Als leek is het moeilijk tot onmogelijk om een mening te hebben over de inhoudelijke zaken, dit in tegenstelling tot de procedurele zaken. Dat laatste is mijns inziens zonder meer goed. Ten aanzien van het eerste bleek een verbetering mogelijk, ons aangereikt door een aannemer: houtrot en -molm onder het dak(je) van de erker is tijdens de keuring verklaard als een redelijk onschuldig effect van condensvorming. Een latere inspectie van de aannemer leerde dat er glaswol (?) isolatie onder het dak is gepropt, die het water opslaat en het drogen verhindert. Een klusje wordt dus om dat deel van het dak(je) te ontdoen van de huidige isolatie, het daar waar nodig te repareren en vervolgens een geschikte vorm van isolatie aan te brengen. Tijdens de keuring is de kwaliteit van de houten buitenmuren van dit Finse houten huis niet echt merkbaar gecontroleerd, anders dan met een vluchtige blik, Was een fysieke controle (kloppen, prikken) nodig of was uitleg nodig?
De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Vooraf alles goed uitgelegd en ook tijdens de keuring gaf hij uitleg over alles wat hij ging doen. Er was daarnaast genoeg ruimte voor vragen over eventuele toekomstige issues en kosten. Al met al een prima ervaring!
Professionele keuring die snel ingepland kon worden. Op een maandag gebeld, vrijdag vond de keuring plaats. Uitgebreid rapport ontvangen wat duidelijk aangeeft wat er moet gebeuren.
Goede uitleg van de bouwkundige expert, helaas konden ze niet bij de kruipruimte. Was dichtgeschroefd.
Plezierige inspecteur, veel tips en extra informatie ontvangen! Zeker aan te raden.
Hele prettige en vakkundige keuring
De specialist nam de tijd voor mij vragen en adviseerde en informeerde mij over de onderhoud van mij woning in de toekomst. Daarnaast mag ik de specialist contact voor andere vragen over de woning in de toekomst. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Inspecteur was heel vriendelijk en deed zijn werk heel vakkundig. Hij legde ook veel uit, wat mij inzicht gaf in de stand van zaken.
De man is nauwkeurig te werk gegaan, heeft alles bekeken wat er te bekijken viel. Gaf uitleg waar nodig en toen hij hoorde dat we de volgende ochtend zouden tekenen, heeft hij het hele rapport nog dezelfde dag uitgewerkt. Super fijn!
Contact verliep direct prettig, er werd direct gestart en we werden meegenomen in wat er gecontroleerd werd. Wekte vertrouwen en we hebben ook weer wat geleerd.
Ervaring zeer positief
Fijne collega. Prettig in de omgang. Toegankelijk en helder. Rapport is compleet
Alles is keurig onder de loep genomen.
Vorige week onze keuring bij jullie laten doen. De medewerker was ruim op tijd, had vroegtijdig al rond in de wijk gereden en het huis van buiten af geïnspecteerd. De medewerker heeft veel foto's gemaakt van de te keuren onderdelen en gaf tijdens onze aanwezigheid veel uitleg over de inspectie. Er was veel ruimte voor vragen en stond open om alles te beantwoorden. De medewerker heeft zelfs nog tips gegeven met welke alternatieven of met welke middelen we bepaalde zaken nog beter konden verbeteren. Ook op de manier van vertellen nam hij de tijd om dit toe te lichten en om stapsgewijs toe te lichten hoe dit gedaan moest worden. Ik zou jullie zeker bij anderen aanraden! Bedankt!
Na aanvraag bouwtechnische keuring snel een afspraak kunnen maken. Dick is professioneel, deskundig en erg behulpzaam. Goede tips gekregen over onderhoud tijdens de keuring, en het rapport was gedetailleerd. Een absolute aanrader op het gebied van bouwtechnische keuringen!
Geen bijzonderheden
accuraat, want de kopers hadden ook een bedrijf ingeschakeld en de conclusies kwamen overeen.
Van aanmelding, tot communicatie en planning, keuring en rapportage ging gewoon allemaal erg soepel en professioneel. De portal is handig en de analyse over buurt/woonlasten e.d. is een bonus
Zeer vriendelijke inspecteur die ook nog de tijd nam om mij gedurende de inspectie eea uit te leggen. En gerust te stellen over geconstateerde ‘dingetjes zoals een kitrand’ die niet van werkelijke invloed zijn op de uitslag.
Ik heb het onderzoek als verkopende partij als professioneel ervaren. Ook het zeer uitgebreide rapport van ons project is waardevol.
Inspecteur die heel zorgvuldig te werk ging en de tijd nam. Keuring kon ook snel plaatsvinden, top.
Inspectie vlot verlopen, prettige duidelijke communicatie en helder rapport.
English see below We hadden een hele slechte ervaring met Perfectkeur. Als je een oud huis koopt, vermijd dit bedrijf. Wij hebben dit bedrijf ingehuurd en betaald om ons te helpen de staat van het huis te beoordelen, omdat het een oud huis was en we het niet vertrouwden. Volgens hun beoordeling waren er geen grote problemen met het huis. Tijdens de renovatie kwamen we erachter dat elk fundament van het huis gesloopt moest worden: elektriciteitskabels waren onveilig, gasleidingen, zelfs het riool was volledig verstopt. We waren onervaren en dit is ons eerste huis, we vertrouwden volledig op hun bouwkundige kennis. Tijdens de controle spoelden ze het toilet alleen door met water en dat werkte, maar de man die het riool repareerde vertelde ons dat een professionele technische expert het toilet zou moeten gebruiken of toiletpapier erin zou moeten doen en dan zien of het doorspoelen werkt! Perfectkeur deed dat niet en bracht ons in enorme financiële problemen en schulden. Alleen al het riool kostte 3200 euro. Het dak heeft ook grote problemen en hun schatting van de kosten in het rapport komt totaal niet overeen met de marktprijzen. We hebben een klacht tegen hen ingediend en contact met hen opgenomen, maar ze weigeren hun gebrek aan kennis te erkennen. Ze beweren dat problemen zoals riol zijn niet zichtbaar en dat ze het niet met het blote oog konden zien!!! Als je de verborgen problemen niet kunt herkennen, waarom hebben we je dan ingehuurd en betaald? De zichtbare, voor de hand liggende problemen konden we zelf wel zien. Verschrikkelijke ervaring die het plezier van het kopen van ons eerste huis voor ons heeft verpest. Als we al deze problemen hadden geweten, hadden we het huis nooit gekocht. Engels engels: We had a real bad experience with Perfectkeur. If you are buying an old house, avoid this company. We hired and paid this company to help us evaluating the condition of the house, because it was an old house and we did'nt trust it. According to their evaluation th
Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u ontevreden bent. Onze inspecties zijn visueel en niet-destructief, wat betekent dat niet zichtbare (dus verborgen) gebreken buiten de scope van een bouwkundig onderzoek vallen. In mei 2024 hebben we geprobeerd zo goed mogelijk uit te leggen waarom de gebreken die u tegenkwam tijdens de renovatie niet zichtbaar waren tijdens de keuring. We begrijpen uw teleurstelling, maar helaas waren deze gebreken niet waarneembaar tijdens de inspectie. Klantteam Perfectkeur
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!