Personeel is heel attent en vriendelijk en goeie service.
Beste Jennifer, Van zo'n cijfer worden we een beetje stil. Fijn om te horen dat u ons en onze service zo prettig heeft ervaren. Bedankt! Vriendelijke groet, ^Martijn
Ons oude bed gaf rugklachten, na diepgaande analyse een advies gekregen. Nu, drie weken na het advies en bijbehorende aanpassing van ons bed, worden we nagenoeg zonder rugklachten wakker. Een fijne start van de dag !
Goede begeleiding veel keus
Beste Andy, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. En met een acht zijn wij zeker tevreden! Vriendelijke groet, ^Martijn
Jammer dat je moet betalen voor het afvoeren van de oude matrassen
Beste Ada, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u ons advies als goed heeft ervaren. Het spijt ons ook dat wij de matrassen niet meer kosteloos retour kunnen nemen. Waarom we dit doen lichten we graag toe op onze website: https://www.droomvluchtslaapcomfort.nl/over-ons/oude-matras-retour Uiteraard dat u met de nieuwe matrassen wel weer goed zult slapen! Vriendelijke groet, ^Martijn
Wij zijn zeer goed geholpen bij het kiezen van een bed voor ons en voor onze zoon. De service en montage was top: de bedden zijn razendsnel gemonteerd en ze waren creatief meedenkend bij het plaatsen van het bed op een verdieping met een draaitrap.
Beste Nathalie, Wat fijn om te horen dat u alle onderdelen zo positief heeft ervaren! We zullen de complimenten zeker doorgeven aan onze bezorgers/monteurs. Vriendelijk bedankt! ^Martijn
Snel enkundig
Beste Ron, Een eenvoudige en complete review. Bedankt! Vriendelijke groet, ^Martijn
Goed geholpen, levering volgens afspraak en zeer belangrijk. Niet meer wakker gelegen Door een prima product.
Beste A-J van dam, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Mooi om te horen dat u sinds uw nieuwe bed niet meer wakker ligt! Dat dit nog maar vele jaren mag aanhouden. Vriendelijke groet, ^ Martijn
Er werd ingespeeld op mijn wensen en meegedacht voor het type matras ik het beste kon hebben.
Beste D.L. Oldenbu, Wat een prachtig mooie review! Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze achter te laten. Persoonlijk advies is zeer belangrijk bij het bepalen van het beste comfort voor u, en we hebben dit dan ook uiteraard graag aan u gegeven. Nog vele goede nachten gewenst! ^Martijn
Prima geholpen. We hebben weer een fijne matras.
Beste fam. Butter, Bedankt voor de review! Leuk om te horen dat we goed zijn voor uw nachtrust! Dit doen we uiteraard graag, en ik ga er vanuit dat er nog vele goede nachten zullen volgen. Veel plezier van uw nieuwe matras. Vriendelijke groet, ^Martijn
Goede service met goed advies en komen afspraak keurig na . Zeer netjes te woord gestaan.
Beste Dhr./Mevr., Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. We streven er naar u op een zo goed mogelijke manier te helpen. En het is fijn om te horen dat dit goed is bevallen! Vriendelijke groet, ^martijn
Fijn bezorgers en nette service op vlakken. En natuurlijk door een goed advies een lekker bed.
Beste Frank, We zullen de complimenten doorgeven aan onze bezorgers! Bedankt voor het mooie cijfer! Uiteraard hebben wij u graag geholpen en geadviseerd. Met vriendelijke groet, ^Martijn
Er wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. In ons geval bleek het alleen nodig de topper te vervangen en niet meteen de matrassen of het bed. Het was een eerlijk advies.
Beste Anneke, Zoals ze vaker zeggen: Eerlijkheid duurt het langste. Uiteindelijk is een goede nachtrust voor u ons doel, en het is fijn om te horen dat het advies hiervoor goed bevallen is! Bedankt voor de review en slaap lekker. Vriendelijke groet, ^Martijn
Neemt de tijd voor de klant. Luistert goed en het resultaat is wat ik er van verwacht had.
Beste Piet, Wat fijn om te horen dat het resultaat helemaal naar wens is! We hebben u graag geholpen in onze winkel en zijn daarom ook erg blij met deze beoordeling. Bedankt! Vriendelijke groet, ^Martijn
Positieve ervaring
Beste Jan Douma, Bedankt voor de review. Uiteraard hopen we dat uw aanschaf ook nog lang voor een positieve ervaring bij u zal zorgen! Vriendelijke groet, ^Martijn
Goede ervaring bij droomvlucht , heb er al 2 klanten naar toe gestuurd omdat het een prettige verkoop omgeving is en vriendelijke benadering vd klanten en deskundigheid
Beste dhr./mevr. van de wal, Bedankt voor deze mooie review en aanbeveling! We streven er naar om iedereen zo goed mogelijk te helpen en adviseren, en het is prettig te horen dat dit goed is bevallen. Vriendelijke groet, ^Martijn
Prima en prettige klantbenadering!
