Duidelijk en snel.
De inspecteur ter plaatse van deskundig en sociaal.
Wij hadden een hele vriendelijke inspecteur waar we bij mee mochten lopen tijdens de keuring. Tussendoor konden we meekijken en kregen we uitleg over verschillende onderdelen en tips.
Van het maken van de afspraak, de keuring zelf tot het uiteindelijke rapport allemaal zeer vakbekwaam en snel geregeld
Meneer kwam ruim op tijd en heeft nauwkeurig onderzoek verricht waarbij alle bevindingen helder naar mij communiceerd werd. Hij was vriendelijk en werkte hard door en het rapport kreeg ik keurig optijd. Hartelijk dank!
Zeer deskundige inspecteur die ons meenam in zijn inspectieronde door het huis. Hij nam de tijd om zijn bevindingen ter plekke uit te leggen en droeg ook mogelijke oplossingen aan voor de aandachtspunten aan de woning. Dit hielp ons om het rapport dat wij de volgende dag al ontvingen goed te kunnen begrijpen.
Naar minn mening werden enkele pietluttige zaken vermeld en ook aannames gedaan die niet kloppen wardoor onnodig joge onderhoudskosten werden gerapporteerd.
De woning is grondig en na tevredenheid gekeurd. Alleen de aangegeven tijd dat wij het rapport zouden ontvangen werd niet opgevolgd, waardoor wij bijna in de problemen zijn gekomen, door coulance van de verkopende partij was dit gelukkig niet het geval. Ik heb ook nooit een reactie op een mail gehad die ikzelf heb gestuurd, ik heb daarna nog zelf drie keer moeten bellen om antwoord te krijgen.
Hebben verstand van hun vak . Werken vlot en correct. Prettige mensen in de omgang
De afspraak was binnen twee dagen na de aanvraag al ingepland. Tijdens het keuren kregen we veel uitleg en tips, heel fijn. De volgende dag ontvingen we een uitgebreid en zorgvuldig rapport. Top!
Zonder problemen keuring gedaan en alles duidelijk uitgelegd.
Op korte termijn een keuring kunnen in plannen. Mooi rapport gekregen waar in staat wat allemaal gebeurt moet worden. Wel jammer dat ik de tips van de keurder niet in het rapport terug man vinden. Gelukkig zelf kl geschreven dus dat scheelt dan weer.
Fijne service, prettig gesprek met specialist en duidelijk wat ons te wachten staat
Het heeft me Veel rust gegeven bij het aankopen van een appartement uit 1917. Dankjewel
De inspecteur ging voortvarend te werk en gaf tijdens de inspectie naast uitleg veel ruimte voor vragen. Deze professionaliteit zie je ook terug in het rapport. Vakbekwaam en duidelijk.
I enjoyed the enthusiasm from the inspector to explain all details to us as buyers. He was friendly and knowledgeable.
Aanrader! De bouwkundig inspecteur was zeer zorgvuldig, kritisch en eerlijk. Legde alles goed uit. Rapport was duidelijk.
De inspectie was snel ingepland en uitgevoerd. Het rapport was duidelijk en overzichtelijk met goede uitleg in begrijpelijke taal.
Alles prima in orde.
De werknemer was eerlijk en transparant. Hij heeft ons goede adviezen gegeven.
De keurmeester was erg nauwkeurig en liep overal vlot doorheen. Alles was erg uitgebreid en duidelijk gedocumenteerd en zorgde er voor dat ik niet voor verassingen kwam te staan
Hele goede ervaring bij de koop van mijn eerste huis. Vriendelijke man, goede uitleg voor dummies en met de foto’s erbij heb ik het idee dat ik het echt begrijp. Zelfs de vak humor was goed!
Wat een top bedrijf, en wat hebben wij veel gehad aan het advies van de keurder zelf. Bij elke kamer/etage werd er netjes uitgelegd wat er was geconstateerd, en of er vragen waren. Ook toen wij kregen te horen dat de vloer van Kwaitaal was, gaf de keurder keurig advies. En een goed gevoel over de woning. Al met al, jullie zijn toppers. Ook al waren er twijfels, werd er telefonisch netjes uitgelegd wat de stand van zaken zijn en gelijk ook paraat voor het maken van een afspraak. Raad het zeker mensen aan.
De expert nam mij als leek mee in de zaken die hij zag, en kon dat heel eenvoudig uitleggen. Nam goed de tijd voor zaken die er echt toe doen.
Van A to Z was alles helder. De keuring zelf in heldere taal gedaan en naar mijn weten is niets overgeslagen.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!