Voor de keuring is alles netjes aangegeven. Wanneer de keuring zal zijn en of dit allemaal uitkwam. Hiernaast stond alles duidelijk aangegeven op de website. De keuring was meer dan prima, duidelijk en makkelijk te volgen. Hiernaast is het blijkbaar gebruikelijk dat binnen 48 uur na de keuring het rapport ontvangen dient te zijn. Dit was niet het geval en heb ik 72 uur moeten wachten wat nogsteeds erg snel is. Hiervoor is er een kaartje met iets extra's gestuurd om excuses aan te bieden. Dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig! :)
Fijne keurder, met oog voor detail en goede tips!
Snelle service, kregen het rapport ook snel doorgestuurd
De keuring was vlot maar niet overhaast, alle vragen die ik had werden kundig beantwoordt. Het rapport kwam realistisch over en is fijn te gebruiken als richtlijn voor onze verwachtingen.
Keurig onderzoek Prima rapporten Goede adviezen Eigelijk niets te klagen
deze zeeer kundige keurmeester gaf tijdens de gestructureerde inspectie van de woning meteen een schat aan informatie over hoe de woning te verbeteren en goed te onderhouden.
Heel tevreden
De keuring verliep prima, naast de “normale” keuring kregen we ook veel info over wat er korte en langere termijn aan ons nieuwe huis moest worden gedaan.
Zeer positieve ervaring met deze bouwkundige keuring. De inspecteur was vriendelijk en professioneel, met duidelijk kennis van zaken. De keuring werd gestructureerd en zorgvuldig uitgevoerd, waarbij alles helder werd toegelicht. Absoluut een betrouwbare en prettige partij om mee samen te werken.
De keurder die wij hadden was een vriendelijke en open man. hij gaf al verschillende tips en liet ons duidelijk weten waar hij op lette.
Heel goed
Helemaal prima
Nvt
Soms zit je midden in het aankoopproces van een huis en dan blijkt dat er onverwacht een bouwkundig rapport nodig is. Liefst gisteren geleverd. Dat was Perfectkeur voor ons. Hartelijk dank.
Er werd duidelijk, secuur en professioneel gekeken naar de woning. Naast de check over de status van het huis werden ook tips gegeven hoe je de woning in orde houdt voor de toekomst
Duidelijk en helder alles uitgelegd
Duidelijke toelichting
In één woord gewoon goed!
Snel een afspraak kunnen maken. Ervaren medewerker met kennis van zaken. Dacht mee, gaf op- en aanmerkingen en was duidelijk in communicatie. Duidelijk rapport
De keuring kon op zeer korte termijn worden gedaan, dat was heel fijn. De keuring was zeer grondig en werd gedaan door een echte vakman met verstand van zaken. Zeer tevreden!
Via onze makelaar een bouwtechnische keuring gepland. De volgende dag konden ze langskomen. De keurder, Phiep, was professioneel, kundig, en vriendelijk. Het rapport hadden we in ongeveer 24 uur in handen.
Leuk om mee te maken.
De keurder heeft erg net zijn werk gedaan. Echt op details gelet
We hadden met spoed een bouwtechnische keuring nodig voor de aankoop van een nieuw huis. Nog geen 4 werkdagen later hadden we een rapport, net duidelijke foto's en omschrijving.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!