Wij zijn in de winkel zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ook de service bij de bezorging (die keurig vantevoren per mail werd aangekondigd) van het product dat wij besteld hebben was prima. De bezorgers hebben het product (een topper) op eigen initiatief naar de slaap etage gebracht.
Ons nieuwe bed slaapt heerlijk en we zijn heel erg tevreden.
helaas een verkeerd matras geleverd gekregen maar dat wordt opgelost vandaar maar vier sterren iov vijf
In de winkel werd veel tijd gegeven voor het uitkiezen van het gewenste bed en matras. Daarnaast is er een ruime keus aan bedden in verschillende prijscategorieën.
In de winkel erg goed geholpen bij de keuze van welk matras het fijnste ligt. Levering van de matrassen prima uitgevoerd. Dit was de 2e keer dat ik er iets gekocht heb en voor een 3e keer kom ik zeker weer langs.
Bij droomvlucht wordt je heel goed geholpen En je voelt dat er met aandacht nagedacht wordt wat wat voor ons het beste resultaat is het werd de de pullman boxspring met de pullman matrassen en 1 bed verrijdbaar met wieltjes En niet opdringerig van gelijk beslissen De bezorging door de jongens perfect perfect
Prima service, verstand van zaken, grote keuze.
Toen de monteurs weg waren ontdekte ik nog iets, maar zonder problemen kwamen ze aan het einde van de dag terug en maakte het naar volle tevredenheid weer in orde.
Een zaak waar ik zeker zal terugkomen en zeker aan anderen kan aanbevelen.
Geen gedoe, gewoon zoals het moet. Op tijd geleverd, goede kwaliteit, snelle installatie. Tot nu toe geen klachten!
Fijn geholpen. Vriendelijk.
In de winkel geweldig geholpen. De jongens van de bezorging waren geweldig toppie !!!
Zeer goed geholpen tijdens onze zoektocht naar een nieuwe boxspring. Namen ruim de tijd om ons te adviseren. Bezorging en plaatsing ging ook erg soepel.
Beste T., Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en dit mooie eindcijfer. We hebben u graag geholpen in uw zoektocht naar een nieuwe boxspring en zijn blij dat dit zo goed geslaagd is. Uiteraard wensen we u nog veel slaapplezier op uw nieuwe bed! Met uitgeruste groet, Namens het gehele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Er werd ruimschoots de tijd genomen om tot het beste advies te komen voor ons, om een nieuw bed te kopen. Er werd alle tijd gegeven om de diverse matrassen uit te proberen en de verschillen goed te voelen. Daarna is de levering vlot verlopen. We werden 20 minuten voor aankomst van de bezorgers gebeld. Alles is perfect verlopen. Een hele fijne ervaring. Hier voel je, je nog klant!
Beste Ellen, Wat een enthousiaste beoordeling, dank u wel! We hebben graag de tijd genomen u van advies te voorzien en het is fijn terug te lezen dat dit zo goed gewaardeerd wordt. Dat alles perfect is verlopen daar kunnen we alleen maar ons best voor doen, en het is echt heel fijn te lezen dat dit zo positief is ervaren en bevalt. We zijn blij u als klant te hebben mogen verwelkomen en vertrouwen er op dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe bed. Nogmaals bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Namens het gehele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Prima service….net en vakbekwaam personeel
Beste Maya Martens, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u ons bedrijf zo prettig heeft ervaren. We hebben u graag geholpen en geadviseerd! Nogmaals bedankt voor de mooie review en slaap lekker! Met uitgeruste groet, Namens het gehele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
We zijn heel goed geholpen en gesteund in ons project. Echt top! De service en installatie was ook top. Super bedankt voor alles!!
Verkoper heeft alle tijd genomen (2 uur!) voor goed advies. Bezorging prima en omruilen van een kussen binnen een week was geen enkel probleem. Klanttevredenheid staat voorop!
Voldoet aan hetgeen wij er van hadden verwacht.
Ik ben zeer tevreden over het advies en de begeleiding in de winkel. Zeer tevreden over de orderverwerking en de aflevering. Alles naar wens gegaan!
Uitgebreid geholpen! Alles naar wens!
Mijn matras gekocht bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel. Prima geholpen met eerlijk en goed advies in de winkel.
Goede adviezen , nemen alle tijd voor je , goede service , zéér klant vriendelijk . Raad Droomvlucht slaapcomfort écht aan iedereen aan .
Beste C., BEdankt voor het herzien van uw beoordeling. We zijn blij dat we met u in contact konden blijven om eventueel ongenoegen weg te nemen. Het is met die verstande nog mooier terug te lezen dat u ons nu zo'n mooi eindcijfer geeft. Daar doen we ons best voor en het is fijn dat dit uiteindelijk bij u ook gelukt is. Nog veel (slaap)plezier van uw aankoop en u bent altijd welkom terug in onze winkel, ook voor een kopje koffie ;) Met vriendelijke groet, Namens het gehele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Originele beoordeling
Goede adviezen , nemen alle tijd voor je Levering duurde sowieso érg lang . Voor mij véél langer dan er officieel voor stond . Dát is wél érg jammer . Werdt niet vanuit jullie op de hoogte gehouden hoe de levering voor stond . Moest zelf vaak erover bellen .
Keurig geholpen goed advies Netjes afgeleverd
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.