De keuring werd gedaan door Ronald. Hij was erg deskundig en gedetailleerd. Samen met hem door het huis gelopen waarbij hij de tijd nam om vragen te beantwoorden en advies te geven.
Wij hebben een fijne ervaring met het keuren van de woning
Uiterst secuur tijdens de inspectie nemen echt de tijd om het grondig te doen.
Prettige en interactieve inspectie door de inspecteur. We waren in de gelegenheid om bij de inspectie aanwezig te zijn waardoor we gelijk een goed beeld kregen van de staat van de woning. Door de interactieve communicatie extra tips en adviezen meegekregen waar we rekening mee kunnen houden. De inspectie was op korte termijn te plannen en het rapport was ook snel beschikbaar zodat we op tijd een gefundeerde keuze konden maken.
Mijn keurder was dhr. Koster, erg prettig. Hij legde alles uit en was heel open over alles en droeg oplossingen aan voor gebreken. Geen enkele aanmerking heb ik op ze!
Goeie communicatie tijdens de inspectie, en een inzichtelijk plan voor de komende paar jaren.
Fijne comminicatir voorafgaand over het maken van de afspraak. Tijdens de keuring vragen kunnen stellen en tips kunnen vragen. Snelle aanlevering van het rapport
Deskundige inspecteur die ruim de tijd nam om alles goed te kunnen beoordelen. Fijne ervaring!
De bouwkundige keuring is door zeer ter zake kundige persoon uitgevoerd.
Ik heb Perfectkeur gevonden via een suggestie van de makelaar. Een afspraak maken was heel eenvoudig en het contact met Perfectkeur verliep soepel en snel. De inspecteur die langskwam was ontzettend vriendelijk en nam echt de tijd om alles zorgvuldig te bekijken ook op plekken waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Wat ik erg fijn vond, is dat ik de bouwkundige rapportage al dezelfde dag ontving. Alles was duidelijk en overzichtelijk beschreven. Omdat ik zelf geen expert ben, was het voor mij extra belangrijk dat het rapport begrijpelijk was, en dat was gelukkig ook het geval. Heel erg bedankt voor de fijne service!
Prettige keurder, heeft kennis van zaken en kan vragen beantwoorden. Vertelt alles in begrijpelijke taal en was prettig in de omgang.
Er kon op korte termijn een keuring gedaan worden en het advies rapport volgde snel, was duidelijk en helder en de samenvatting er van is heel nuttig.
Ervaren inspecteur, aardige kerel
Recent een bouwkundige keuring gehad voor ons eerste huis. Onze keurmeester was super gezellig en legde alles tot in de details uit. We hebben de sleutels van ons nieuwe huis met een goed gevoel mogen ontvangen. Nogmaals bedankt!
De afspraak was snel telefonisch gemaakt. De kosten zijn transparant. Onze keurder was deskundig, vriendelijk en heeft een mooi rapport opgeleverd waar wij mee aan de slag kunnen.
Afspraak kon snel worden geregeld. Het rapport is uitgebreid en duidelijk beschreven.
Op tijd op de afspraak, verder zijn we zeer tevreden over de secure en uitvoerige beoordeling van alle details van het huis, en hij gaf goede adviezen voor onderhoud tijdens de keuring en voor herstel op een plezierige manier.
De keuring geeft mij vertrouwen in de koop van ons nieuwe huis. De keurder had verstand van zaken, was vriendelijk, en objectief naar ons en de verkoper.
Niet zeer positief. Kwamen twee personen. 1 om in te meten, en andere om te beoordelen. Daarbij heeft de persoon die kwam te beoordelen de velux raam open laten staan (hij moest op het dak/zolder om te bekijken wat er op lag etc etc). Doordat de velux raam open stond is er veel regen binnen komen en waterschade veroorzaakt.
Duidelijke uitleg bij de woning en goed en duidelijk rapport achteraf ontvangen.
De medewerker was duidelijk in zijn uitleg en hij heeft ons ook goede tips gegeven.
Ik heb er zelf niks van mee gekregen. Dit allemaal via de makelaar gegaan. Het was volgens mij allemaal duidelijk en helder
Kundige man, uitgebreid alles bekeken en veel informatie uit gekregen.
Degene die de keuring uit kwam voeren, was erg vriendelijk en geduldig. Hij nam de tijd om alles te controleren en ons van informatie te voorzien. Hij gaf ons ook wat nieuwe inzichten in de woning. Dit was absoluut van grote meerwaarde voor ons bij de aankoop van onze woning.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!