Goede en vriendelijke behandeling en dito voorlichting
Ik lag op 10 weken op de grond te wachten op een nieuw bed dat niet ging komen. Toen heeft mijn moeder gezegd dan gaan we naar droomvlucht. Daar aangekomen om 16:45 uur en met de gedachte dat de winkel om 17:30 uur zou dichtgaan. Daar aangekomen m’n verhaal gedaan en advies gekregen en op een bed gelegen. Uiteindelijk ging ik om 18:00 uur weg met een goed gevoel en een nieuw bed opkomst. Daarbij hebben ze een leen bed gegeven en kwam ik vooraan op de lijst als er een plekje vrij zou komen voor het bezorgen. Binnen 3,5 week was mijn bed er! Helemaal blij met hoe ze het hebben op gepakt!
Goede ervaring bij Droomvlucht Slaapcomfort. We zijn goed geholpen, incl goed advies en prettige Communicatie.
Lekker kleinschalig en je word fijn geholpen. Er is ook genoeg keus in de winkel en de mensen die je helpen weten waar ze het over hebben. Wel zo prettig.
Mooi bed besteld bij jullie. Belde netjes dat de levering wat vertraagd was. Bed iets later dan gepland geleverd. Maar was helemaal prima bed ligt elk geval niet minder lekker daardoor. Dit is ons 2e bed en beveel dit bedrijf zeker aan.
Wij vonden het heel fijn om een keer alle merken en types binnen een zaak te kunnen vergelijken. Uiteindelijk voor een Serta bed gekozen - bevalt uitstekend.
Prettig en goedeuitleg
alles ging goed
We werden vooraf goed geïnformeerd. Het bed voldoet aan de hoge verwachtingen. De prijs vinden we fors.
Beste Thomas, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review te schrijven. We zijn blij te horen dat u de service en informatie erg gewaardeerd heeft. Gelukkig bewijst het bed haar prijs en voldoet deze aan uw hoge verwachtingen. We zijn dan ook blij te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Na een uitgebreid advies, slapen we heerlijk op onze nieuwe matrassen. Ook een nette levering in deze Corona tijd.
Beste X., Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Het is altijd prettig te horen dat het advies ook resultaat heeft en u nu heerlijk slaapt op uw nieuwe matrassen. De tijden zijn anders dan we gewend zijn, maar met de juiste maatregelen hebben we u zo te horen helemaal naar wens mogen helpen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Plezierig geholpen door Martijn. Zeer ervaren en kundig advies. Zusje ook hier naar toe gestuurd en zij heeft inmiddels ook een bed gekocht.
Beste Daniël, Wat leuk om van u op deze manier dit compliment te mogen ontvangen. We hebben u uiteraard graag rondgeleid door de winkel, en een warme aanbeveling verdient wat ons betreft ook nog een mooie pluim. Bedankt voor de mooie beoordeling en slaap lekker! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goed meegedacht en advies gekregen.
Beste heer/mevrouw Leutscher, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Fijn te lezen dat u ons advies en hulp zo gewaardeerd heeft, en we dit terug kunnen zien in deze mooie beoordeling. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe, Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Bij aanschaf goed geïnformeerd. We zijn deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Bij levering aan huis bleek ons hoofdbord niet door het trapgat te passen. Gelukkig is er goed met ons meegedacht en is het goed gekomen door het hoofdbord via het dakraam naar binnen te loodsen. Uitstekende service dus!
Beste Sandra, Wat fijn om op zo'n uitgebreide manier te horen hoe u uw bezoek aan onze winkel en onze service tijdens de levering heeft ervaren. We denken graag mee, en zijn blij te horen dat dit bij u tot een mooi en passend resultaat heeft geleid! Veel plezier nog van uw nieuwe bed en wie weet tot ziens in onze winkel. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Zie boven
Netjes en correct advies gekregen1
Beste Marianne, Fijn om te horen dat u uw bezoek aan onze winkel zo prettig heeft ervaren. We streven er naar om persoonlijke benadering en vakkundig advies centraal te stellen, en het is dan ook prettig om terug te horen dat u ons als klantvriendelijk beoordeeld. Bedankt voor de mooie review! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
De verkoopster was erg aardig en dacht ook mee. Niet opdringerig. Echt een aanrader.
Beste Hendrika, Van zo'n mooi cijfer kunnen we alleen maar trots worden. Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten, en bedankt voor de warme aanbeveling. We zullen uw compliment doorgeven aan Sandra! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Ik hoefde er geen nacht over te slapen.
Beste Ferry, Bedankt dat u de moeite heeft genomen een beoordeling achter te laten. Waar u er geen nachtje over heeft geslapen, vertrouwen we er op dat u er nu ook zeker niet van wakker ligt! Maar met zo'n mooi eindcijfer ligt dat wel goed. Slaap lekker. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Van na een goede en rustige uitleg in de winkel (Zevenhuizen) naar een geweldig bed in de slaapkamer!
