De ervaring met Gerwin was vriendelijk en duidelijk. Hij was duidelijk in zijn communicatie en nam ons mee in de gehele inspectie. De vragen die we hadden, hebben wij kunnen stellen.
Fijne behandeling, zeer behulpzame keurder.
Volledig voldaan aan de verwachtingen
Prima!
De medewerker kwam een uur langs en heeft grondig gekeken. Het en der met een schroevendraaier geprikt, met een vochtmeter gekeken, een klopje hier en daar… daar kwamen goede adviezen uit die heldere acties aangaven. Daar heb je wat aan.
Geen poespas, gewoon tijdens de keuring meteen duidelijkheid wat er mis is. Niet alleen wat er mis is maar ook hoe je het kan oplossen. Mooi duidelijk overzichtelijk rapport achteraf.
Heel aardige vriendelijke man, die naar mijn mening voldoende kennis in huis heeft om alle bouwkundige problemen op te sporen.
Super veel tips gekregen tijdens de keuring. Vakkundig
Everything went well. The inspector addressed all our questions.
Ik wil mijn complimenten geven aan de Heer Paul van der Pas . Heel geduldig en professioneel alles gedaan. En rustig alles uitgelegd.
Fijne aanbevelingen en kon alle vragen goed beantwoorden
Zie boven!
Het is snel ingepland en uitgevoerd
Vriendelijke man, keuri g gi g erg snel. De papieren waren ook erg snel binnen. Kan nier beter!
Vriendelijke man. Legt alles uit goed uit en bij vragen neemt ie de tijd om antwoord te geven.
Ik werd door Jack geholpen; een sterke professional die met kennis/kunde en plezier zijn werk uitvoering geeft. Alles is grondig nagekeken en met zorg nagelopen.
deskundige keurder. plezierig in de omgang. reeel
De bouwtechische keuring was goed en grondig. Ook het rapport was duidelijk en was in lijn met hetgeen eerder in de woning was geconstateerd. Daarbij is het ook fijn dat er een prijsindicatie was gegeven voor eventueel herstel. Wat ik ook belangrijk vindt was de open en prettige houding van de betreffende medewerker. Zeer ontspannen, vroeg of er nog onduidelijkheden en/of aandachtpunten waren en gaf ook enkele tips hoe bepaalde punten op te lossen. Al met al kan ik deze partij van harte aanbevelen.
Betrouwbaar, integer en inzichtelijke keuring, met als resultaat een uitgebreid rapport, met handige samenvatting. Vriendelijke inspecteur, behulpzaam en vooral erg belangrijk; realistisch en geen blad voor de mond (precies wat je wilt tijdens een bouwtechnische keuring). Nam de tijd én gaf heldere uitleg bij alle vragen van deze "leek". Dank!
Gewoon perfect.
Snel geacteerd. Duidelijk en vakkundig tijdens de keuring en overzichtelijk rapport. Helaas weinig flexibel op gebied van keuren lose m3 ruimtes
De Inspecteur keek met kennis van zaken naar alle bouwtechnische kenmerken, van groot tot heel klein en gaf desgewenst een toelichting op zijn bevindingen, gerelateerd aan de normen. Een duidelijk een eerlijk rapport.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!