Goed advies gehad. Afwikkeling ook uitstekend
Beste N Borhof, Bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Fijn om te horen dat u het van advies tot afwikkeling goed heeft ervaren! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Vriendelijk en kundige mensen , nemen alle tijd je te helpen! Moet nog wel wennen aan het matras, verder wit onderzoeken besteld en ecru gekregen.
Beste Jeanette, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. En met een mooi cijfer zijn wij natuurlijk zeer blij. Begrijpen we goed dat de verkeerde kleur hoeslakens bij u zijn geleverd? Wij nemen z.s.m. contact met u op om de geleverde order te bespreken. Succes met wennen aan het nieuwe matras, we zijn er zeker van dat dit goed moet komen! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Het moge duidelijk zijn dat wij dik tevreden zijn met uw bedrijf.
Beste Jan Willem, Van zo'n bericht worden wij natuurlijk zeer gelukkig! In een 8 zien wij nog wel een beetje verbetering, maar we zijn uiteraard erg blij met een positieve beoordeling als deze. Bedankt! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Netjes ontvangen en goede voorlichting met het maken van de keuze.
Beste Martin, Uiteraard hebben we u graag geholpen en geadviseerd. Bedankt voor deze mooie review en slaap lekker! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Zeer plezierig geholpen in de winkel. Ook de levering van het door ons gekochte bed is uitstekend verlopen.
Beste Dick Janssen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u het bezoek aan onze winkel zo goed bevallen is en dat ook de levering hier goed bij aansloot! Veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goed advies, goed op de hoogte gehouden. Zijn zelfs ons trapgat in komen meten om te kijken of bed naar boven kon (uiteindelijk moest hoofdboord gesplitst worden, maar daar zie je niets meer van). Vriendelijke gasten.
Beste Karin, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze mooie review achter te laten. We denken graag mee met onze klanten, ook wanneer het gaat om praktische zaken zoals bijvoorbeeld het plaatsen van het hoofdbord. Fijn dat dit zo goed is bevallen en dat u nu kunt genieten van uw nieuwe bed. Nog veel plezier er van! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Allereerst uitstekende uitleg en advies gekregen in het filiaal in Zevenhuizen. Alle adviezen zijn uitgekomen dankzij het advies de juiste keuze gemaakt. Heerlijk bed juiste matrassen en topper gekozen. We zijn enorm tevreden en slapen uitstekend.
Beste John, Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat u naar ons toe bent gekomen voor advies en dat u hierdoor nu een passende slaap oplossing heeft gevonden. Uiteraard vertrouwen we er op dat u nog jaren zult genieten van uw nieuwe bed, maar u bent altijd welkom voor een kopje koffie. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Heel prettig geholpen.
Beste Hanneke kreiter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hebben u graag geholpen en vinden het fijn dat ons advies en assortiment u zo zijn bevallen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^martijn
Verschillende keren in de vestiging in Krimpen geweest om te kijken en voor advies. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Goede communicatie over levering. Goed bereikbaar bij vragen. Bij aflevering zeer behulpzame mensen die ons oude bed naar zolder brachten en daar weer in elkaar gezet hebben en daarna ons nieuwe bed keurig hebben geplaatst en opgeleverd. Slapen weer heerlijk nu!
Beste Sonja, Wat fijn om van u te horen hoe u uw bezoek aan onze winkel heeft ervaren. En met een 9 zijn wij natuurlijk dik tevreden. Prettig om te lezen dat u het advies en de service zo goed heeft ervaren. Met als belangrijkste onderdeel dat u natuurlijk een heerlijk bed heeft nu. Uiteraard wensen wij u nog veel plezier van uw aankoop en wellicht tot ziens in onze winkel! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
In de winkel netjes geholpen goede uitleg gehad en een goed advies telefonisch goed geholpen op mijn vragen over de levering in deze moeilijke tijd voor iedereen keurig netjes is het bed geplaatst
Beste Hennie Bloom, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt dat wij dit terug mogen zien in deze beoordeling. We hebben u graag geholpen en wensen u nog veel plezier van uw nieuwe bed. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goede service, aardig personeel.
Beste Lucy, Bedankt voor deze mooie beoordeling en vriendelijke woorden. We hebben u graag geholpen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Zeer goede service! En meedenkende mensen! En het bed... niet te geloven zo fijn!! Ik raad iedereen Droomvlucht aan!!
Beste Saskia, Van deze warme aanbeveling worden wij zeer gelukkig. Fijn om te lezen dat het bed zo goed bevalt. Dat is uiteindelijk ons doel. Bedankt voor de mooie review! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Heerlijke en Eerlijke zaak ,uitleg om een goed bed tekopen. advies en verkoop niet zoals in de wel bekende auto bedden verkopers. Rustig uitleg van de verkoper ,en de tijd nemen om de juiste keuzen temaken . Gewoon hier je bed kopen ,de prijzen zijn het zelfde . Volgende bed kopen we gewoon weer bij Droomvlucht
Beste Will, Wat een mooie review om te lezen! Uiteraard hebben we u graag geadviseerd en geholpen. Het is dan ook fijn om te lezen dat dit zo goed is bevallen. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om nog eens langs te komen in een van onze winkels. Maar we verwachten dat u met een nieuw bed voorlopig wel goed ligt! ;) Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Een hele fijne winkel met aardig personeel die vol enthousiasme hun kennis met u delen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en vertellen geen sprookjes.
Geachte Hans Riemslag, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u uw bezoek aan onze winkel en onze manier van adviseren zo prettig heeft ervaren. Vakkundig advies en persoonlijke benadering zijn voor ons zeer belangrijk, en het is dan ook prettig om te lezen dat u dit zo fijn heeft ervaren. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Gewoon een heerlijke ervaring om mee te maken dat iemand gewoon doet wat er wordt beloofd.
