prima zaak omdat alles klopte

alles klopte van begin tot eind, caroline heeft ons prima geadviseerd en de aflevering was eveneens prima, zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.

• Communicatie

Goed advies en super service

Bij verschillende bedrijven wezen kijken voor een bed. Meeste afstandelijk weinig inlevingsvermogen. Dicht bij huis in Krimpen gingen we ook even langs Droomvlucht. Zeer goed geholpen goed advies , ruimte voor vragen alle tijd. Hier een Pullmanbed gekocht. Op tijd geleverd en de monteurs hebben alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Waren zeer klant vriendelijk en niets was hun te veel. Super ervaring in ons eigen dorp.

Super geholpen!

Bij het bestellen van onze nieuwe topper hebben wij goed advies mogen ontvangen. Ook het leveren ervan ging soepel. Inmiddels slapen wij weer heerlijk op onze eerder gekochte boxspring bij droomvlucht!

Deskundig en goed inspelend op wensen klant

Het gaat niet alleen om een nieuw bed. Belangrijk is dat de keus uiteindelijk aansluit bij de persoonlijke omstandigheden. Daarvoor is deskundigheid en luisteren essentieel. Dat vindt je bij Droomwereld

Professioneel, vakkundig, klantgericht en prima service !!!

Regelmatig last van pijn in onderrug. Ben groot en zwaar dus had een echt harde matras nodig. Vakkundig geholpen. Matras gekocht uit eigen Dreamcare collectie, extra firm. Na de eerste nacht (met tegenzin) opgestaan ... en vrijwel geen rugpijn meer. Zalig !!! AAAAA+++++ bedrijf. 100% AANBEVOLEN. Hartelijk dank.

Op de sec na op tijd,heel beleefd en professioneel..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klant vriendelijk ontvangen goede uitleg en service. Wij zijn zeer tevreden over het slaap comfort en het gemak over het opmaken van de bedden,en de laatste hoeslakens zijn perfect vriendelijke groet Dhr. en Mvr. Verruijt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies in de winkel, namen de tijd en eerlijke informatie. Prima oplossing voor onze wensen. Communicatie betreft levering had beter gemogen. Boxspring is prima staat en door keurige bezorgers geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In eerste instantie dacht ik dat een verkeerd matras had besteld, omdat ik gebruik maakte van het eigen merk van Droomvlucht en vond dat de vergelijking met het matras dat ik in de winkel had uitgeprobeerd, niet overeen kwam. De verkoper heeft mij echter ervan overtuigd dat het verschil minimaal is en dat dit verschil alleen in de tijk van het matras is. Wel zou ik een tip willen geven, zorg ervoor dat het eigen merk ook in de winkel wordt uitgestald, zodat de klant exact weet welk product hij/zij koopt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Slaap prima. Alleen de rits van de topper is niet goed. Wacht nog op een reactie van Droomvlucht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden het een prima idee om bij de locale detailhandel een bed te kopen en dat is ons uitstekend bevallen. Gemiddeld geven wij een 9,5.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettige klantervaring, goed advies, prima bed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en goede service Ga zo door

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie over langere levertijd hadden we wel op prijs gesteld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Persoonlijke benadering, goed luisteren en dan goed adviseren. Gewoon erg goed en Jory is een topper.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben doorgaans erg zuinig met hoge beoordelingen, maar hier geldt: "Het kan gewoon niet beter"! Van het eerste contact t/m levering en installatie, het was gewoon perfect: Duidelijk, deskundig, op tijd en vriendelijk.

Prima Bezorgers erg behulpzaam Aanbeveling 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen in de winkel. Communicatieprobleem bezorging geheel in ons voordeel opgelost. Kortom: een aanrader om hier te kopen.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.