Netjes geholpen in de winkel. Konden rustig allerlei matrassen uitproberen en er werd meegedacht over de kosten tussen de verschillende merken. Het afleveren ging netjes op tijd en de oude matrassen werden meegenomen ondanks wij dat vergeten waren aan te vragen. Keurige service.
Ik slaap er nu alweer een paar weken op. Rugklachten zijn verdwenen en ik slaap beter dan voorheen. Super tevreden.
Ja, onder voorbehoud. Matrassen voldoen niet geheel aan onze verwachtingen.
Beste F, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat de matrassen niet geheel voldoen aan uw verwachtingen. Graag nemen wij hier nog even contact over op met u. Ook zien we dat er wat betreft Communicatie, Kwaliteit en Advies nog verbeterpunten zijn. Uiteraard zullen wij uw feedback meenemen om in het vervolg onze service te verbeteren. Vriendelijke groet, Martijn
Fijn geholpen en erg tevreden over de kwaliteit van het bed. Bedankt!
Prettig, persoonlijk en deskundig geholpen
Prima geholpen en geleverd.
Prima bedrijf! Zeer tevreden!
Van begin tot eind prima geholpen. Deskundig advies, waarbij ook rekening werd gehouden met ons budget.
Goede afspraken gemaakt en alles kon
Super geholpen, en eerlijk advies. Kortom zeker een aanrader
Heel tevreden met alles!
Fijn bedrijf met goede service. Geslaagd voor m-line 8 even 2 maanden wennen en nu heerlijk
goed advies vlot geleverd
Alles werd goed uitgelegd door de verkoopster, ze nam echt de tijd en liet ons ook van alles proberen. We mochten wat kleurstalen meenemen. De bezorging was ook prima. Er zat een constructiefout in, maar dit is snel en vakkundig opgelost.
Goede voorlichting, levering perfect op tijd
Vakkundige voorlichting prima service.
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.