Ik ben doorgaans erg zuinig met hoge beoordelingen, maar hier geldt: "Het kan gewoon niet beter"! Van het eerste contact t/m levering en installatie, het was gewoon perfect: Duidelijk, deskundig, op tijd en vriendelijk.
Beste Hans, U maakt ook onze dag helemaal goed met deze mooie review. Fijn dat alles goed is bevallen, en uiteraard hopen we dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe bed! Maar als u net zo zuinig bent op het bed als op reviews dan moet dat helemaal goed komen. Vriendelijke groet, ^ Martijn
Prima Bezorgers erg behulpzaam Aanbeveling 👍
Prettig geholpen in de winkel. Communicatieprobleem bezorging geheel in ons voordeel opgelost. Kortom: een aanrader om hier te kopen.
problemen met lange(re) levertijd zijn keurig opgelost, montage en afvoer oude bed cf afspraak geregeld; als nu ook nog een extra kussenvulling geleverd kan worden ben ik 100% tevreden
Beste Rien, Bedankt voor de review! Uiteraard kunnen wij een navul verpakking voor uw kussen leveren. Wij nemen deze week nog contact met u op om het een en ander af te stemmen. Vriendelijke groet en slaap lekker, ^ Martijn
Leuke ontvangst goede uitleg en juiste en snelle afhandeling na de bestelling vanwege niet op voorraad alles vlot en correct afgehandeld .
Wel wennen aan een nieuw matras.
Beste Th, Bedankt voor de review! Het is inderdaad zo dat men gemiddeld 2 tot 3 weken moet wennen aan een nieuw matras of boxspring. Geef het lichaam de tijd om opnieuw een comfortabele houding te vinden en hopelijk ligt u na een aantal weken weer helemaal naar wens. Met vriendelijke groet, ^Martijn
Netjes en correct behandeld super!
Klant vriendelijk en netjes afgehandeld zowel in de zaak als thuis!
Goed advies, keurige bezorging.
Is allemaal in orde niks op aan te merken Het nieuwe bed bevalt prima
Personeel bij aflevering is niet klantvriendelijk
Ondanks dat het achterbord van ons nieuwe bed beschadigd was. Is er snel een nieuwe geleverd dit is goede service. Ook de montage is perfect gegaan en op afspraak. Al met al TOP.
Super geholpen met de keuze van mijn bed. Gemoedelijk personeel en ook de aflevering was perfect geregeld!!
Goede voorlichting, prima contact in de winkel.
Super bedankt!!
Service zeer hoog, eerlijk en klant gericht. Kom zeker nog is terug
Goede voorlichting gekregen, er werd ruim de tijd genomen. Heerlijk bed uitgekozen. Er ging iets mis bij levering, maar dat werd keurig opgelost!
verkoper nam echt de tijd voor ons. De spullen zijn ook op de afgesproken tijd en datum bezorgd.
Prettig geholpen en alles compleet en op tijd geleverd.
Netjes geholpen in de winkel. Konden rustig allerlei matrassen uitproberen en er werd meegedacht over de kosten tussen de verschillende merken. Het afleveren ging netjes op tijd en de oude matrassen werden meegenomen ondanks wij dat vergeten waren aan te vragen. Keurige service.
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.