Filters

10

Eindelijk gelukt!

Na jarenlang eindelijk gelukt schrijf ik. Want na diverse pogingen om te stoppen met roken, rook ik niet meer. De hypnose gegeven door Ben heb ik als zeer ontspannen ervaren en ik heb daarna geen behoefte meer gehad aan een sigaret. Dank je wel! Ik ben er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Het was een aparte ervaring maar voor mij zeker de moeite waard! Ik ben er heen gegaan om mij te laten helpen met het stoppen met cannabis gebruik, en het was echt het steuntje in mijn rug die ik nodig had! Ik loop al een paar jaar te struggle met die verslaving en kreeg het alleen voor elkaar als ik het voor iets of iemand anders deed! Maar voor mezelf was het niet de moeite waard en met behulp van Tim heb ik in kunnen zien dat ik het weldegelijk waard was! Je krijgt een hele goeie uitleg hoe het in zijn werk gaat! En het zijn hele fijne rustige mensen die je begeleiden! Zeker een aanrader voor mensen die net als ik heel graag willen stoppen maar het zelf niet voor elkaar krijgen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben supertrots op mezelf

Vanaf het moment dat ik de locatie waar ik ben behandeld verliet stond ik zo sterk in mijn schoenen, en dat is 2 dagen en 2 weken geleden maar het voelt alsof ik al veel langer geleden ben gestopt. Ik had de sessie ook doorgestuurd gekregen en heb hier heel veel kracht uitgehaald. Er komen meteen zo’n mooie dingen op mijn pad. Ook was mijn vraag bij de sessie om me eens gelukkig te voelen. Nou lieve mensen ik heb echt intensieve mooie geluksmomenten gehad doordat ik zo ontzettend trots ben op mezelf. Ik had nooit maar dan ook nooit gedacht dat stoppen met roken mij zou lukken. Ik ben Ben zo ontzettend dankbaar. Als je echt wil stoppen met roken dan raad ik je aan om deze stap te zetten voor een heel mooi en nieuw begin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzondere ervaring met geweldig resultaat!

Mooi dat er aandacht besteed wordt aan zowel bewust als onbewuste knelpunten bij het stoppen met roken. Het is niet dat ik geen moeilijke momenten meer heb gehad sinds de hypnose, maar op die momenten besef ik me heel goed dat dit gevoel tijdelijk is en weer weg gaat. Het geeft me heel veel rust en ik zou het dan ook iedereen aanraden! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na Tim’s Hypnose geen roker meer, nooit meer!

De hypnosesessie met Tim om te stoppen met roken was echt boven verwachting en heel bijzonder. Hij stelt de juiste vragen, vraagt door en komt tot de kern en dat is wat nodig is! De hypnose zelf was voor mij magisch en emotioneel en ik visualiseer het nog steeds als de gedachte van een sigaret opkomt. Maar niet roken kost geen moeite en ik ben zooo ontzettend blij !! Gun jezelf deze sessie , kado aan jezelf❤️!

 • Aanbevelen? Ja
9

ik heb me heel veilig gevoeld door de professionele begeleiding van Wilma en Ben

in de sessie familieopstelling had ik een voor mij zelf heldere vraag. deze is die middag door de representanten op een bijzondere wijze beantwoord. ik zat naar mijn eigen film te kijken en verwonder me erover hoe het mogelijk is dat wildvreemde mensen mijn situatie zo helder kunnen spiegelen. Heel bijzonder en waardevol. met dank voor iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

7 okt had ik een afspraak bij Tim om te stoppen met roken. Sinds de behandeling heb ik niet meer gerookt en ben helemaal niet onrustig of zo, wat ik wel verwachtte. Ben er heel blij mee !

