Eerst een afspraak gemaakt. Medewerker nam alle tijd. Vantevoren al telefonisch de informatie gekregen waar ik om vroeg. Vlotte levering van de matrassen. Wij zijn blij met de service!
Beste A. de Bruin, En van zo'n mooie beoordeling worden wij ook heel blij. We hebben u graag geadviseerd, en zijn blij dat u zo goed en snel geslaagd bent. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Droomvlucht komt afspraken na! Ook de installateurs hebben goed werk geleverd! Aan te raden dus om bij deze organisatie een nieuw bed te kopen!!
Beste Annemiek, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om terug te horen dat het op alle fronten zo goed is bevallen. Uiteraard wensen we u nog veel plezier van uw bed, en bedankt voor de warme aanbeveling. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Prima bedden en nieuwe kussens gekocht bij Droomvlucht. Toen de kussens toch niet helemaal goed bevielen hebben ze dat bij Droomvlucht heel fijn voor ons opgelost. Mooie service en nu heerlijk slapen!
Beste Sonja, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze mooie review achter te laten. We denken graag met onze klant mee, en het is fijn dat u de extra service rondom uw kussens zo goed heeft ervaren. We vertrouwen er op dat dat heerlijk slapen nog wel even zal volhouden, welteruste! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goede service en klantgerichtheid. Prima materialen.
Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van deze review. En met een 9 zijn we dik tevreden! Goed om te lezen dat u onze service en klantgerichtheid erg waardeert. Bedankt voor het vertrouwen en nog vele goede nachten gewenst. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Alles prima , verkoper deskundig, prijs correct,levering volgens afspraak aleen jammer oude matras niet meegenomen werd (had ik afspraak over moeten maken)
Beste P. van Reeuwijk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten. Fijn dat u alles zo goed heeft ervaren, jammer om te horen dat de communicatie rondom onze 'oude matrassen retour service' beter had gekund. Dit zullen we uiteraard mee nemen in het vervolg om misverstanden te voorkomen. We vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe matrassen en nogmaals bedankt voor het mooie eindcijfer! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Nieuwe topper en matrassen gekocht, waren in eerste instantie niet tevreden erover. Samen met Droomvlucht gekeken en een passende oplossing voor gezocht. Top service
Beste Rene, Wat fijn om te horen dat we tot een passende oplossing hebben kunnen komen voor uw probleem. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te adviseren en te voorzien van een passend product. U heeft nu kunnen ervaren hoe we het oppakken wanneer dit niet het geval blijkt te zijn. Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw review te herzien, en ons de kans heeft gegeven om uw ervaring om te zetten in een positieve. Mocht u ooit in de buurt zijn bent u altijd welkom voor een kopje koffie. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Originele beoordeling
Nieuwe topper en matrassen gekocht, maar onze oude voelde beter
Er is ruim voldoende tijd genomen om onze wensen om te zetten in een mooie boxspring combinatie. Na enkele weken gebruik, zijn wij nog steeds heel blij met ons nieuwe bed met toebehoren.
Beste Greet en Arie, Bedankt voor het compliment voor onze beddenwinkel! We hebben u graag verwelkomt en vinden het fijn te horen dat u nu heerlijk slaapt op uw nieuwe bed. Bedankt voor de mooie beoordeling en slaap lekker! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
We kwamen op donderdagmiddag in de zaak en de maandag erop hadden we een nieuwe boxspring in de uitvoering die e graag wilden hebben Plus twee op maat gemaakte matrassen in huis. Top
Beste Jenny Groenveld, Fijn om van u te horen over uw ervaring bij ons in de winkel. We doen altijd ons best de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, en we zijn blij te horen dat dit in uw geval zo snel en goed kon verlopen. We vertrouwen er op dat u nog lang van uw nieuwe boxspring en matrassen zult genieten! Nogmaals vriendelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen deze mooie review achter te laten. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Perfecte service, klant vriendelijk, snelle levering
Beste Etienne van Druenen, Vriendelijk bedankt voor uw vertrouwen in onze winkel en deze mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent en hebben u uiteraard graag voorzien van uw nieuwe boxspring. Nog vele goede nachten gewenst! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Zoals een klant graag behandeld word en de juiste kennis in huis. ruime zaak ook in deze moeilijke tijd , prima alles op tijd en ondanks weigering computersysteem , de volgende dag handgeschreven nota in huis. Keurig een belletje voor aflevering
Beste John van der Sluis, Wat fijn om u weer te hebben mogen helpen in onze winkel. En zo'n mooie beoordeling als deze is dan voor ons de kers op de taart! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review achter te laten, en mocht u nog eens in de buurt zijn bent u altijd welkom voor een kopje koffie. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Volgens ons is het product kleiner dan de opgegeven maat. De topper is mooi afgewerkt en het belangrijkste is “ het ligt geweldig “. Jammer dat wij niet gebeld zijn hoe het product bevalt.
