prima service en correcte plaatsing van bed en kast

zeer netjes geholpen bij aankoop , en nette plaatsing van kast en bed , kortom perfect

• Communicatie

Fijn verkoopgesprek, contact over leveringsdatum, snelle levering en vriendelijke monteurs.

Ontzettend plezierig

Zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd

Zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd

• Communicatie

afspraak is afspraak/tijd is geld

no problemo

• Communicatie

Goede uitleg en prima service

In alle rust een goede keuze kunnen maken in de winkel en goede hulp gekregen bij de keuze. Ook het aanpassen van de keuze na levering was mogelijk.

• Communicatie

Prima uitleg over verschillende matrassen en een goede service.

Prettige winkel & service

Fijne winkel, vriendelijk personeel. Ook de bezorgers waren erg attent en voorzichtig met de bezorging! Super ervaring

Top zaak

Ben er goed geholpen de service is echt super goed

• Communicatie

Kom naar droomvlucht en en zult ervaren wat een geweldige service u daar krijgt

Geweldige zaak

• Communicatie

Een zaak waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan

Goede prijs voor 2 matrassen. Duidelijke uitleg over de matrassen. Zeker de moeite waard om langs te gaan. En inderdaad lekkere koffie. Marco neemt ook alle tijd om je vragen te beantwoorden.

• Communicatie

Prettige winkel, goed geholpen.

Goed product, ouderwetse service

Deskundig geholpen, levert vlot en volgens afspraak, prima prijs/prestatie.

• Communicatie

Prima service, goed advies.

• Communicatie

Goede voorlichting en kennis van zaken

Goede uitleg en neemt de tijd

• Communicatie

Goede service is goud waard, en dat leveren ze.

Goede service is goud waard, en dat leveren ze.

Super!

Super advies en service! Helaas werd het bed niet binnen de beloofde vier weken bezorgd, maar de goede bezorging en installatie maakt een hoop goed!

Klant vriendelijkheid

Voor de goede service zijn wij weer voor droomvlucht slaapcomfort gegaan.

• Communicatie

Goede service en een prachtig bed!

Ik ben goed geholpen en heb foto’s van alle informatie via de telefoon ontvangen. Het bed was na levering uit de fabriek snel geleverd en goed in elkaar gezet. Helemaal top!

• Communicatie

Fijne zaak om een bed te kopen

Goed geholpen en goed advies, en een snelle Levering !

• Communicatie

Goed En de bezorging was ook prima

• Communicatie

Topbedrijf met kwaliteit en service!

Reeds 15 jaar klant bij Droomvlucht. Kwaliteit en service zijn top.

uitstekende service

In de winkel in Zevenhuizen uitgebreid en uitstekend geholpen van advies en testen. Op laatste moment na bestelling tot nog een ander kussen uitgekozen, dit was geen probleem. Bij aflevering van het bed thuis werd het bed bezorgd door twee vriendelijke mensen die het vlot in elkaar monteerden en alle afval netjes meenamen. Kortom prima medewerkers en uitstekende service.

• Communicatie

Goede advisering, prettig contact en prima aflevering!

Voor de aankoop werden wij heel rustig en goed geadviseerd door mevrouw Zuidervaart. Tegen de tijd dat levering kon plaatsvinden, hadden wij goed contact over moment en wijze van levering. De levering zelf en de montage van het bed werden prima verzorgd door twee zeer vriendelijke en nette heren, die ook zorgden voor een goede demontage van het oude bed en het oude bed voor ons naar beneden brachten, waar het kon worden opgehaald door een tweede-kans-winkel.

• Communicatie

Vriendelijk personeel, goede adviezen, mooie sfeervolle winkel.

Het kopen van mijn ledikant (elektrisch verstelbaar) met matras en kussen vond ik bij jullie een hele fijne ervaring. En ik slaap weer erg goed zonder nek- en rugpijn!

• Communicatie

Aardige mensen met goede service

Nemen de tijd voor de klanten met goede adviezen en een bak koffie

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.