prima gelopen
Heel vriendelijk geholpen door een persoonlijke benadering. Aflevering van het bed ook goed gegaan. Monteurs zeer netjes gewerkt. Het bed slaapt heerlijk!
Prima informatie, helder en duidelijk.
Duidelijk in uitleg, met kennis van zaken.
Goed advies over de verschillende soorten bedden. Snel geleverd en werd netjes in elkaar gezet.
Goed advies. Bezorgers correct. Kortom een aanrader.
Fijne winkel om producten te kopen.
De producten zijn goed en ik ben er erg blij mee. De levering duurde alleen langer dan verwacht.
Geachte Quinn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. We hechten hier veel waarden aan, en proberen ook altijd onze service en advies zo goed mogelijk te houden. We zien dat er uw geval in het advies zeker nog wel iets te verbeteren valt. We streven altijd naar een 10 en het spijt ons dan ook dit te horen. Fijn is het wel dat u erg blij bent met de geleverde producten. Uiteraard wensen we u nog veel plezier van uw aankoop en nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Droomvlucht Slaapcomfort. Vriendelijke groet, ^Martijn
Goed geluisterd naar onze wens, opdracht prima uitgevoerd.
Beste Linda, Bedankt voor uw vertrouwen in Droomvlucht Slaapcomfort en voor uw review. Fijn om te horen dat u ons advies en service zo goed heeft ervaren! Vriendelijke groet, ^Martijn
We werden goed geholpen. We wisten ongeveer wat we wilden en er werd ons niet iets anders aangepraat.
Beste Greetje, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! We hebben u graag geholpen en geadviseerd, en zijn blij te horen dat dit allemaal naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, ^Martijn
Na diverse winkels te hebben bezocht, zijn wij bij Droomvlucht geweest op aanraden van vrienden. We zijn zeer vriendelijk en door een vakbekwame verkoper geholpen. Nette communicatie met de planning omtrent het leveren en ook de chauffeur was bij het bezorgen van onze matrassen erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden!
Beste Ellen, Wat een mooie en uitgebreide review. Bedankt! Fijn om te horen dat het advies van uw vrienden niet onterecht bleek en wij u zo goed hebben kunnen helpen. Uiteraard wensen wij u nog veel plezier van uw aankoop, Vriendelijke groet, ^Martijn
Deskundig advies. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Mark en Nicolet, Wat een fantastisch mooie review! Een cijfer om trots op te zijn en mooie feedback waar we blij van worden. Vriendelijk bedankt voor het vertrouwen in Droomvlucht Slaapcomfort en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Vriendelijke groet, ^Martijn
Voor ons een bekende winkel, omdat we eerder e.e.a. gekocht hadden. Goede uitleg betreft het aanbod van diverse matrassen. En levering in de afgesproken week.
Goed en eerlijk advies. Zeer vriendelijk geholpen Nette levering. After sales ook snel en goed geregeld. Ik zal altijd een een bedrijf zoals Droomvlucht verkiezen boven een Swiss Sense door de goede service en hulpvaardigheid.
Beste Fleur, Met zo'n beoordeling maakt u onze hele week goed! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We zijn er trots op dat u alle onderdelen zo goed heeft ervaren, en uiteraard vertrouwen we er op dat uw ervaring met uw aankoop net zo goed zal voelen. Vriendelijke groet, ^Martijn
ik ben prettig en deskundig geholpen, de aflevering was op tijd
Beste Reina, Vriendelijk bedankt voor deze mooie 8! We zien dat u ons op alle onderdelen nog ruimte laat voor verbetering. We hadden graag alles perfect geregeld voor u, maar het is fijn om feedback te krijgen. Op deze manier houden wij onze service en advies zo goed mogelijk. Fijn dat u de tijd heeft genomen dit in een review achter te laten, en we wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, ^Martijn
Verkoop en advisering prima. Aflevering ietsje minder
Geachte A, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Fijn dat u de advisering en verkoop als prima heeft ervaring. We proberen al onze onderdelen op elkaar af te stemmen en van gelijk niveau aan te bieden. Een 7 biedt voor ons nog zeker ruimte voor verbetering. Dat u onze aflevering als iets minder heeft ervaren zullen we dan ook zeker meenemen in onze evaluatie. Nogmaals vriendelijk bedankt, ^Martijn
Zeer grote keus aan bedden, goede en vriendelijke verkopers met kennis van zaken !