Beste Ben, Vriendelijk bedankt voor dit mooie eindcijfer. Vervelend om te horen dat u twijfelt aan het formaat van het geleverde product. Hier willen we uiteraard voor u naar kijken. We nemen contact met u op en mocht u gelegenheid zien om een service formulier in te vullen via onze website dan hopen we u snel te kunnen helpen. https://www.droomvluchtslaapcomfort.nl/over-ons/service-formulier Het is wel prettig te horen dat u nu geweldig ligt op uw nieuwe topper. Helaas stelt niet iedereen een telefoontje op prijs. Vandaar dat wij met klantenvertellen samenwerken om uw ervaring alsnog te kunnen ontvangen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen hier op te reageren en we zijn blij u als klant te hebben mogen verwelkomen in onze winkel. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Niet hier
Beste Arie, Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. We zien dat er nog wel wat verbetering mogelijk was, en zijn uiteraard benieuw waar wel? Mochten wij u in de toekomst nogmaals kunnen helpen dan doen we dit uiteraard graag, Vriendelijke groet en een goede nachtrust gewenst, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Jammer dat er vlak voor aflevering blijkt dat je € 40,00 per matras moet betalen om ze mee te laten nemen.
Beste Peter van Leeuwen, Bedankt voor de mooie beoordeling! Daar worden we vrolijk van! Ook fijn om te horen dat u ons advies bij uw matras keuze zo waardeert. Vervelend om te horen dat de communicatie rondom het retour nemen van uw oude matras niet helder naar u is gecommuniceerd. Wij hebben hier vaste afspraken voor (o.a. inzichtelijk op onze website: https://www.droomvluchtslaapcomfort.nl/over-ons/oude-matras-retour) En dit had in uw geval het misverstand kunnen voorkomen. Uiteraard vertrouwen we er op dat u nog vele goede nachten op uw nieuwe matras zult slapen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Snelle levering nette bezorger
Beste Huig, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Het is altijd fijn om terug te horen dat u goed geholpen bent en onze bezorgers/monteurs waardeert. We vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw aankoop en slaap lekker. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
De levering heeft langer geduurd dan gebruikelijk, maar de Corona crisis heeft daar ongetwijfeld mee te maken. We zijn erg tevreden over de boxspring. We hadden het wel fijn gevonden als we wat beter op de hoogte waren gehouden van de levering.
Beste Andrea, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat vervelend om te horen dat u onze communicatie zo slecht heeft ervaren en daardoor het totaaloordeel onvoldoende heeft beoordeeld. We hebben inmiddels contact met u gezocht om de gelopen zaken te bespreken. En we vertrouwen er hiermee een deel van uw ongenoegen te hebben weggenomen. Fijn om te horen dat u overweegt uw review te herzien. Uiteraard bent u bij vragen altijd uitgenodigd in onze winkel en we vinden het fijn om te lezen dat het product inmiddels wel naar tevredenheid bij u staat. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Originele beoordeling
De levering heeft bij elkaar meer dan 3 maanden geduurd en er was totaal geen communicatie hierover. Heb zelf twee keer gebeld. Het product is wel naar tevredenheid.
In Krimpen aan den IJsel werden wij hartelijk ontvangen en werd er door Martijn met aandacht geluisterd naar onze wensen. Door zijn gerichte vraagstelling werd het kiezen van ons ideale bed een stuk gemakkelijker, doordat hij stapsgewijs het bed met je samenstelt door ieder element rustig met je door te nemen. Er was veel tijd om te kijken, vragen te stellen en materialen te zien. Door de rust in de zaak en de overduidelijke vakkennis en liefde voor het vak van Martijn hebben we diezelfde dag een nieuw bed gekocht. Het werd een paar weken later thuis gemonteerd en we slapen er al enkele weken iedere avond heerlijk op! We raden deze winkel van harte aan!
Beste Jeroen, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om zo'n uitgebreide review achter te laten. Prettig om te lezen dat u uw bezoek aan de winkel zo goed heeft ervaren. We besteden veel aandacht aan vakkennis en advies. Het is dan ook fijn om terug te horen dat dit bij u geresulteerd heeft in een fijn nieuw bed waar u nog vele nachten van kunt genieten! We vertrouwen er op dat dit nog lang zo mag zijn en nogmaals bedankt voor de beoordeling. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Jory Robbemond kan uitstekend luisteren, geduld uitoefenen en adviseren!
Beste G, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. We zullen de mooie woorden doorgeven aan Jory! Vriendelijke groet en slaap lekker, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Wij hebben bijna 2 uur in de winkel doorgebracht. Hij nam alle tijd voor ons en liet ons zelf ervaren welke topper ons het beste beviel. Hij beschreef duidelijk de voor en nadelen van diverse zaken zodat wij tot een juiste aankoop konden komen.
Beste Henk, Fijn dat u de tijd heeft genomen om naar onze winkel te komen voor advies. Uiteraard hebben wij u graag geholpen en van zo'n mooie beoordeling kunnen we alleen maar gelukkig worden. Vriendelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het achterlaten van deze beoordeling en we vertrouwen er op dat u zeker zult genieten van uw nieuwe boxspring! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
In de winkel zijn we goed geholpen, goed advies gekregen er wordt ook de tijd voor je genomen. De mannen die het bed hebben geïnstalleerd waren aardig en hebben het prima gedaan.