 • Aanbevelen? Ja
9

100% tevreden

Niet verwacht dat het zou werken maar het werkt wel ben blij dat ik het gedaan heb

 • Aanbevelen? Ja
10

Een krachtige steun in de rug

Ik heb een geweldige ervaring mogen meemaken . Ben met 24/7 blowen naar 2 jointjes savonds gegaan En doe dit nu 4 wkn De volgende stap is naar 1 joint De sessie heeft mij naar mijn zin geholpen , ik had die ruggesteun echt nodig omdat ik helemaal was vast geroest ! Het kaartje wat ik had uitgekozen “ ik zet door “ blijft van toepassing . Extra dank aan Tim , superbedankt en het was zeer aangenaam . Namaste

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakman

Ongelofelijk blij dat ik de stap heb genomen om Ben te benaderen voor hulp. Heeft mij enorm geholpen om door een moeilijke periode heen te komen. Ik denk nog vaak terug aan de “handgrepen”die hij mij heeft geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel verhelderend

Een verhelderende ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, hoogtevrees is weg

Mijn man en zoon (14 jaar) zijn in de praktijk geweest. We werden netjes ontvangen en er werd uitgelegd wat de bedoeling was. Ze zouden allebei apart onder hypnose gebracht worden en door middel van deze behandeling zouden ze van de hoogtevrees af zijn na mogelijk 1 behandeling. Uiteraard waren we een beetje sceptisch of dit ook echt wel zou werken. Na de behandeling zijn we meteen naar een hoge klimtoren gereden. En.....het heeft voor beiden geholpen. Ze gingen allebei zonder angst de toren op en ook weer naar beneden. En ook de keren daarna zijn we nog op verschillende plekken geweest waarbij de heren vaak angst hadden, maar ook nu bleef de hoogtevrees weg. Een bijzondere ervaring en we zijn er erg blij mee dat we deze stap genomen hebben. Een aanrader dus.

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel inzichten gekregen en een fijne behandeling

Via hypnotherapie een body scan gehad wat heel bijzonder was, met aandacht op het buikgebied ivm Pds. Hopelijk gaat dit helpen om dit te verhelpen. Ben heeft me door middel van het gesprek voorafgaand inzichten gegeven waar ik veel aan heb.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gestopt is gestopt

Ik kwam 3 weken geleden bij Tim met de mededeling ‘ik wil stoppen met roken’ en jij mag mij daarbij helpen. Ik was en ben er klaar mee! Het stinkt en is daardoor onverzorgd, kost veel centjes (lees: ik rookte zo’n €13 per dag op) en het is ongezond al heb ik voor mijn gevoel nergens last van. 1 uur durende sessie met Tim en ik ben inmiddels 3 weken gestopt! Ik heb nog wel trek (wat zeker minder wordt) maar heb niet de behoefte om er een op te steken. Het is voor mij zeker de moeite waard geweest! Is jouw mindset goed, dan kan jij dit ook… ‘Gewoon’ de eerste stap zetten en bellen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring

Nemen de tijd voor je, heerlijk ontspannend. Vanwege mijn diabetes onder hypnose afvallen, het werkt ook nog. Het is aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnenkomen als roker en naar buiten stappen als een niet roker.

In een ontspannen sfeer je motivaties bespreken om te stoppen met roken Dit is tijdens de hypnose aan bod gekomen. Sinds de hypnose geen zin of behoefte meer gehad aan een sigaret. Kan vol trots aan mijn kinderen vertellen dat mama niet meer rookt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top prestatie

Na 50 jaar lang 1 pakje shag per 2 dagen gerookt te hebben, ben ik nu gepromoveerd tot niet roker. Moeilijke momenten? Ja maar die duren ongeveer 5 tellen. Nog maar 2 weken maar toch trots op jullie en mezelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben echt super tevreden zo blij dat ik het gedaan heb

Zo blij dat ik de stap heb genomen om met hypnose af te vallen . Sinds ik geweest ben bij tim heb ik totaal geen zin meer gehad in snoep of andere slechte dingen. Tim heeft me echt super goed geholpen . Super blij dat ik het gedaan heb

