Goede voorlichting en correcte aflevering.
Beste tiny, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Met een 8 zijn wij zeer tevreden, maar zien wij nog wel verbetering. Mochten wij u in de toekomst nog een keer verwelkomen in de winkel dat zullen we natuurlijk voor die 10 gaan. Hartelijke groet, ^ Martijn
Geweldig geholpen bij de aankoop. Ze nemen echt de tijd. We zijn 3 uur bezig geweest om het beste bed voor ons te vinden. Ook het installeren van het bed was goed geregeld. Alle rommel weer meegenomen. Heerlijk geslapen in ons nieuwe bed. Een aanrader.
Beste Jan Benschop, Van zo'n uitgebreide review worden wij helemaal gelukkig! Fijn om te horen dat u ons advies en service zo goed heeft ervaren! Wij hebben u graag geholpen. Vriendelijke groet, ^Martijn
Ik werd goed en rustig geholpen een keus te maken in het kopen van een matras.
Beste P.E. Bedankt voor uw review en uw genomen tijd om deze achter te laten. Uiteraard vertrouwen we er op dat u nog jaren goed zult slapen op uw nieuwe matras! Vriendelijke groet, ^Martijn
We werden zeer prettig geholpen en vonden dat de verkoper veel kennis had over alles.
Beste R. Hoogendoorn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. We besteden veel aandacht aan vakkundig advies en Persoonlijke benadering. Het is dan ook prettig om te horen dat u ons advies en vakkennis zo waardeert! Uiteraard nog veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, ^Martijn
Van advies tot aan het plaatsen ben ik zeer tevreden. Communicatie verliep goed en netjes. Zeker geen spijt, echt een aanrader!
Beste Mirjam, Wat prettig om te lezen dat u zeker geen spijt heeft van uw aankoop! En dat waardeert met een mooie beoordeling. Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze achter te laten. En uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel voor advies en een kopje koffie. Vriendelijke groet, ^Martijn
Heel goed en prettig
Beste Hwl, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review achter te laten. Wij vinden dat alle facetten moeten kloppen wanneer u ons toevertrouwd uw nieuwe bed te leveren. In het bijzonder de bezorging. We zullen de complimenten doorgeven aan onze bezorgers/monteurs. Vriendelijke groet, ^Martijn
Kennis en service gaan hier samen.
Beste Ger, Bedankt voor dit mooie cijfer! We besteden veel tijd aan onze vakkennis en Persoonlijke Service. Het is dan ook prettig om dit bevestigd te zien in een mooie review. Uiteraard wensen we u nog veel plezier van uw aankoop en nogmaals bedankt voor de genomen moeite! Vriendelijke groet, ^Martijn
Veel keus, uitstekend advies, correcte levering en plaatsing!
Beste Geo, Wat een mooie titel heeft u aan uw review gegeven. Het is voor ons vanzelf sprekend om te zeggen wat we doen, en te doen wat we zeggen. Fijn om terug te lezen dat dit ook in uw geval goed is bevallen en met een mooie 10 wordt beoordeeld! Vriendelijke bedankt, ^Martijn
Beste Gjm Schenk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. En van een 9 worden wij wel gelukkig. Ook de waardering met een heel goed en zeer goed is zonder meer duidelijk. Nog veel plezier van uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Droomvlucht Slaapcomfort. Vriendelijke groet, ^Martijn
goed geholpen
Beste Sjon, Een 8! Dat vinden wij ook een prima beoordeling! Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Wellicht tot ziens in de winkel en slaap lekker! Vriendelijke groet, ^Martijn
Gesprekken in de showroom waren fijn. Behulpzaam in keuze. Levering was ook netjes en op afgesproken tijd. Er werd niets onnodig achtergelaten.
Beste Dirk, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze gesprekken, advies en levering zo goed waardeert! Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe. Vriendelijke groet, ^Martijn
Mooie zaak, heel veel keuze in bedden. Gelijk al bij binnenkomst straalde het bedrijf vertrouwen uit. Goed en deskundig geholpen. Goede service, levering netjes en op tijd!
Beste Ietje, Wat mooi om te lezen dat u uw bezoek aan onze winkel zo goed heeft ervaren. We streven er naar iedereen persoonlijk te benaderen en van vakkundig advies te voorzien. Ook aan onze service besteden we veel aandacht, en het is dan ook fijn om dit bevestigd te zien in zo'n mooi cijfer! Vriendelijk bedankt, ^Martijn
Persoonlijk en goed
Beste Ina Bakker, Kort maar krachtig. Daar houden we wel van! Bedankt voor deze mooie beoordeling en nog vele goede nachten gewenst! Vriendelijke groet, ^Martijn
Een matige voldoende.
Beste Janny, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Fijn dat u wederom bij ons geslaagd bent voor een bed en met de nieuwe topdek matras tevreden bent. Het spijt ons te lezen dat u onze service, ondanks de hulp bij het verhuizen, met een onvoldoende heeft beoordeeld. Uiteraard hadden wij graag van u vernomen hoe wij onze service en communicatie hadden kunnen verbeteren. Mocht u hiervoor gelegenheid hebben dan horen wij dit uiteraard graag van u, Met vriendelijke groet en in het vertrouwen dat u nog lang van uw nieuwe bed mag genieten, ^Martijn
Wij zijn geweldig geholpen door een mevrouw, weet helaas de naam niet meer, maar ze heeft ons echt heel veel laten proberen.