Beste Henk, We besteden veel tijd aan onze winkel en vakkennis. Het is dan ook fijn om dit terug te zien in zo'n mooi cijfer! Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten. Vriendelijke groet, ^Martijn
Fantastisch advies in de showroom, alle afspraken nagekomen en prima aflevering.
Beste Monique, Hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer! Een resultaat waar we trots op zijn, en we vertrouwen er op dat u nog jaren zult genieten van uw aankoop. Vriendelijke groet, ^Martijn
Aardige en kundige verkoper, gevolgd door aardige en kundige chauffeurs en monteurs.
Beste M. Fijn om te horen dat het allemaal prima is verlopen en u dat met een 9 beoordeeld. Ook goed om te zien dat u onze chauffeurs/monteurs goed heeft ervaren. Mochten wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen in de winkel dan gaan we voor de 10 ;) Hartelijke groet, ^Martijn
Prettige en passende advisering. Tijdige levering en matras was naar verwachting. Vlotte aankoop kunnen doen. Alles naar wens!
Beste Peter, Vriendelijk bedankt voor deze mooie 9. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat de gehele ervaring een succes is geweest. Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Vriendelijke groet, ^Martijn
Na vriendelijk geholpen te zijn in de winkel had ik na 3 weken mijn matras en topper. Die werd geplaatst met de oude matras overtrek. die ze even verwisselde. Een vriendelijke bezorger met een net voorkomen van droomvlucht zelf. Bij ons ging het fout bij de offerte die ze vergaten op te sturen. Maar gezien de behulpzaamheid in de winkel en aan huis is dit een incident. het was een prijzig matras maar ik heb dan ook voor kwaliteit gekozen.
Beste David, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. En ook dat u een uitgebreide toelichting heeft gegeven. Fijn om te lezen dat u de keuzen voor kwaliteit heeft gemaakt. We gaan er dan ook van uit dat u de komende jaren nog veel plezier zult hebben van uw aankoop. Vriendelijke groet, ^Martijn
Zeer goede service en hele vriendelijke mensen
Beste Johan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Leuk om te horen dat u ons met een 10 waardeert. Wij hebben u graag geholpen en vertrouwen er op dat u nog vele goede nachten zult ervaren. Vriendelijke groet, ^Martijn
Goede service en bezorging
Beste Ed, Fijn dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. En van zo'n mooi cijfer worden wij natuurlijk helemaal gelukkig. De complimenten worden doorgegeven aan onze bezorgers, en nog veel plezier van uw nieuwe slaapplek! Vriendelijke groet, ^Martijn
Goede voorlichting en correcte aflevering.
Beste tiny, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Met een 8 zijn wij zeer tevreden, maar zien wij nog wel verbetering. Mochten wij u in de toekomst nog een keer verwelkomen in de winkel dat zullen we natuurlijk voor die 10 gaan. Hartelijke groet, ^ Martijn
Geweldig geholpen bij de aankoop. Ze nemen echt de tijd. We zijn 3 uur bezig geweest om het beste bed voor ons te vinden. Ook het installeren van het bed was goed geregeld. Alle rommel weer meegenomen. Heerlijk geslapen in ons nieuwe bed. Een aanrader.
Beste Jan Benschop, Van zo'n uitgebreide review worden wij helemaal gelukkig! Fijn om te horen dat u ons advies en service zo goed heeft ervaren! Wij hebben u graag geholpen. Vriendelijke groet, ^Martijn
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.