Keuring en het inplannen van de inspectie zijn snel en aandachtig uitgevoerd, waarbij vragen tijdens de inspectie netjes werden beantwoord. Wat echter tegenvalt is het contact ná de klus. Er is een grote hoeveelheid houtrot in één kozijn, dat 1 jaar geleden geschilderd is door een bedrijf. Tijdens inspectie is dit niet opgemerkt wat natuurlijk kan. Ook is er gekit over een nieuwe badkuip waar nog de beschermfolie op zit. De kitter wil opnieuw kitten, zonder kitverwijderaar met als resultaat een slechte hechting volgens fabrikant. Kitter wil met die reden nu niet komen. Daarom vraag ik perfectkleur voor advies/hun mening. Het contact verloopt echter moeizaam doordat alle contact per mail moet. Ik heb gevraagd of ik kan bellen of teruggebeld kan worden, gezien eerder al mails niet compleet beantwoord waren. Dit blijkt niet mogelijk, gezien het bedrijf alleen per mail de aftersales behandeld. Dit vind ik jammer en had ik niet verwacht.
Wat ben ik blij dat ik voor Perfectkeur heb gekozen. Ik zag ook wat goedkopere bouwkundige keuringen, maar als jonge starter die alleen gaat kopen zonder hulp van een aankoopmakelaar, wilde ik zeker weten dat de kwaliteit gewaarborgd was en daar wilde ik best iets meer voor betalen. Nou, van contact met de mensen die er werken, tot de daadwerkelijke keuring zelf, ik vond het echt bijzonder aangenaam en capabel. De inspecteur was een geweldige gozer die veel wist en al onze vragen wilde beantwoorden. Ik heb dezelfde dag nog het rapport gekregen! Hij gaf zelfs nog extra tips om bepaald onderhoud goed te doen. Patrick, je was geweldig! Ik heb later ook nog gebeld naar Perfectkeur met wat vragen en zorgen en ze waren meer dan bereid om te helpen. Iedereen die de telefoon opnam wist ook het antwoord en wist überhaupt heel veel. Ook voelde ik me serieus genomen en gerespecteerd, iets wat niet vanzelfsprekend is in Nederland.
De keuring was erg compleet en kritisch. Er werd uitleg gegeven van zaken die (mogelijk) spelen en waar op gelet moet worden bij renoveren en verbouwen. Ik ben erg tevreden.
We hebben alles nagelopen en en er werd een goed beeld geschetst, wat er nog moest gebeuren. Hier heb ik veel aan gehad. Het keuringsrapport was heel overzichtelijk.
Ik schrijf zelden recensies, maar nu kan ik niet anders. Ik heb zo'n slechte ervaring met dit bedrijf dat ik iedereen de tip wil geven om er ver van weg te blijven. Wat is er gebeurd? We zijn door een werknemer van Perfectkeur onjuist geïnformeerd, waardoor we voor €600 (in plaats van €340) een ongeldig energielabel hebben ontvangen. Voor nog eens €200 kunnen ze "als service" het label omturnen naar een geldig label. Dat betekent dat ik €800 euro voor een label van €340 zou betalen. ********ij van de bovenste plank. Ik heb 4x met ze geprobeerd te bellen, maar verder dan de klantenservice kom ik niet. Zelfs een beloofd terugbelletje komt Perfectkeur niet na. Alleen een laf mailtje met geen fatsoenlijk antwoord op mijn vragen kreeg ik na een week bellen terug. Door deze ongein hebben wij vertraging met de verkoop van ons huis en heb ik er al een week buikpijn van. Bespaar jezelf al deze ellende, echt waar: zoek een ander bedrijf.
De inspecteur was erg vriendelijk en duidelijk.
Snel geregeld, goede uitleg tussendoor en een compleet rapport aan het einde.
Goed gesprek met de inspecteur gehad nav van de inspectie was erg verhelderend
Een professionele en onafhankelijke keuring van ons woonhuis.
Goede ervaring met Perfectkeur, zorgvuldig!
Quick, accurate, professional and trustworthy
Uitstekende service. Komen hun afspraken na en leveren puik werk waar je als aankopende partij veelaan hebt
Perfectkeur has quickly arranged an appointment with the makelaars for the building inspection. The inspector that came was very friendly and professional. He has done his job and later stayed to answer all of our questions. Within 8 hours I already had a report in my email.
De inspecteur van Perfectie was op tijd en heeft de keuring deskundig uitgevoerd.
De keuring is goed verlopen. Een kundige en vriendelijke inspecteur en een netjes rapport. Vanuit onze kant verliep het wat rommelig met afspraak maken, waardoor ik meerdere keren moest bellen om dingen te veranderen. De telefoniste bleef alle keren heel vriendelijk en behulpzaam.
De keuring kon binnen een week plaatsvinden, wat heel nodig was. De keurder was vriendelijk, zorgvuldig en heeft diezelfde dag nog het rapport afgemaakt, wat ik erg waardeer!
Hele goede ervaring gehad met de bouwtechnische keuring. Heldere uitleg en dezelfde dag nog het rapport ontvangen.
PERFECT
perfect en accuraat
Ik heb niet veel te melden, eerder een vraag Is het gebruikelijk dat een inspecteur niet op een dak gaat?
Gebeld en het formulier ingevuld Kordaat en snel geregeld
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!