Beste Adriaan, Zoals het voor u een heerlijke ervaring is geweest waarderen wij uw beoordeling! We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Zo is het voor iedereen duidelijk en kunnen wij u het beste helpen. Bedankt voor de beoordeling en het vertrouwen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Vlugge service ondanks corona en op tijd geleverd conform afspraak
Geachte Sonja, Het zijn andere tijden, maar we draaien door zo goed als mogelijk. Fijn om terug te lezen dat dit goed bevalt en ook bij u goed is gelukt! Bedankt voor deze mooie review en succes en sterkte nog deze tijd. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Telefonisch advies gehad n.a.v het willen omruilen van 1 matras. Dit matras is wat lig comfort betreft toch te hard. Na overleg heb ik toch besloten het matras om te ruilen naar een zachter matras. Hierna is alles aangevraagd om het matras om te gaan ruilen.
Geachte Annet, Een mooie review voor een mooie ervaring. Prettig om te horen dat u ons advies op afstand als goed heeft ervaren. Dat dit niet in een keer perfect is kan helaas gebeuren, maar uiteraard verwachten we dat met deze omruiling goed te maken. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en deze review. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Perfect geholpen en deskundig advies.
Beste Joke, Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat u onze service perfect heeft ervaren. We hebben u uiteraard graag geadviseerd en vertrouwen er op dat u nog jaren van uw aankoop zult genieten. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Ik ben door een vriendelijke en vakkundige verkoopster geholpen. En het bezorgen en installeren dat was ook heel perfect, aardig en vakkundig personeel, een goede service.
Beste Henny, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! We hebben u graag geholpen in onze winkel en het is prettig te horen dat ook onze vakkundige bezorgers/monteurs van u een compliment verdienen. We zullen dit uiteraard aan ze doorgeven! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goed geholpen.
Beste Hans, Een kort, krachtig en duidelijke beoordeling. Maar wel met een gouden randje, want van een 10 worden wij natuurlijk zeer gelukkig! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en nog veel plezier van uw aankoop, Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Mooi bed en geweldige service!!
Beste Ellen, Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe bed. Een 10 als review is iets waar wij ook een fantastisch gevoel van krijgen. We hebben u graag geholpen en geadviseerd! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Zeer uitgebreid de tijd gekregen en een uitstekende advisering over welk soort bed we het beste konden kiezen. Aflevering en installatie perfect.
Geachte L Wuite, Zeer vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Dat alles, van advies tot aan installatie perfect is gegaan horen we natuurlijk graag. We vertrouwen er op dat u nog jaren plezier zult hebben van uw nieuwe bed! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Op 17 Maart 2020 kreeg ik mijn matras geleverd, waarna ik uiteraard mijn positieve mening wil delen. Mijn ervaring met Droomvlucht is dat ik na 2 keer een verschillend matras te hebben mogen uitproberen, maar dat toch mijn lichaam protesteerde in de vorm van pijnlijke schouders en heup, en ik bijna niet meer durfde te zeggen dat ook dát matras de 2e niet goed voor mij was. Ik heb uiteindelijk toch weer gebeld en gevraagd of ik nog een kans mocht krijgen om nu voor de juiste matras te gaan. Martijn was gelukkig in de winkel en de verkoopster verwees ons naar Martijn. Hij wuifde mijn schaamte weg en wees er op dat het bedrijf veel liever mensen de deur uit lieten gaan met het product wat echt bij hem/haar hoort. Martijn ziet liever een klant die er gelukkig mee is, dan dat klanten teleurgesteld naar huis gaan en nooit meer terug komen. Ik mocht uitgebreid meerdere matrassen proberen. Doordat ik twee keer een ervaring met matrassen heb gehad was mijn keuze heel snel gemaakt. Terwijl er al een ruiling zonder bijbetaling had plaatsgevonden, mocht ik alleen door bijbetaling van het verschil tussen de matrassen, wederom een nieuwe matras kiezen. Het werd een Luxury matras! Dus chapeau voor Droomvlucht die mij de kans hebben gegeven om heerlijk weg te dromen op het voor mij perfecte matras. Els Beijersbergen van Henegouwen
Beste Els, Wat een zeer mooie review en uiteenzetting van uw ervaring met onze winkel. Uw nachtrust is voor ons inderdaad het belangrijkste en dat heeft tot in de details mogen ervaren. Fijn om dat bevestigd te krijgen in zo'n mooi cijfer als dat u ons heeft gegeven. We hebben u graag geholpen en geadviseerd en u bent uiteraard altijd welkom in onze winkel voor een kopje koffie! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goed advies gekregen in de ruime winkel. Zeer vriendelijke bezorger kwam de matrassen op de afgesproken tijd brengen. Ik kan deze winkel aanbevelen.
Beste Eric, We besteden altijd veel aandacht aan service en persoonlijke aandacht. Fantastisch om aansluiten zo'n mooie beoordeling te mogen ontvangen. Ook de aanbeveling is zeer gewaardeerd. Geniet van uw aankoop en wellicht tot ziens in onze winkel. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Ondanks dat de bestelling van ons bed niet helemaal goed was gegaan, heeft Droomvlucht dit goed opgelost door kosteloos een leenbed met toebehoren ter beschikking te stellen. Daarnaast werd voorzien in een nette compensatie. Kortom, tevreden.
Beste Marc, Bedankt voor het achterlaten van deze eerlijke review. Helaas kunnen we het niet altijd in één keer goed doen, maar het is fijn te horen dat u heeft mogen ervaren hoe we altijd met onze klant mee denken. Goed om te horen dat we u als tevreden klant een goede nachtrust hebben mogen bezorgen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.