The inspector was professional, friendly, and answered all questions. I will recommend this company to friends and family.
prettig contact met deskundige adviezen
Goed bevallen, zeker aan te bevelen
De keurmeester had verstand van zaken en gaf ook tips
Vriendelijke inspecteur. Samen de woning doorlopen en het gesprek gevoerd waar er aandachtspunten waren.
De afspraak kon op korte termijn worden ingepland, de bouwkundige was vriendelijk, deskundig en op tijd en het uiteindelijke rapport was dezelfde dag nog beschikbaar.
Top ervaring, vakkundig en gaan goed te werk
Professionele manier van werken voor de bouwkundige keuring van onze nieuwe woonboerderij. Aandacht voor het object, koper EN verkoper. Top ervaring, zeer betrouwbaar.
Onze hele ervaring met Perfectkeur was heel fijn. Alle communicatie via de mail en uiteindelijk ook nog een samenvatting ontvangen per post. Zeker aan te raden.
Onze ervaring is heel erg goed. Ze legde alles duidelijk en goed aan ons door. Hij was heel gecontroleerd bezig met alles. Het was allemaal prima.
Vlot contact, goed geregeld.
Wij hebben en hele goede ervaring met Perfectkeur. Ze waren op korte termijn beschikbaar en de keurmeester was erg kundig, vriendelijk. Verder is de rapportage zeer uitvoerig en overzichtelijk. We raden Perfectkeur dus zeker aan!
Netjes geholpen, scherpe prijs en rapport ook snel binnen.
Keuring kon snel ingepland worden, vakman Leo heeft de keuring voor ons naar alle tevredenheid gedaan en het rapport was dezelfde avond nog binnen. Fijne ervaring!
Uitstekend bureau. Fijne keurmeester (Jan).
Fijn om erbij te zijn geweest, veel handige tip gekregen.
Keurig rapport en dezelfde dag nog geleverd.
Fijne ervaring. De bouwkundige vertelde mij wat hij kwam doen waar hij op zou letten. Tijdens de uitvoering vertelde hij mij ook precies waarom hij bepalde zaken controleerde. Dat vond ik fijn en had echt het idee dat er een heel vakbekwaam iemand mij te wordt stond. Heb er zelf ook nog eens wst van geleerd. Al met al heel tevreden.
De heer die ons had geholpen was zeer kritisch op veel punten wat goed was. Wij waren er best van onder de indruk en zijn tevreden hoe het verlopen is.
Soepel, prettig, duidelijk.
Duidelijk uitleg m.b.t. de bevindingen. Uitgebreid rapport.
Prima inspectie
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!