Vriendelijk medewerkers.

Goede voorlichting en correcte aflevering.

Zie hieronder

Geweldig geholpen bij de aankoop. Ze nemen echt de tijd. We zijn 3 uur bezig geweest om het beste bed voor ons te vinden. Ook het installeren van het bed was goed geregeld. Alle rommel weer meegenomen. Heerlijk geslapen in ons nieuwe bed. Een aanrader.

• Communicatie

Ik werd goed en rustig geholpen een keus te maken in het kopen van een matras.

• Communicatie

Fijne, goede en professionele advies! Zeer tevredenn

We werden zeer prettig geholpen en vonden dat de verkoper veel kennis had over alles.

Zeer goed.

Van advies tot aan het plaatsen ben ik zeer tevreden. Communicatie verliep goed en netjes. Zeker geen spijt, echt een aanrader!

• Communicatie

Heel prettig en deskundig geholpen en geadviseerd. Bezorging ook heel prettig

Heel goed en prettig

• Communicatie

Goede woorden en goede daden.

Kennis en service gaan hier samen.

• Communicatie

Droomvlucht maakt waar wat ze pretenderen!

Veel keus, uitstekend advies, correcte levering en plaatsing!

Heel goed

goed geholpen

• Communicatie

Voldoet volledig aan de verwachting

Gesprekken in de showroom waren fijn. Behulpzaam in keuze. Levering was ook netjes en op afgesproken tijd. Er werd niets onnodig achtergelaten.

• Service N.v.t.
  • Communicatie

Mooie zaak, heel veel keuze in bedden. Gelijk al bij binnenkomst straalde het bedrijf vertrouwen uit. Goed en deskundig geholpen. Goede service, levering netjes en op tijd!

Snel geholpen

Persoonlijk en goed

• Advies N.v.t.

Een matige voldoende

Een matige voldoende.

Geweldig!!!!

Wij zijn geweldig geholpen door een mevrouw, weet helaas de naam niet meer, maar ze heeft ons echt heel veel laten proberen.

Goede service en advies

Teleurstellend

Voor ons is het een eenmalige aankoop geweest. Totaal niet tevreden. Levering verliep niet vlekkeloos en over de hardheid van de geleverde matrassen spreekt het personeel elkaar tegen. Volgens de een en het factuur hebben we 2 harde matrassen gekocht en volgens de ander hebben we een hard en zacht matras op ons bed liggen. We zouden de matrassen tegen een vergoeding van 60 kunnen laten omruilen maar daar beginnen wij niet aan. In eerste instantie verkeerde topper geleverd en dan het matrassen verhaal is voor ons een reden om geen zaken meer met Droomvlucht te doen.

• Communicatie

Top advies, levering en service

Goed geadviseerd tijdens de aankoop, ook de voor en tegens duidelijk getoond. Levering stipt op tijd en compleet. Installatie netjes uitgevoerd en goede, niet gehaaste, uitleg over de werking van het bed. Prettige ervaring.

Top Service!!!

Ivm onduidelijke opleverdatum van ons nieuwe woning was het veranderden van de leverdatum nooit een probleem.

• Communicatie

Super expertise, 2e keer een bed gekocht daar!

Mijn ervaring is met Marco, hij weet je goed te informeren, en als het niet goed is geeft hij dat ook aan. Hierdoor wederom een heerlijk bed gekocht. Ik verwijs hierom ook al mijn kennissen door naar hem. Levering was duidelijk gecommuniceerd en de heren die over de vloer kwamen waren erg netjes en vriendelijk. De hulp na aankoop is ook goed bevallen.

• Communicatie

Prima advies en goede service!!

Goed geholpen in de winkel in Zevenhuizen, stipte bezorging en plaatsen van het prachtige bed.

tevreden

Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en met je mee denkt. Mooie winkel.

• Communicatie

Vriendelijke en deskundige verkoper.

Verkoper neemt de tijd om goed en deskundig advies te geven. Ook wordt mijn klacht serieus genomen ivm te zacht matras. Het matras kan worden omgeruild, de klacht is nog in behandeling.

Prettig en vakkundig geholpen

Negatief punt dat de oude splittopper niet gratis mee genomen werd, maar voor €15,-. Dit is geen service.

• Communicatie

Prettig geholpen bij maken keuze

Klantvriendelijk. Nemen de tijd. Deskundig advies.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.