Mijn ervaring met dit bedrijf is goed, nette uitleg over hoe en wat, en snelle reactie betreft het bouwkundig rapport. Zeer goede ervaring dus.
Wij hadden snel een bouwkundige keuring nodig en daarvoor konden we goed terecht. Vriendelijke werknemer met duidelijke uitleg op al onze vragen. Het rapport was er de volgende ochtend al!
Twan was erg vriendelijk en rustig. Hij staat open voor vragen en neemt je mee in wat hij ziet, dit heb ik als erg prettig ervaren.
De medewerker was op tijd , deskundig, en nam alle tijd voor de keuring
Aardige man, weet waar hij het over heeft, duidelijk en eerlijk. Dacht mee.
Fijn contact tijdens de keuring, grondig, duidelijke adviezen en snelle volledige rapportage.
Goede prijs en kwaliteit, veel uitleg, vriendelijk en ik kreeg allerlei tips voor de woning en onderhoud
Ik snap nu waarom jullie de naam Perfect keuring hebben. De keuring was uiterst deskundig uitgevoerd rapportage duidelijk,zorgvuldig en compleet Dus samengevat Perfect.
Snelle en professionele bouwkundige keuring. Duidelijk rapport ontvangen met heldere uitleg en praktische aandachtspunten. Goede communicatie en een vlotte afhandeling. Zeker een aanrader!
Hele goede ervaring gehad en de keurder was enorm vriendelijk, legde alles heel goed uit en keek echt naar de details. Super!
Afspraak was deze keer snel gemaakt. Keurder was op tijd, werkte goed en snel. Goed rapport denk ik. Moet uiteraard in praktijk nog blijken. Een vorige keer ging het heel moeilijk met afspraken maken en was mijn ervaring minder.
Snelle levering van de rapporten, vriendelijke en behulpzame dienstverlening tijdens de keuring zelf. Tevreden!
Een prettige ervaring met dit bedrijf. De keuring werd professioneel uitgevoerd en alles was snel geregeld. Deskundige dienstverlening, heldere communicatie en een vlotte afhandeling. Zeer tevreden over het gehele proces
Dit bedrijf neemt uitgebreid de tijd tijdens de keuring en beantwoord vriendelijk en geduldig al je vragen. Rapport is snel binnen. Aanrader.
Wij werken geregeld met deze partij, mega fijne communicatie, korte lijntjes, flexibel en een professioneel systeem. Echt een aanrader!
Kundige en vriendelijke meneer die kwam keuren, goede communicatie rondom de keuring.
Als verkoper van mijn huis, heb ik de zaak overgedragen aan een mij vertrouwde makelaar. Hij raadde Uw bedrijf voor de keuring aan en regelde de afspraak. Ik ben zeer tevreden over het rapport dat ik. echt ontvangen. ik heb dus geen rechtstreeks contact met het keuringsbedrijf gehad.
Wij waren zeer tevreden met hoe de keuring verliep. We zijn op de hoogte gebracht van enkele punten die we zelf nog niet wisten en zijn hier blij mee. Het is prettig dat de mate van urgentie erbij is gegeven.
++ makkelijk en snel om afspraak in te plannen, snel rapport beschikbaar -- op aantal punten verkeerde beoordeling (wasbak die niet doorloopt terwijl de dop erop zat en het prima werkt zonder dop) --- op aantal punten sterk overdraven beoordeling (1 voeg in een nieuwe badkamer die achteruit was gegaan is meteen 'gehele voegwerk onvoldoende')
We waren zelf ook aanwezig tijdens de bouwtechnische keuring. We kregen goed inzicht in onze woning en werden goed ingelicht door jullie personeel!
Snel, nauwkeurig en efficient
De inspecteur wist duidelijk waar hij naar moest kijken en ik was ook erg blij met het onderdeel waarin stond wat snel moest gebeuren en wat waar langer de tijd voor genomen kon worden.
Mijn 1e ervaring voor de keuring van ons huis. Goede uitleg over wat er ging gebeuren en waarna gekeken ging worden.
Prima bedrijf
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!