Beste Rick, Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. We hebben u uiteraard graag geholpen en zijn blij te horen dat u nu heerlijk op uw nieuwe bed slaapt! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Jorie Robbemond van Droomvlucht in Zevenhuizen stond ons vriendelijk te woord, luisterde goed naar onze wensen en nam daarbij alle tijd om ons van advies te dienen, daarbij liet hij ons vervolgens proef liggen op verschillende matrassen die voldeden aan de door ons gestelde eisen. Het was hem niets te veel om, toen wij twijfelden, ons diverse keren te laten switchen van matras. Wij hadden het gevoel dat wij zonder opdringen de juiste keuze hadden gemaakt. Wel was het jammer dat wij vanwege de bouwvak nog ruim een maand moesten wachten op de levering. Plus dat er even een misverstand was over de afleverdatum die wij ter plekke hadden genoteerd, maar naar later bleek niet haalbaar was, zodat wij nog enkele extra dagen geduld moesten hebben. Onze keuze bleek juist want wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.
Beste Sijmen Aleman, Bedankt voor deze uitgebreide verslaggeving en mooie beoordeling. Het is altijd fijn om ervaringen terug te lezen, en in uw geval ook een mooi eindresultaat te mogen terug zien. Het zijn bijzondere weken, en we lezen dat dit ook voor u wat meer geduld heeft geeist. Bedankt voor het meedenken en de flexibiliteit, en fijn te horen dat u nu inmiddels tevreden van uw aankoop kunt genieten. We geven de complimenten door aan Jory, en vertrouwen er op dat u nog vele goede nachten zult hebben. Slaap lekker en wie weet tot ziens in onze winkel in Zevenhuizen. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Eerste ervaring met Droomvlucht. Fijne matrassen waar we heel snel aan gewend zijn. Keurig geleverd en aan de afspraken gehouden. Alleen verbaasde we ons over de kosten voor het afvoeren van de oude matrassen....
Beste G. Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. We hebben u uiteraard graag geholpen in de winkel, en het is fijn te horen dat de nieuwe matrassen zo goed bevallen. Goed om te horen over uw ervaring betreft onze retour regeling. Hier zullen we in het vervolg duidelijker over communiceren, daar we hier standaard afspraken voor hebben. Het had geen misverstand mogen zijn, onze excuses hiervoor. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten op uw nieuwe matrassen. Slaap lekker en wellicht tot ziens in onze winkel voor een tweede ervaring. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
goed advies om de juiste keus van het bed
Beste M. Molenaar, Bedankt voor deze beoordeling. We hebben u graag geadviseerd en het is prettig te horen dat u uw winkelbezoek uitstekend heeft ervaren. We wensen u nog vele goede nachten op uw nieuwe bed! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
wij zijn ontzettend goed behandeld en hele goede adviezen door ,Marco netjes door de monteurs in elkaar gezet ,en vriendelijke mannen ook die verdienen een pluim wij zullen droomvlucht zeker aanbevelen mvg Henk en Gerda Doornekamp
Beste Henk en Gerda Doornekamp, Zo'n mooie beoordeling is natuurlijk voor ons ook super! Uw complimenten geven we door aan Marco, maar ook zeker aan Rini en Michel van de bezorging/montage. Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten en we vertrouwen er op dat u nog vele nachten goed zult slapen! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Wij werden vriendelijke ontvangen en er werd goed geluisterd naar ons probleem en naar onze wensen. Daarna werden er verschillende producten (matrassen) getoond en geprobeerd waarover wij goed geadviseerd werden. Uiteindelijk kwamen we op een product dat goed bij onze wensen paste tegen goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze ervaring na enkele weken gebruik, geeft ons het gevoel dat we goed geslaagd zijn.
Beste Leen & Hester, Een completere review kunnen we ons niet wensen. We hebben u graag geadviseerd, en zijn blij te horen dat de matrassen u nu van een goede nachtrust voorzien. Bedankt dat u de moeite heeft genomen naar onze winkel te komen en uiteindelijk deze mooie beoordeling achter heeft gelaten. Vriendelijke groet en slaap lekker, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Ik had na een operatie snel een Tempur Original matras nodig. En die levering was zeer snel!
Beste Lambert, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We denken altijd mee met onze klant, en het is dan ook prettig om te horen dat dit in uw geval zo goed is bevallen. Uiteraard wensen we u goed herstel na uw operatie toe, en we vertrouwen er op dat u nog lang van uw nieuwe Tempur matras mag genieten. Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Ze hebben alle tijd en goed advies
Beste Jannie, We hebben graag de tijd genomen om van passend en persoonlijk advies te voorzien. Het is dan ook heel fijn dit in zo'n mooie beoordeling terug te zien! Bedankt voor uw vertrouwen en uw review! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.