Beste Ali, Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Uiteraard hopen wij dat u nog lang plezier zult hebben van uw aankoop. Slaap lekker! ^Martijn
Goede service en advies
Beste M van Dijk, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. Fijn om te lezen dat u onze service en advies zo waardeert. We doen hier hard ons best voor en het is dan ook prettig te lezen dat dit bij u geslaagd is! Vriendelijke groet, ^Martijn
Voor ons is het een eenmalige aankoop geweest. Totaal niet tevreden. Levering verliep niet vlekkeloos en over de hardheid van de geleverde matrassen spreekt het personeel elkaar tegen. Volgens de een en het factuur hebben we 2 harde matrassen gekocht en volgens de ander hebben we een hard en zacht matras op ons bed liggen. We zouden de matrassen tegen een vergoeding van 60 kunnen laten omruilen maar daar beginnen wij niet aan. In eerste instantie verkeerde topper geleverd en dan het matrassen verhaal is voor ons een reden om geen zaken meer met Droomvlucht te doen.
Beste Astrid, Wat jammer om te horen dat wij een 1 van u verdienen. Bij ons is uw service inderdaad bekend, en zover wij kunnen zien is de omruiling van de matrassen als geste naar u toe kosteloos aangeboden. Hier kunt u nog gewoon gebruik van maken. Uiteraard laten wij onze klanten niet zomaar liggen en wij zouden u dan ook graag bij ons in de winkel uitnodigen om uw genoemde misverstanden te bespreken. Wij hebben u een persoonlijk bericht gestuurd in de verwachting u te kunnen begeleiden naar een betere ervaring en uiteindelijk een goede nachtrust. We horen graag van u. Vriendelijke groet, ^ Martijn
Goed geadviseerd tijdens de aankoop, ook de voor en tegens duidelijk getoond. Levering stipt op tijd en compleet. Installatie netjes uitgevoerd en goede, niet gehaaste, uitleg over de werking van het bed. Prettige ervaring.
Ivm onduidelijke opleverdatum van ons nieuwe woning was het veranderden van de leverdatum nooit een probleem.
Mijn ervaring is met Marco, hij weet je goed te informeren, en als het niet goed is geeft hij dat ook aan. Hierdoor wederom een heerlijk bed gekocht. Ik verwijs hierom ook al mijn kennissen door naar hem. Levering was duidelijk gecommuniceerd en de heren die over de vloer kwamen waren erg netjes en vriendelijk. De hulp na aankoop is ook goed bevallen.
Goed geholpen in de winkel in Zevenhuizen, stipte bezorging en plaatsen van het prachtige bed.
Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en met je mee denkt. Mooie winkel.
Beste Fons, Bedankt voor deze fantastische review. We hebben u uiteraard graag geholpen en vertrouwen er op dat u nog lange tijd zult genieten van uw aankoop. Vriendelijke groet, ^Martijn
Verkoper neemt de tijd om goed en deskundig advies te geven. Ook wordt mijn klacht serieus genomen ivm te zacht matras. Het matras kan worden omgeruild, de klacht is nog in behandeling.
Beste B, Wat fijn om te lezen dat u ons advies zo goed heeft ervaren. Dit is precies waarvoor u naar onze winkel kunt komen. Het cijfer dat u ons geeft is echter niet naar onze standaard, we streven immers naar een zo hoog mogelijk cijfer. Helaas kunnen we uit uw review niet direct verbeterpunten oppikken? Mocht u gelegenheid zien deze toe te lichten dan kunnen wij er voor zorgen dat de volgende klant wèl die 10 ervaart. Vriendelijke groet, ^Martijn
Negatief punt dat de oude splittopper niet gratis mee genomen werd, maar voor €15,-. Dit is geen service.
Beste Arie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Jammer om te lezen dat u ons retourbeleid als geen service beschouwd. En ons hierdoor met een 1 beoordeeld op service. Gelukkig is het retour nemen van matrassen en topdekmatrassen is bij ons wel mogelijk. Echter, vanuit hygiënisch oogpunt en vanwege recyclings kosten zijn wij helaas genoodzaakt hier wel een verwijderingsbijdrage voor te rekenen. U kunt hier meer over lezen op onze website: https://www.droomvluchtslaapcomfort.nl/over-ons/oude-matras-retour Uiteraard hopen we dat u nog veel plezier ervaart van uw nieuwe topdek matras, en dat wij op een andere moment wellicht de kwaliteit van onze service kunnen laten zien. Vriendelijke groet, ^Martijn
Klantvriendelijk. Nemen de tijd. Deskundig advies.
Beste Hans, Bedankt voor deze beknopte review. Beter dan dat kunnen wij het niet wensen. Nog veel plezier van uw aankoop en tot ziens bij ons in de winkel. Vriendelijke groet, ^Martijn
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.