Levering duurde langer dan verwacht

En toen het bed geleverd werd, ontbraken de hoezen voor de matras in dezelfde kleur als het onderstel. Die zijn nabesteld en kwamen gelukkig snel binnen. Daarna hoezen gebracht en geplaatst.

Perfect!!

Enorm goed geholpen, super service. Aan de afspraken gehouden. Er is zelfs voorgesteld ivm een waarschijnlijk aankomende operatie van mijn man, om service te verlenen tegen die tijd om het bed naar beneden te verplaatsen. In een woord super! Echt een aanrader. Uitermate vriendelijk.

• Communicatie

Een aankoop zoals je het als KLANT wenst verstandvan zaken, luisteren en adviseren.

Vanuit een recent verleden reeds ervaring opgedaan bij een aankoop van nieuwe matrassen. De ervaring van destijds bracht ons terug bij dezelfde dealer eerst ben ik alleen gaan kijken en praten bij deze dealer van een aantal goede merken. Aanvankelijk konden wij niet slagen ondanks een een aanbod van de directie op de eerdere recente aanschaf er bleef twijfel en ook bij een derde bezoek was die twijfel er nog steeds de knoop doorgehakt en de visie op een SERTA boxspring combinatie gericht en dat bleek voor ons de juiste keuze te zijn. Inmiddels staat de combinatie een aantal weken en het gevoel hier in huis is dat wij de juiste keuze hebben gemaakt een Win - Win situatie zoals ervaren.

• Communicatie

Goede service voor goede prijzen

We zijn vriendelijk geholpen en voorzien van goed advies. Ook de levertijd, belangrijk in deze tijd, is besproken. We zijn een tweede keer terug geweest en hebben na nog wat proberen en gedegen advies onze keuze gemaakt. Dit is ons 2e bed bij Droomvlucht en meerdere familie leden zijn hier reeds geweest vanwege de goede service.

Goede productkennis, matige klantenservice

Vriendelijke verkopers. Minpunt de communicatie en service rondom levering.

• Communicatie

Mooie kwaliteit, vakkundig geleverd voor een concurrerende prijs. Thnx!!

We zijn ff opzoek geweest naar nieuwe bedbodems. De inzet boxsprings van Swisssense die we hadden bevielen niet.. via droomvlucht gekomen bij de Tempura schotel bodem, echt dat is een zaligheid. Vakkundig geïnstalleerd en kort na bestellen kunnen leveren.. echt service. Mooi!! En dat alles voor een concurrerende prijs.. mooi werk!

• Communicatie

Goede service, advies en levering

We werden goed geholpen en goed geadviseerd, de levering was netjes en sneller dan verwacht.

• Communicatie

Prettige mensen met verstand van slapen.

Plezierige ervaring om bij Droomvlucht een super lekker bed te kopen.

• Communicatie

Heel goed uitgelegd vd verschillende matrassen en we zijn heel blij met de tempur bedden

• Communicatie

Goede service en goede producten

Goed geholpen, snel en korte lijnen met de medewerkers. Ook voor het leveren zijn ze goed met de planning en houden je goed op de hoogte van alles. Achteraf een voetbord besteld en kreeg alle info erover en weer duidelijke planning van bestellen tot leveren.

• Communicatie

Goede service en ze denken met je mee, staan altijd open voor vragen

Fijne zaak!

Goed geholpen, aardige verkopers!

goede zaak , vlotte service

vlotte bediening en service

Grandioos

Happy met onze nieuwe matrassen en kussens, Uitgerust je bed uit komen zonder nek of rug klachten hoe fijn is dat ! Jammer dat je er uiteindelijk uit moet gaan om te gaan werken !!

Zeer Goed

Zeer goed geholpen , goed geregeld . mvg A.M

• Service N.v.t.

Positief

Ondanks Corona keurig op tijd geleverd ,

Goede service en kwaliteit

Zijn erg tevreden met ons bed en met service en begeleiding bij de aankoop. Top!

• Communicatie

Goed advies in de winkel en correct geleverd.

Goed advies over een te maken keuze van bed voor een 90-jarige. Levertijd en betalingswijze besproken en conform gemaakte afspraken alles gedaan en geleverd.

• Communicatie

Goede service, kwaliteit en klantgericht.

Droomvlucht kreeg ik door van een vriend. Ik was eerder gaan kijken bij de grote bekende beddenzaken die je ziet op de tv reclames maar daar hebben ze niet de klantvriendelijkheid als bij Droomvlucht. Ze lokken je met aanbiedingen, zetten je onder druk om meteen te beslissen en uiteindelijk leveren ze niet de kwaliteit die Droomvlucht wel heeft. Ben reuze blij met de aankoop van mijn nieuwe elektrische verstelbare boxspring bij Droomvlucht en ben zeer tevreden over de kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service. Kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.

• Communicatie

Prettig geholpen in de winkel, perfecte levering.

Nieuwe slaapkamer gekocht bij Droomvlucht. Uitstekend geholpen in de winkel met goed advies over o.a. de bedbodem en de matrassen. Duidelijke communicatie over de levertijden. Perfecte levering en plaatsing door twee vriendelijke monteurs.

• Communicatie

Heerlijke bedden, goede service, prachtige overtrekken...alles wat je nodig hebt voor een goed bed!

• Communicatie

Goed advies en geleverd volgens afspraak.

• Communicatie

Prima advies tav de collectie bedden. Verkoper na ruim de tijd voor de klant

Zeer prettig geholpen!

Zeer vriendelijk ontvangen in Zevenhuizen. Goed en duidelijk geadviseerd door een hele lieve dame die echt de tijd voor je nam en goed naar je wensen luisterde. De bezorgers waren erg netjes en vriendelijk! Het bed werd netjes en snel in elkaar gezet, duidelijke uitleg gekregen! We zijn echt 100% tevreden met ons bed en staan uitgerust op!

Goede en vlotte service

Prettig

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.