Duidelijke en grondige rapportage. Bevindingen zijn reeel en nauwkeurig.
Goede en deskundige werknemers.
Uitgebreid raport met details
Nam de tijd voor de keuring en kwam met kritische punten waar ik zelf niet over na zou hebben gedacht of naar zou hebben gekeken. Vriendelijke man van de keuring en dame aan de telefoon ook gehad. Rapport is gedetailleerd, maar je krijgt ook tijdens de fysieke keuring veel te horen.
Prettige keuring gehad, rene was een prettig persoon. Er waren war aandachtspuntjes waar ik graag wat meer over had gehoord. Maar uiteindelijk zeker tevreden en het gevoel dat het goed uitgevoerd is.
Fijne duidelijke uitleg en keuring. Goede prijs.
Wij zijn erg goed en deskundig geholpen. Buiten het bouwtechnische rapport om, ook veel goede tips en aanbevelingen om de woning nog verder te optimaliseren.
Zei gelijk alle punten in het huis wat fijn was, daardoor geen grote verrassingen in het rapport. Was erg duidelijk.
Duidelijk en goede service
Niets te klagen.
De bouwtechnische keuring werd binnen 48 uur ingepland en uitgevoerd. De inspecteur was erg duidelijk en doorgrondig.
Voldoende
Wij hadden de taxatie met Ronald! Ronald kwam over als een ervaren en zeer bekwame taxateur. Legde alles wat hij constateerde uit, geen vraag was hem te veel en hij deelde zijn tips! Zeer positief!
Goed en duidelijke uitleg. Alleen over fundering weinig geschreven in de brochure. En hier ging het eigenlijk vooral om. Nu bij verkoop van mijn huis nog niet duidelijk als er vragen over komen.
zeer deskundig
De keuring is goed verlopen en de uitvoerder was zeer bekwaam en aardig. De keuring was echter via onze aankoopmakelaar ingepland die er van overtuigd was dat perfectkeur contact met ons zou opnemen voor een afspraak. Echter was er plots een tijd en datum vastgezet zonder onze raadpleging, daardoor konden wij niet beiden bij de keuring aanwezig zijn.
Snel een afspraak in kunnen plannen, ookal zelf niet direct contact gehad erg fijn hoe de opdracht is opgepakt
Heel vriendelijk, eerlijk en servicegericht.
Goede ervaring
De keuring kon snel ingepland worden en het rapport kwam erg netjes en snel binnen
De woning wordt nauwkeurig bekeken en je ontvangt een duidelijk overzicht.
Mijn makelaar heeft de keuring geregeld, ik was niet aanwezig. Van hem begreep ik dat de keuring goed verliep
Vriendelijk, snel, goed
De inspecteur was netjes op tijd, kundig en uitvoerig in zijn uitleg en advies.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!