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik rij weer zonder angst

Ik was vrij onzeker vooral op de snelweg Nu is het weer normaal goed dus Ik ben nu weer zonder angst

 • Aanbevelen? Ja
10

Super mooi

Al twee familieopstellingen gedaan. Beide keren erg leerzaam maar ook heel mooi. Ben en Wilma zijn goed op elkaar ingespeeld en hanteren een hele natuurlijke manier van het begeleiden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische

Moest stoppen met roken omdat ik blaaskanker heb maar kon het niet alleen..dus n afspraak gemaakt met tim..ik was wat zenuwachtig maar hij stelde mij gerust ..het is nu 1 week geleden dat ik hypnosetherapie gehad heb en ik rook nog steeds niet ...tim je bent n engel bedankt...mijn man maakt binnenkort ook n afspraak dan kunnen we rookvrij verder...gr.heleen

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm ontvangst wat zorgde voor een vertrouwd gevoel en fijne behandeling met goed resultaat

Gelijk bij binnenkomst verwelkomde Bert me op zo’n manier dat ik me direct op mijn gemak voelde. Ik kwam voor een behandeling om van mijn nagelbijten af te komen. Gaande het gesprek over mijn leven wist Bert al gauw te doorgronden waar het probleem bij mij zat. Dat is bijzonder want het is iets waar ik eigenlijk nooit over praat. Bert heeft me hierin handvaten gegeven. Vervolgens heb ik de hypnose behandeling ondergaan. Dat heb ik als fijn en prettig ervaren. Nu een maand later heb ik nog geen drang om nagels te bijten. Bert kijkt niet alleen naar het probleem nagelbijten maar bekijkt het gehele plaatje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal perfect

Ik heb in 1 familieopstelling zo veel inzicht gekregen in aanwezige patronen die invloed hebben waarvan ik mij niet bewust was. Ik kom zeker terug! Wat fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk begrepen en geholpen worden

In een zoektocht naar mijzelf en helemaal ontregeld ben ik hier terecht gekomen. Ik was vaak moe en futloos en merkte dat mijn zonnevlecht erg raar deed. Ik was er echt beroerd van. Ik werk sinds kind al met mijn gidsen maar dit probleem kon ik zelf niet meer regelen en niet met iedereen bespreken. Want blijft toch beetje gek. Ik ben bij Wilma terecht gekomen en ik voelde mij echt gehoord en welkom. Aangezien ik al sinds kind met mijn gidsen werk was dit een enorme ervaring omdat ik nog niemand toegestaan heb om mij met energie te kunnen helpen. Maar de warmte die ik kreeg tijdens de sessie en tips and tools ben ik oprecht een ander mens. Stukken rustiger en ik kan er weer tegen aan. Zeker een aanrader als je misschien net als mij opzoek bent naar je innerlijke zelf en hulp kan gebruiken om stapje dichterbij te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder en vertrouwd

Als vraagsteller bij een familie-opstelling geweest, heel indrukwekkend en heeft mij meer inzicht gegeven waar ik heel dankbaar voor ben! Bij Wilma een energetische behandeling gehad en dit voelde heel veilig, vertrouwd en respectvol. Zij gaf mij tips en vertelde wat zij doorkreeg tijdens de behandeling. Heel bijzonder en waardevol voor mij!

 • Aanbevelen? Ja

Over Holistisch Centrum Brabant

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden om te groeien in bewustzijn, te zoeken naar zingeving en het verder ontwikkelen van jouw spiritualiteit. Samen vinden we een antwoord op vragen als: wie ben ik eigenlijk? Waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen? Wat is mijn taak hier? Hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij werken hierbij zowel individueel als in groepen. Daarnaast bieden we ook enkelvoudige sessies aan bijvoorbeeld; stoppen met roken of afvallen met gebruik van hypnose. Wij zijn er ook voor traumaverwerking met EMDR of om weer in balans te komen met: holistic pulsing of een reiki behandeling.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd