Jack kwam erg bekwaam over en wist enorm veel informatie te geven. Nam ook alle tijd om onze vragen te beantwoorden en gaf nooit een gehaast gevoel. Samengevat: een goede ervaring
Goede inspectie en advies.
Vakkundig man
Hele deskundige eerlijke man, we hebben een hoop gehad aan de keuring en kan het iedereen aanraden
Ik vond het een prettig en nuttige exercitie. We kregen de adviezen die we nodig hebben en het kwam allemaal erg deskundig en objectief over.
Deze zeer ervaren controleur geeft zelfs tips hoe je dingen het beste op kan lossen of verbeteren.
Fijne ervaring, kantoor heeft alle afspraken gemaakt en de inspecteur was zeer meedenkend en neemt je goed mee in de inspectie.
Super goede ervaring met Perfectkeur. Vakkundige mensen en ik kreeg direct handige tips voor de renovatie. Echt top!
Zeker aan te raden. Mooie service en alles wordt snel geregeld. Sommige punten kan ik niet invullen omdat ik zelf niet bij de keuring aanwezig was.
Eenvoudig om een afspraak te maken, stipt, efficiënt uitvoering.
Prettig contact, en gedegen onderzoek
Goede uitleg tijdens de kruring.
efficiënte methode om een redelijk beeld te krijgen van de staat van het huis.
Datum prikken was wat onhandig, maar na een belletje kwam het goed. De keuring was snel, grondig en het uitgebreide rapport was er dezelfde dag nog!
Allesging goed. I had genoeg tijd om alle vragen te stellen. De rapport is begrijpelijk met goede uitleggen. Ik heb goede gesprek met de inspecteur gehad.
We wonen nog niet in het huis. Uiteraard kunnen we nu nog niet zien of het rapport ook adequaat gedaan is en niets over het hoofd gezien is.
Twee weken terug een bouwkundige keuring gehad voor aankoop van een huis. De beste man van perfectkeur was vriendelijk en wist een leek als mij duidelijk te maken wat er wel aan scheelde en wat te doen. Perfectkeur voldoet precies aan alle verwachtingen en werken ook nog een snel. Een aanrader!
Bouwtechnische keuring uit laten voeren door Alex, zeer kundig en precies en een fijne en oprechte communicatie. We kregen daarna een zeer uitgebreid rapport met veel aandacht voor detail, precies waar we op gehoopt hadden. Het maken van een afspraak ging ook vlot en naar onze eigen wens. Wij raden Perfectkeur zeker aan!
Ik had te maken met iemand die dit werk al jaren doet. Snel en doordacht. Aanbevelingen kan ik grotendeels volgen.
Ik kan geen advies geven over de technische inbreng van de bouwkundige. Het rapport is redelijk positief maar ik heb wel een paar opmerkingen. In het rapport staat dat de kruipruimte niet of nauwelijks toegankelijk was en daardoor er geen beoordeling kon worden gemaakt van de technische staat. Dat is niet juist, de ruimte is goed toegankelijk, 80cm hoog, kurkdroog en door Tonzon totaal geïsoleerd en dus voorzien van een bodem en vloerisolatie. Merkwaardig dat er wordt verklaard dat er onvoldoende ruimte is voor inspectie terwijl de hele ruimte onder het huis gewoon bereikbaar is! Kozijnen zijn nieuw van hardhout recent geschilderd en Hr++ glas. Begrijp de opmerking niet van het schilderwerk en de beglazing vernieuwen Verder rookgas afvoer is onvoldoende maar er wordt niet aangehaald wat er onvoldoende is. Wel dat er een installateur naar moet kijken. Nu is de CV rookgasafvoer is recent vernieuwd, de cv is jaarlijks in onderhoud en heb dus garantie. Op 8/12 as wordt deze door uw rapportage opnieuw door De Eilanden installatie techniek gecontroleerd maar op de foto’s en uw rapportage is nog niets waarneembaar gebleken. Toelichting? De gas brander van de openhaard is ook recent aangelegd, waarom deze volgens de bouwkundige onderhoud nodig heeft en waarop begrijp ik niet. Verder heb ik nog wel wat opmerkingen maar het gaat me te ver om dat hier allemaal op te schrijven.
Zelf kon ik niet bij zijn, wel heb ik duidelijk en gedegen beeld gekregen van mijn toekomstige huis, fijne tips en mooi gedocumenteerd.
snelle planning volgens mij deskundige medewerker In uw mails geeft u aan dat de sammenvatting en het rapport via de mail komen en dat ze daarna ook per post worden toegezonden. Omdat ze er met een paar dagen nog niet waren heb ik telefonisch gevraagd deze alsnog op te zenden. Dit werd toegezegd. Echter tot op heden nog niet ontvangen. Graag aktie.
Professioneel en efficiënt bedrijf !
Ik ben goed geholpen zowel bij de voorbereiding en inplanning van de afspraak tot bij de afspraak zelf. Er was een kundige specialist aanwezig die mij goed heeft geholpen.
De keurder van perfect keur was erg vriendelijk. Kon goed uitleggen wat er waar mis was en wat er aan kon gebeuren. Hee fijn. Daarnaast was het rapport ook super snel binnen. De keuring was in de middagen het rapport stond de volgende ochtend vroeg al in de mailbox. Echt super
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!