Ze komen hun afspraken na en reageren snel. Super goed dus!
Hij ging meteen terzake. Omdat de bewoner nog niet thuis was, ging hij eerst de buitenkant keuren. Toen de bewoonster aankwam, is hij - na buiten klaar te zijn - meteen binnenshuis verder gegaan. Na uitvoering van zijn werkzaamheden heeft hij mij uitgelegd wat hij heeft gedaan. En dat zijn rapport ook zo snel mogelijk zal afronden en opsturen. Dit hebben we op de zelfde dag nog ontvangen. We zijn enorm tevreden met zijn aanpak en werkwijze en ook dat dit een zeer vriendelijke inspecteur is.
Was snel gereld allemaal
Er werd gekeken naar alle zaken in en rondom het huis die je niet zomaar zelf ziet of meer en ook werd er gelijk uitleg gegeven hoe dit (soms eenvoudig) kan worden hersteld en waarom. Het rapport is ook duidelijk en geeft een goede indicatie van de kosten.
Fijne uitleg gekregen op al mijn vragen tijdens de check.
Prima heldere uitleg
De inspecteur ging vlot te werk en gaf bij alle onderdelen voldoende toelichting. Ook legde hij uit hoe ik dat het beste kon herstellen.
Goed, ik kon alle vragen stellen
Wij hebben het contact met Gerwin als ontzettend prettig ervaren! Wat een vriendelijke en vakkundige man die goed de tijd nam en ons in alles mee heeft genomen!
Moest vlot een antwoord krijgen op een rapport. Tot 4 keer is me toegezegd dat iemand me zou bellen. Kreeg notabene nog een chagrijnige opmerking naar me toe, omdat ik vroeg of ik wel echt gebeld zou worden. En uiteindelijk is er nooit contact met me opgenomen. Heb je dus niks aan.
Hij was erg ervaren, wist waar hij het over had en waar hij moest kijken. Hij liet mij ook dingen zien waardoor ik meer in zicht had in de staat van het huis en was vriendelijk. Precies wie je moet hebben hiervoor.
Snelle en zeer naugezette keuring. Er ontsnapte weinig an het oog van de inspecteur. In de rapportage worden wel strakke termijnen voor reparaties genoemd. Dat zou iets genuanceerdere kunnen zijn.
Fijne bejegening, duidelijke uitleg en veel bereidheid om mee te denken over beschikbaarheid.
Wij zijn geholpen door Thomas. Super aardige en deskundige keurder met veel kennis van zaken. Hij dacht erg mee en gaf handige tips voor herstelwerkzaamheden aan de woning. Super fijne ervaring!
Vlotte gang van zaken
Prettige communicatie. Vriendelijke keurder met veel ervaring. Fijne tips ontvangen.
Beter kan niet.
Een keuring laten doen netjes en snel geregeld Klantenservice 100% afrekenen netjes Volgende keer zou ik ze weer inschakelen
Goed bouwkundig onderzocht het huis
Medewerker kwam niet vriendelijk over Verder wil ik er geen woord aanbesteden, sorry !
De keurder was van zeer hoog kwaliteit. Hij kon alles in detail vertellen en uitleggen. Het rapport was netjes op gesteld. En was al na een paar uur binnen.
Hallo Onze keuring was uitgevoerd door corwin kemeling. Een woord goed ! Hij was erg goed in zijn werk en erg duidelijk over alles. Zijn tevreden over de keuring die dag. Dankjewel
Het rapport en de samenvatting zijn heel duidelijk opgebouwd. Heel fijn om te weten wat er mankeert. Ben heel blij met d le keuring van Perfectkeur!
Deskundige keuring, prettige communicatie en een helder rapport
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!