Very detailled Report and fast execution. Many thanks for your support!
Een zeer goede ervaring!!! Duidelijk en heldere uitleg over wat er allemaal gedaan wordt en hoe het rapport wordt opgebouwd Mag allerlei vragen stellen Werken heel prettig Zeker aan te raden
De inspecteur was op tijd, liep gestructureerd het huis door en leverde snel erna een gedegen rapport
De keuring verliep soepel. We zijn in de volledige keuring meegenomen en hebben hier en daar wat advies ontvangen. De keurder ging zeer nauwkeurig en grondig te werk. Hij was ruim op tijd en nam ook de tijd voor de keuring. Het achteraf wachten op het rapport duurde niet lang.
Het rapport was heel helder, goed opgebouwd, geschreven in begrijpelijke taal en lezer-vriendelijk. De hoog deskundigheid van Perfectkeur was duidelijk van de inhoud. Op een paar punten had ik net wat iets duidelijkheid nodig, maar verder een top rapport. Bedankt!
Erik nam de tijd om zijn werk goed uit te voeren. Na mijn optiek deed hij het erg zorgvuldig. Legt ook constant uit waar hij mee bezig was en waarom. Daarnaast sprak hij erg rustig en nam ook de tijd voor ons. Ontzettend prettige ervaring gehad door Erik zijn vakkundigheid.
Zeer goed. Inspecteur liet tijdens de woning zien welke punten in woning niet voldeden en welke punten direct na betrekken van de woning verbetering behoeven. Ook gaf hij goede tips voor toekomstig onderhoud en kon ook uitleggen of bepaalde aanpassingen in de woning haalbaar zijn.
Fijne partij om mee te werken. Ze zijn snel, vriendelijk, professioneel en kundig. Geen vraag was te veel, denkt goed mee en geeft passende adviezen.
Was erg prettig samen door het huis te lopen. De tips om de probleempunten op te lossen waren erg handig.
Niet de eerste keer met Perfectkeur. Wederom tevreden met de uitvoering en rapportage
Duidelijke afspraak, snelle uitvoering. Prima uitleg tijdens keuring Snel een uitvoerig rapport.
welbespraakt en vriendelijk
Doen wat ze moeten doen met een keurig rapport
Keurder was vriendelijk en legde alles goed uit, rapport was ook snel beschikbaar de volgende dag.
Zeer tevreden. Niks op aan te merken.
Fijn dat ze zowel het energielabel als de bouwtechnische keuring konden doen. Dan heb je maar met 1 partij te maken.
Snelle afspraak, snel rapport en vriendelijk personeel.
Zie boven
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed, nette uitleg over hoe en wat, en snelle reactie betreft het bouwkundig rapport. Zeer goede ervaring dus.
Wij hadden snel een bouwkundige keuring nodig en daarvoor konden we goed terecht. Vriendelijke werknemer met duidelijke uitleg op al onze vragen. Het rapport was er de volgende ochtend al!
Twan was erg vriendelijk en rustig. Hij staat open voor vragen en neemt je mee in wat hij ziet, dit heb ik als erg prettig ervaren.
De medewerker was op tijd , deskundig, en nam alle tijd voor de keuring
Aardige man, weet waar hij het over heeft, duidelijk en eerlijk. Dacht mee.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!