Beste Edmund, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling achter te laten. Fijn dat wij u als klant mochten verwelkomen in onze winkel. Nog veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, ^ Martijn
We zijn super goed en vriendelijk geholpen! En wat slapen we nu lekker! Heerlijk!
Beste Ada, Wat fijn om te horen dat u nu heerlijk slaapt! We zullen de complimenten doorgeven. En uiteraard heel hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, ^ Martijn
We zijn erg goed geholpen, en hebben een heerlijk bed gekocht! Is netjes thuis geleverd en gemonteerd! Helemaal super en we slapen echt heerlijk;) We zouden iedereen adviseren om hier een bed aan te schaffen!
Beste Dhr. Schouten, Bedankt voor dit mooie compliment! We doen hard ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te horen dat dit bij u ook gelukt is. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe, en nogmaals bedankt voor deze mooie review. Vriendelijke groet, ^ Martijn
Goed maar ik had niet gedacht dat het kon schuiven. Het is goed om dat duidelijk te vertellen aan de klant. Overigens goed geholpen in de winkel.
Beste mevrouw bakker, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een beoordeling achter te laten. Uiteraard ook voor deze gebruikerservaring. Dit zullen we zeker mee nemen in het vervolg. Vriendelijke groet, ^ Martijn
Goede service, transparant en betrouwbaar.
Beste Elise, Bedankt voor deze mooie review en beoordeling. Het is altijd fijn om te horen dat onze speerpunten ook goed worden ervaren! Nog veel plezier van uw aankoop en slaap lekker. Vriendelijke groet, ^ Martijn
Wij hebben een prachtig Avek bed voor onszelf aangeschaft en voor mijn moeder een Caresse bed. Er werd alle tijd voor ons genomen en voor mijn moeder ook. De aflevering was ook tip-top, hele fijne, nette bezorgers die goed meedenken en netjes werken. Helaas was het matras voor mij niet de juiste. Droomvlucht (en Avek) heeft er echt alles aan gedaan om het op te lossen, echt heel erg fijn. Mijn man sliep vanaf moment nummer 1 perfect op het matras. Zo zie je maar weer dat het zo persoonlijk is, een matras! Verder heeft Droomvlucht in Zevenhuizen écht een uitgebreid assortiment. Dank Marco!!! Vriendelijke groet, Jessica Groote
Beste Jessica Groote, Van zo'n review worden we even stil. Fijn om te horen dat, na de oplossing, ook u nu een goede nachtrust kunt ervaren. Uiteraard geven we het dankwoord door aan Marco! En nogmaals bedankt voor het mooie totaal cijfer! Vriendelijke groet, ^Martijn
Van begin tot eind een prima ervaring. Deskundige medewerkers, goede communicatie, snelle levering en het eindresultaat geheel naar wens.
Beste Anja, Bedankt voor de review. We hebben u graag geholpen, en het is fijn om te horen dat het ook van uw kant goed bevallen is! We vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van het eindresultaat! Vriendelijke groet, ^Martijn
Mijn bestelling heeft enige vertraging gegeven, dit is heel netjes opgelost door het bieden van een tijdelijke lattenbodem, waardoor ik uit de brand ben geholpen.
Beste dhr/mevr. M. Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Wij hebben u graag geholpen, en zoals u heeft ervaren denken we graag mee in het vinden naar een passende oplossing. Vriendelijke groet, Martijn
Een leuke, aardige en goed advies en raad. En prima kwaliteit van de spullen van alle soorten beddengoed.
Beste Regina, Fijn dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. En uiteraard mooi om te lezen dat u ons advies en onze producten op deze manier waardeert. Beter dan uw omschrijving in de titel kunnen wij onszelf niet omschrijven. Bedankt! Vriendelijke groet, ^Martijn
Zeer fijn geholpen door de dame (Janny), na een dag bedden kiezen. Na 3 soorten bedden geprobeerd te hebben kwamen we er achter wat ons beviel. Nagedacht over de keuze en uiteindelijk voor Pullman gekozen. Een prima keuze! Mede dankzij de verkoopster! Helemaal niet opdringerig en goed luisterend naar onze wensen. Ook de mannen die het bed kwamen afleveren en monteren, niets anders dan lof. Netjes en beleefd! Ik zou het iedereen aanraden om daar over bedden te laten informeren en er evt 1 aan te schaffen. Fijne winkel met veel keuze!
Geachte Dhr. John, Van zo'n uitgebreide review worden wij heel blij. We zullen de complimenten aan Janny en onze bezorgers/monteurs doorgeven. Bedankt voor de review! Vriendelijke groet, ^Martijn
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.