erg duidelijk en toegankelijk voor iemand met weinig kennis.
De bouwkundige inspectie heeft een duidelijk en gedetailleerd rapport opgeleverd. Ook de mondelinge informatie over gebreken, welke tijdens het onderzoek (ik, de eigenaar en de verkoopmakelaar liepen mee) zijn vastgesteld, was heel nuttig
Prettige ervaring met n fijne man!
Prima ervaring
zie hierboven. Zegt genoeg.
De bouwkundige keuring lijkt vakkundig uitgevoerd te zijn. De vakman legde uit waar hij naar kijk en gaf ook tips voor onderhoud van de woning. In het rapport stonden geen verrassingen.
Afspraak maken en uitvoer van bouwkundige keuring ging soepel. Het rapport is helder, al lijkt de begroting wat aan de lage kant maar dat zal de praktijk uitwijzen
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!