Heel goed

Goed advies gehad. Afwikkeling ook uitstekend

Professioneel

Vriendelijk en kundige mensen , nemen alle tijd je te helpen! Moet nog wel wennen aan het matras, verder wit onderzoeken besteld en ecru gekregen.

Kon niet beter!

Het moge duidelijk zijn dat wij dik tevreden zijn met uw bedrijf.

• Communicatie

Heel fijn te woord gestaan

Netjes ontvangen en goede voorlichting met het maken van de keuze.

• Communicatie

Goed advies en uitstekende service.

Zeer plezierig geholpen in de winkel. Ook de levering van het door ons gekochte bed is uitstekend verlopen.

• Communicatie

Goed advies, goed op de hoogte gehouden. Zijn zelfs ons trapgat in komen meten om te kijken of bed naar boven kon (uiteindelijk moest hoofdboord gesplitst worden, maar daar zie je niets meer van). Vriendelijke gasten.

• Communicatie

Allereerst uitstekende uitleg en advies gekregen in het filiaal in Zevenhuizen. Alle adviezen zijn uitgekomen dankzij het advies de juiste keuze gemaakt. Heerlijk bed juiste matrassen en topper gekozen. We zijn enorm tevreden en slapen uitstekend.

• Communicatie

Prettig geholpen en mooie bedden!

Heel prettig geholpen.

• Communicatie

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen, goede service, heerlijk bed!

Verschillende keren in de vestiging in Krimpen geweest om te kijken en voor advies. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Goede communicatie over levering. Goed bereikbaar bij vragen. Bij aflevering zeer behulpzame mensen die ons oude bed naar zolder brachten en daar weer in elkaar gezet hebben en daarna ons nieuwe bed keurig hebben geplaatst en opgeleverd. Slapen weer heerlijk nu!

Gewoon goed

In de winkel netjes geholpen goede uitleg gehad en een goed advies telefonisch goed geholpen op mijn vragen over de levering in deze moeilijke tijd voor iedereen keurig netjes is het bed geplaatst

• Communicatie

Goede service, aardig personeel.

• Advies N.v.t.

Zeer goed!

Zeer goede service! En meedenkende mensen! En het bed... niet te geloven zo fijn!! Ik raad iedereen Droomvlucht aan!!

Super bed geleverd

Heerlijke en Eerlijke zaak ,uitleg om een goed bed tekopen. advies en verkoop niet zoals in de wel bekende auto bedden verkopers. Rustig uitleg van de verkoper ,en de tijd nemen om de juiste keuzen temaken . Gewoon hier je bed kopen ,de prijzen zijn het zelfde . Volgende bed kopen we gewoon weer bij Droomvlucht

• Communicatie

Fantastisch fijn geholpen en heel goed advies gekregen

Een hele fijne winkel met aardig personeel die vol enthousiasme hun kennis met u delen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en vertellen geen sprookjes.

• Communicatie

Perfect en helemaal volgens afspraak

Gewoon een heerlijke ervaring om mee te maken dat iemand gewoon doet wat er wordt beloofd.

• Advies N.v.t.

Fijn geregeld

Vlugge service ondanks corona en op tijd geleverd conform afspraak

Goed telefonisch advies

Telefonisch advies gehad n.a.v het willen omruilen van 1 matras. Dit matras is wat lig comfort betreft toch te hard. Na overleg heb ik toch besloten het matras om te ruilen naar een zachter matras. Hierna is alles aangevraagd om het matras om te gaan ruilen.

• Communicatie

Zowel bij aankoop, als installatie perfecte service

Perfect geholpen en deskundig advies.

Vakkundig

Ik ben door een vriendelijke en vakkundige verkoopster geholpen. En het bezorgen en installeren dat was ook heel perfect, aardig en vakkundig personeel, een goede service.

Goed geholpen.

Fantastisch

Mooi bed en geweldige service!!

Uitstekend advies

Zeer uitgebreid de tijd gekregen en een uitstekende advisering over welk soort bed we het beste konden kiezen. Aflevering en installatie perfect.

Perfect in alles.

Op 17 Maart 2020 kreeg ik mijn matras geleverd, waarna ik uiteraard mijn positieve mening wil delen. Mijn ervaring met Droomvlucht is dat ik na 2 keer een verschillend matras te hebben mogen uitproberen, maar dat toch mijn lichaam protesteerde in de vorm van pijnlijke schouders en heup, en ik bijna niet meer durfde te zeggen dat ook dát matras de 2e niet goed voor mij was. Ik heb uiteindelijk toch weer gebeld en gevraagd of ik nog een kans mocht krijgen om nu voor de juiste matras te gaan. Martijn was gelukkig in de winkel en de verkoopster verwees ons naar Martijn. Hij wuifde mijn schaamte weg en wees er op dat het bedrijf veel liever mensen de deur uit lieten gaan met het product wat echt bij hem/haar hoort. Martijn ziet liever een klant die er gelukkig mee is, dan dat klanten teleurgesteld naar huis gaan en nooit meer terug komen. Ik mocht uitgebreid meerdere matrassen proberen. Doordat ik twee keer een ervaring met matrassen heb gehad was mijn keuze heel snel gemaakt. Terwijl er al een ruiling zonder bijbetaling had plaatsgevonden, mocht ik alleen door bijbetaling van het verschil tussen de matrassen, wederom een nieuwe matras kiezen. Het werd een Luxury matras! Dus chapeau voor Droomvlucht die mij de kans hebben gegeven om heerlijk weg te dromen op het voor mij perfecte matras. Els Beijersbergen van Henegouwen

Goed advies, vriendelijke mensen

Goed advies gekregen in de ruime winkel. Zeer vriendelijke bezorger kwam de matrassen op de afgesproken tijd brengen. Ik kan deze winkel aanbevelen.

Vriendelijk & goede service

Ondanks dat de bestelling van ons bed niet helemaal goed was gegaan, heeft Droomvlucht dit goed opgelost door kosteloos een leenbed met toebehoren ter beschikking te stellen. Daarnaast werd voorzien in een nette compensatie. Kortom, tevreden.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.