Perfect!

Al bijna 20 jaar ervaring met Droomvlucht. En dat heb je niet als het niet altijd goed is geweest. Fantastisch geholpen bij het kopen, fantastisch op tijd geleverd, kortom, perfect, zoals het altijd geweest is!

• Communicatie

Goede service en fijn bed

Fijn bed, prima service

Uitstekende service

Jullie morgen alle andere zaken trainen op het gebied van klantgerichtheid!

• Communicatie

Goede service en prachtige kwaliteit !

Mijn boxspring voldoet aan alle verwachtingen . Na wel lange levertijd maakt de kwaliteit dit meer dan goed !

Goed geholpen.

De vragen werden zeer goed beantwoord.

• Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

klasse

klasse

geweldig

wederom geweldig geholpen door Jorie Robbemond, alles keurig geleverd zoals besteld en op tijd !! Super, ga zo door

goed advies, heerlijk bed

De adviseur heeft ons verschillende bedden laten proberen met kussens. Ook binnen de verschillende prijsklassen is veel mogelijk. Alleen mijn broer heeft de bloemen nav het kaartje om een nieuwe klant aan te brengen nooit ontvangen

Fantastisch

Ruime keuze in bedden. Goede communicatie over de bezorging, het bed is helemaal in elkaar gezet en staat prachtig.

• Communicatie

Erg goed advies bij een erg belangrijke aankoop

Het duurde lang voordat ons bed eindelijk kwam, ( ruim 2 maanden ) maar het was het wachten waard. Supertevreden over ons nieuwe bed met alles er op en er aan. Erg vriendelijke medewerkers die het bed plaatsten, alles naar volle tevredenheid. Onze vorige matrassen zijn ook hier gekocht ( 15 jaar geleden ) en aangezien we daar zo tevreden over waren, zijn we hier weer gekomen om dit keer een boxspring met topper te kopen.

Goede service en vriendelijkheid

We zijn in de winkel goed geadviseerd. De producten werden netjes geleverd en uitgelegd.

prima voorlichting en keus

in een keer onze wensen in beeld gebracht en de keus bepaald

• Communicatie

Vertrouwd en weer boven verwachting

De persoonlijke en zeer vakkundige benadering en het advies voor het maken van onze keuze hebben wij,als vanouds, weer enorm gewaardeerd.

• Communicatie

Geweldige service, deskundig en vriendelijk in de winkel maar ook aan de telefoon, magazijn en bij het afleveren en monteren

Klantvriendelijk

Er werd de tijd genomen wat ik erg fijn vond.

• Communicatie

Zeer fijn en goed geholpen in onze keuze

Bij onze keuze voor een matras bij dit fijne goede winkel uitgekomen. Goed advies, goede service. Aanrader

Uitstekend geadviseerd

Ik kwam met een gerichte klacht en werd professioneel benaderd en geadviseerd. Zal zeker weer kiezen voor Droomland.

• Communicatie

Goed advies, goede service!

Zeer prettige zaak, waar je uitstekend geadviseerd wordt. Kennis van zaken mbt slaaphouding. Kortom, méer dan bedden alleen. Met het gegeven advies mag je doen wat je wilt, er wordt niets opgedrongen. Dat is wel zo prettig. De bezorging was sneller dan verwacht en ging geruisloos. Er bleek iets mis met de topper (kleinigheidje) maar werd meteen werk van gemaakt.

• Communicatie

Een zaak waar de klant nog echt een klant is.

We werden op de eerste dag zeer vriendelijke ontvangen en alle vragen die we nog hadden werden op een professionele manier beantwoord. Hierdoor besloten we dezelfde dag het bed te bestellen. Twee dagen daarna nog even langs geweest om wat te veranderen, degene die ons de vorige keer had geholpen was nog even bezig, zijn collega bood ons een kopje koffie aan en we konden zonder problemen onze bestelling veranderen. Beide dagen werden we op een zeer vriendelijke manier geholpen. en zo zien we dat graag. De levering en montage ging ook goed en zijn zeer tevreden met de boxspring.

• Communicatie

Goed advies en snelle levering

We wilde niet heel veel beddenzaken af om een bed uit te kiezen. Dus uitgekomen bij droomvlucht. Met aandacht en goed advies na 1 bezoek gelijk ons nieuwe bed uit gezocht en........... 3 wkn later werd het bed vakkundig geïnstalleerd. Kleine foutje in de bon van de kussens keurig van de factuur vh bed afgehaald. Het slaapt voortreffelijk!

• Communicatie

Goede verzorging in de winkel

De prettige behandeling bij het uitzoeken van de matrassen De bezorging was dik in orde

• Communicatie

Bed keurig en netjes geplaatst door heel goede mensen.

Heel goede ervaring met droomvlucht slaapcomfort.

Zeer tevreden!

Klantvriendelijk, goed advies, niet dwingend, ruimte om nog even over na te denken, opties duidelijk benoemd, heldere prijsopgave en zelfs mogelijkheid voor verlate oplevering. Vakkundige mensen die komen instaleren en uitleg geven.

Zoals van ouds

Alles is netjes geleverd en deskundig geplaatst , het enige verschil is dat wij op tijd naar bed konden wat 20jaar geleden wel anders was.

• Communicatie

Nog nooit zo'n lekker bed gehad

Prettige ontvangst, aardig, advies ok maar niet heel uitgebreid, in andere zaken hadden we betere technische uitleg gekregen. Bij terugkomst om bed te kopen, moest ik zelf vragen naar eerder toegezegde gratis lakens. Bed is snel geleverd was in voorraad maar er werd niet aangeboden om te checken wanneer het precies geleverd zou worden. Volgende week misschien of anders de week erop. Terwijl ik aangaf dat ik het graag snel wilde hebben ivm rugklachten. Ik zou daar als verkoper zelf actie op hebben genomen. Nu moesten we maar afwachten wanneer we gebeld werden door de planning. Service ok maar niet verrassend. Prijs-kwaliteit bed is top.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.