Fijn geholpen.

Zoals ik hierboven al zegt,goed advies en een keurige aflevering. Veel keuze dus je slaagt altijd.

• Communicatie

Buitengewoon professioneel en zeer vriendelijk

Zie bovenstaande.

• Communicatie

perfecte service, zowel in de winkel als met het thuisbezorgen

Goed advies gekregen!

• Communicatie

Gewoon goed zowel in Berkel Roderijs lang geleden en nu weer in krimpen aan de IJssel

Deskundig.geholpen en erg tevreden met de nieuwe matrassen

Deskundig.geholpen en erg tevreden met de nieuwe matrassen

• Communicatie

Mooie winkel en fijn geholpen

Goed geadviseerd door de verkoper. Communicatie had iets beter gekund. (Levering) De service is verder prima. Komen zeker nog keertje terug voor een nieuw bed.

• Communicatie

Goede service door vriendelijke mensen

Prima advies gekregen en levering perfect volgens afspraak. Alles volledig in orde voor een gerechtvaardigd prijsniveau

• Communicatie

Goed ontvangst in de winkel en goede service

Prettig contact, helaas kwam het bed veel later dan verwacht, maar dit kwam door het coronavirus en dit was overmacht.

• Communicatie

Er werd ruim de tijd genomen om een persoonlijk en passend advies te geven.

• Communicatie

Fantastische showroom en deskundig personeel

UItstekende ontvangst. Zeer deskundig advies absoluut nodig om een goede keus uit het grote aanbod te maken. De door ons gekozen matrassen zijn binnen de gestelde termijn geleverd en we slapen weer uitstekend

• Service N.v.t.
  • Communicatie

Zeer snelle service. Dikke pluim.

De motoren van ons bed waren defect, zodat de bedbodems niet omhoog konden. Mijn man had door een ongeluk een gebroken schouder en 2 gebroken ribben, dus was het voor hem noodzakelijk dat de bedbodems weer omhoog konden. Na telefonisch uitgelegd te hebben wat de situatie was, kwam iemand van Droomvlucht dezelfde middag nog ons bed repareren. Toen mijn man thuis kwam uit het ziekenhuis was hij zeer verrast dat het bed gemaakt was. Hij maakt er zeer dankbaar gebruik van. Een hele dikke pluim voor Droomvlucht

• Communicatie

Tja, een nieuw bed aanschaffen, daar heb je mensen voor nodig die dit "snappen". Nou die hebben we gevonden bij Droomvlucht in Zevenhuizen. Echte aandacht vanaf binnenkomst tot aan de ondertekening van de bon. Dank aan de dame (Cora)voor het totaal plaatje. Alle geduld, enorm meedenken, rust momentje met koffie en daarna nog eens liggen! Dank jullie wel, het resultaat is verbluffend, we slapen fantastisch! Ook zeer positief was de communicatie tussen Jordy van de planning en ons. Keurig geholpen. Een speld in een hooiberg!

• Communicatie

Goed, klantvriendelijk en deskundig advies!

• Communicatie

Goede service en klantvriendelijk.

Wij hebben al eerder matrassen gekocht. Zeer vriendelijk personeel en goede service.

• Communicatie

Breed assortiment en vriendelijk personeel

Matras 1 moesten we snel hebben en dat werd ook snel geleverd. Prima! Matras 2 zochten we uit in de winkel en werden geduldig geadviseerd. Omdat matras 1 te hard bleek, werd een mooie omruilregeling voorgesteld.

Goed geregeld.

Aardige ontvangst in de winkel ondanks de corona. Goed advies.

Beschadigingen met plaatsen

Wij zijn tevreden met ons nieuwe bed, maar niet tevreden over de monteurs die ons bed kwamen plaatsen. Helaas hebben we beschadingen op onze muur en de laminaatvloer. Het meest vervelende was nog dat de monteurs dit gezien moeten hebben maar volhielden dat het niet door hen kwam.

• Communicatie

Goed advies doet ons lekker slapen

Bij de aanschaf van onze MLine goede adviezen gekregen. Ook de levering van de matrassen verliep keurig. Wij kunnen weer heerlijk dromen en uitgerust wakker worden!

• Communicatie

Tevreden over advies, aankoop, levering en product

We zijn keurig geholpen en geadviseerd in de winkel.

• Communicatie

Alles prima, behalve de bezorgers.

het advies in de winkel en het bed, een goede investering. De bezorging van het bed kan beter, irritante man, klant onvriendelijk.

Tevreden

Aan mijn vraag kreeg ik gelijk goede informatie .prima mensen die het bezorgde.

• Advies N.v.t.

Prettig

Achteraf sneller naar Zevenhuizen moeten gaan ,meer te bekijken Maar alles is toch goedgekomen.

• Communicatie

Goede service fijne zaak goed geholpen

Goed bedrijf

Alles prima verlopen

Top bed

Goed en eerlijk advies. Meedenkend

Duidelijk en goed advies. Erg blij met het bed dat we hebben gekocht. Slapen nu beter dan ooit te voren

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.