prima gelopen

Zeer klantvriendelijk

Heel vriendelijk geholpen door een persoonlijke benadering. Aflevering van het bed ook goed gegaan. Monteurs zeer netjes gewerkt. Het bed slaapt heerlijk!

Prima informatie en service

Prima informatie, helder en duidelijk.

• Communicatie

Zoals altijd fijn en deskundig geholpen

Duidelijk in uitleg, met kennis van zaken.

goede service

Goed advies over de verschillende soorten bedden. Snel geleverd en werd netjes in elkaar gezet.

Voortreffelijk geholpen

Goed advies. Bezorgers correct. Kortom een aanrader.

Uitstekende producten en service

Fijne winkel om producten te kopen.

• Communicatie

Prima bed langere levertijd.

De producten zijn goed en ik ben er erg blij mee. De levering duurde alleen langer dan verwacht.

Prima uitgevoerd

Goed geluisterd naar onze wens, opdracht prima uitgevoerd.

Deskundig en vriendelijk

We werden goed geholpen. We wisten ongeveer wat we wilden en er werd ons niet iets anders aangepraat.

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Na diverse winkels te hebben bezocht, zijn wij bij Droomvlucht geweest op aanraden van vrienden. We zijn zeer vriendelijk en door een vakbekwame verkoper geholpen. Nette communicatie met de planning omtrent het leveren en ook de chauffeur was bij het bezorgen van onze matrassen erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden!

Deskundig advies.

Deskundig advies. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

• Communicatie

Prettige winkel, en goed advies,

Voor ons een bekende winkel, omdat we eerder e.e.a. gekocht hadden. Goede uitleg betreft het aanbod van diverse matrassen. En levering in de afgesproken week.

Goede en persoonlijke service

Goed en eerlijk advies. Zeer vriendelijk geholpen Nette levering. After sales ook snel en goed geregeld. Ik zal altijd een een bedrijf zoals Droomvlucht verkiezen boven een Swiss Sense door de goede service en hulpvaardigheid.

ik ben tevreden

ik ben prettig en deskundig geholpen, de aflevering was op tijd

zie hieronder

Verkoop en advisering prima. Aflevering ietsje minder

• Communicatie

Mooie winkel en goede service

Zeer grote keus aan bedden, goede en vriendelijke verkopers met kennis van zaken !

Fantastisch advies

Fantastisch advies in de showroom, alle afspraken nagekomen en prima aflevering.

Prima allemaal.

Aardige en kundige verkoper, gevolgd door aardige en kundige chauffeurs en monteurs.

Netjes geholpen!

Prettige en passende advisering. Tijdige levering en matras was naar verwachting. Vlotte aankoop kunnen doen. Alles naar wens!

• Communicatie

Een goed bedrijf met service tot in de slaapkamer

Na vriendelijk geholpen te zijn in de winkel had ik na 3 weken mijn matras en topper. Die werd geplaatst met de oude matras overtrek. die ze even verwisselde. Een vriendelijke bezorger met een net voorkomen van droomvlucht zelf. Bij ons ging het fout bij de offerte die ze vergaten op te sturen. Maar gezien de behulpzaamheid in de winkel en aan huis is dit een incident. het was een prijzig matras maar ik heb dan ook voor kwaliteit gekozen.

• Communicatie

Zeer goede service en hele vriendelijke mensen

Goede service en bezorging

Vriendelijk medewerkers.

Goede voorlichting en correcte aflevering.

Zie hieronder

Geweldig geholpen bij de aankoop. Ze nemen echt de tijd. We zijn 3 uur bezig geweest om het beste bed voor ons te vinden. Ook het installeren van het bed was goed geregeld. Alle rommel weer meegenomen. Heerlijk geslapen in ons nieuwe bed. Een aanrader.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.