Beste Brigitta, Uw ervaring is voor ons heel belangrijk. En het ontvangen van een 10 is natuurlijk fantastisch. We hebben u graag geholpen en geadviseerd. We nemen altijd de tijd om dit op een zo goed mogelijke manier te doen. Het compliment voor onze bezorgers/monteurs zullen we doorgeven. Bedankt! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
7 jaar geleden complete boxspring met topper gekocht. Nu toe aan een nieuwe topper, dus weer naar Droomvlucht gegaan omdat we vertrouwen in deze winkel hebben. We zijn opnieuw niet teleurgesteld!
Beste Paul, Het is voor ons altijd fijn om te horen dat u wederom de weg naar onze winkel heeft gevonden. We streven er altijd naar zo goed mogelijk advies te geven, en zijn blij te horen dat dit bij u goed is bevallen en tot een goede nachtrust leid. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten en bedankt voor deze mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Mijn bed werd snel geleverd en in elkaar gezet! Top service en het bed ligt heerlijk!!
Beste Ilse, Van zo'n mooie beoordeling worden wij helemaal gelukkig! Wij hebben u uiteraard graag geadviseerd en dat het bed netjes bezorgd en gemonteerd wordt is voor ons vanzelfsprekend. Prettig om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt! Bedankt voor de review. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Bij Droomvlucht in Zevenhuizen zijn wij goed geinformeerd en vriendelijk geholpen bij onze zoektocht naar een nieuw bed.
Beste Lidia, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten. Fijn om te horen dat ons advies tijdens uw bezoek aan onze winkel zo goed is bevallen. Uiteraard vertrouwen we er op dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe bed! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Bij de aankoop moesten we eerst kenbaar maken dat we wel echt geïnteresseerd waren in kwaliteit en toen heeft de verkoper ons kundig geholpen aan een bed wat echt bij ons past. De aankoop werd afgerond en een verwachte leverdatum afgesproken. Ik heb toen zelf gebeld om te vragen of ik het bedrag moest overmaken en of de levering nog door zou gaan. Er werd gezegd dat de verwachte leverdatum nog hetzelfde was. Daarna heb ik moeten bellen of ze het bedrag goed hadden ontvangen (toch een flink bedrag van een paar duizend euro, dat wil je even bevestigd hebben). Dat was goed aangekomen wel was de verwachte levertijd nog onzeker. Een week voor de verwachte levertijd hebben wij on bed weggedaan zodat we de slaapkamer nog konden schilderen. Een weekje op een logeerbedje slapen is niet zo erg. Echter werd de levering vertraagd tot 2 of 3 keer toe, natuurlijk door corona is het overmacht, maar de communicatie omtrent de levering was niet heel pro-actief. Uiteindelijk na 3 weken op een logeerbedje en wederom een onduidelijke leverdatum hebben we nog eens gebeld en toen hebben ze een tijdelijk bed geleverd zodat we de laatste 2 weken nog een beetje degelijk konden slapen. Dat was zeer netjes en snel geregeld. De levering van het uiteindelijk bed ging soepel, zeer kundige installateurs en zeer vriendelijk. Ik weet nu niet of wij gewoon pech hadden dat we midden in de corona crisis zaten en daardoor de druk en de communicatie iets tegenvielen, maar uiteindelijk zijn we zeeeer tevreden met het bed, de levering en de geboden tussenoplossing. We hebben deze zaak aan diverse kennissen en vrienden aangeraden.
Beste Rian, Bedankt voor uw uitgebreide review over uw ervaring met onze winkel. Iedere klant is voor ons belangrijk, en we streven er altijd naar de gemaakte afspraken zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren. De maatregelen rondom Covid-19 hebben de situatie niet eenvoudiger gemaakt. Maar juist dan is communicatie zeer belangrijk. Dit lijkt in uw geval niet geheel naar verwachting gelukt te zijn, en dat zullen we dan ook zeker mee-nemen in onze evaluatie. Fijn om te horen dat het resultaat niet minder is en u nu vol-op kunt genieten, én geniet, van uw nieuwe bed. We vertrouwen er op dat dit nog lang zo zal blijven, en u bent uiteraard altijd welkom in onze winkel voor een kopje koffie. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Prachtige bedden in allerlei prijsklassen. Stuk voor stuk comfortabel. Zo voel je je ook als klant in deze zaak, comfortabel!
Beste M, Bedankt voor deze mooie beoordeling en de fijne verwoording van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u uw winkelbezoek zo prettig en comfortabel heeft ervaren. Uiteraard hebben wij u graag verwelkomt en geholpen! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
prima service en keurig op tijd geleverd
Beste Clara Oosterwijk, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Het zijn vreemde weken, en we zijn blij dat we alles netjes op tijd voor u hebben kunnen realiseren. Uw waardering hiervoor is voor ons zeer waardevol. U kunt van ons altijd goede service verwachten, maar we vertrouwen er op dat u voorlopig goed zult slapen! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.